• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hissediyor muydunuz ben sadece ultrasonda gördüm haraketlerini hissedemiyorum bide halsizdim doktora gittiğim gün doktor senin halsizliğin çocuğa geçmiş çocuğun bile hali yok dedi 😅😄😄
Bu benim 3.gebelgm o yzden erken hissedyorum cnm byle karnin icinde pıtır pitie atmalar hssediyo insan. Dr a gtmistim ultrasonda bakarken bi kıpırtılar oldu gecen az snra dr dedi hiç durmuo takla atio bu cocuk😂
Hissediyor muydunuz ben sadece ultrasonda gördüm haraketlerini hissedemiyorum bide halsizdim doktora gittiğim gün doktor senin halsizliğin çocuğa geçmiş çocuğun bile hali yok dedi 😅😄😄

Canım bize 12.hafta sonlarında erkek dedi.13.sonunda kıza benziyor dedi dün gittik malesef pozisyon uygun değildi bakamadı ama ilk gebe kaldığımda 2 kez erkek gördüm ama hissiyatım sıfır bişey yok😑
Haftamız da cok yakinmis cnm. Ben kackere kiz gordm of sorsan 😂 en son bi erkek gordm daha da göremiyorm ruya. Hayırlısı olsn sizin icin💓

3. Ama aslında ilk bebeğim cnm yazdm sandm gitmemiş

Bugün çook mide bulantım ve baş agrım var aksamuzeri başladı hic gecmedi 2 tane parol aldım

Merhabalar kızlar instegramdan cinsiyet tahmin sayfalarına baktıranınız oldu mu ramzi nub teorisine göre tahminde bulunuyorlar doğruluk payı var mı acaba

14+4te gttm tahmin yapmadi dr ben de sormadım 5nisanda ögrencem nasipse
Bizde 13+6 Ken gitmiştik gostermemisti cuma günü gidicem tekrar bakalım. 16 haftalık olucaz sen kaç haftalık oldun cnm

Merhabalar kızlar instegramdan cinsiyet tahmin sayfalarına baktıranınız oldu mu ramzi nub teorisine göre tahminde bulunuyorlar doğruluk payı var mı acaba
Bizden bir iki kişi baktirmis ücretli şekilde doğrumu çıktı bilmiyorum ama görünce yazarlar cnm

Ben ayrı iki sayfaya baktırdım kız dedi iki sayfada bugün de doktor % 60 kız dedi ama 16 hafta olmadan kesin bişey söylemiyorum dedi sonra benim dediklerim çıkar ona göre dedi 😂 öyle bişeyler bişeyler 🤦🏼‍♀️😁

Bizde 13+6 Ken gitmiştik gostermemisti cuma günü gidicem tekrar bakalım. 16 haftalık olucaz sen kaç haftalık oldun cnm
15+2yim cnm. Canim benim gebelik bilgilerim gzkjyo mu bi kac arkadas daha soedu bnu bana da yazmasi lazm hemen yorm yazdgm yerde

Eklentiler

• IMG_9466.webp
    IMG_9466.webp
    37 KB · Görüntüleme: 57
Back
X