2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay eşimde kesin şüttün dio. Hava burada sıcak yazlık kıvamda ama eşim buz gibi içtiğim sodalara baglıyor ılık soda da kusturur beni soguk soguk bulantıya iyi geliyor
Terleme olayın oluyorsa doğrudur cnm dikkat et kendine karnın fazla agrirsa uyuman zorlaşır

Erkek derse de cok buyuk patlarım ay herkese net bse diyorum kendime diyemiyorum ya
Bombayı ilk sana haber vericem kesin cuma yi. BEkliyorum muayene için 10 da randevum var

Ay kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu
Canım suyunu da kaynatıp içebilirsin daha etkili.hazır meyvesularından kat kat sağlıklı

Hahahha seç beyen Eylül Lina düşünüyorum ama bakalım son an bile degise bilirim koç burcuyum kararsızlık hepsini taşıyınca kararsız kalmam çok oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-27-12-35-07-823_com.hp.pregnancy.lite.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızz
Bu bebek annemmmm ben kizim diyor direkt nubundan anlaşılıyor
sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustu benim doktor da cok iyi. Acayip heyecanlanıyorum boyle. Cinsiyet belli olunca gordugum bi ruya vardı bakalım ona uygunmu anlatıcam

Canım suyunu da kaynatıp içebilirsin daha etkili.hazır meyvesularından kat kat sağlıklı
Ay zaten hazır meyvesıyu sevmem pek. Gerçi ben cok tatlı sevmıyorum zaten. Kayısıyı kefire koyup bıztlatıyordum hüç işe yaramadı. Hatta içine az zeytinyagı az keten tohumu falanda atıyodum. Gecen hafta da bi tarif ogrendim ısınmış süte kayosoları atıp kayısı uyutması yapıyosum sadece 2 malzeme. Katılaşıyor az tatlı gibi. Oda cozmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…