• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kız adet sancısını gec gece agrılar kramplar yerlerde kıvrandım. Sıcak su torbası masaj agladım saatlerce tuvalete gidiyorum yok bişey. Hepsinin sonunda ishal olmusum. Sabah kabız aksam ishalim müthiş. Ama oyle agrı ki ben normal dogum yapamammm die gecirdim hep dayanamadım.
Ayy normal dediler de insan korkuyor.bişey olmasın normal doğuma razıyım 😂

Ayy normal dediler de insan korkuyor.bişey olmasın normal doğuma razıyım 😂
Kız Allah beni sınıyor ya. Ben oyle yorumladım. Bu gebeliğim sınanmakla gecıyor. Gecenlerde kabız sancısında bi kramp sancı girmişti. Onda da dogum bundan uzun sürüyo nasıl dayanılır demiştim. Akşamda kaç saat ara ara sancılanarak gecti ama dayanılmıycak sekilde aha dedim 24 saat sancı cekenler napmıs. Hayır yani ben şuan bile herşeye okeydim o an yaşasam alın sezeryanla dicem sanırım😂

Benim ilk gebeliğimde plasenta aşağı yerleşimliydi, hamilelik süresince hiçbir sıkıntısını yaşamadım bunun. Sadece dediğin gibi normal doğum ihtimal dahilinde bile değil birde 37+ haftasında doğumu gerçekleştirmeleri gerekiyor bebek biraz küçük doğuyor çünkü doğumun normal olarak başlamaması gerekiyor. Birdee doğumdan sonraa 2 yıl gebelik önermiyorlar ki, risk düşsün diye ama hep var olma ihtimali. Benim 12. haftada söylemişti aşağıda diye, yukarı cıkmaz demişti çıkmadı da. Korkulacak bir durum değil ama bence ayrıca normal doğumunda çoktaa farz olduğunu düşünmüyorum :)
Ay biraz içim rahatladı allah razı olsun 💞bize çıkabilir yukarı dedi. Ben normal doğum istiyordum sezeryandan korkuyordum ama sağlıklı olalım gerisi hiç mühim değil 💖

kızlar dün yeni doktorumuza gittik 14+3 de. Kızımız iyi çok şükür kıpır kıpırdı.

Maalesef plasenta çok aşağıdaymış her şey yasak dedi. Çok büyük kanamaların olabilir dedi. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Erken doğum riski de oluşur dedi. İlişki iş yapmak ağır kaldırmak vs yasak. Bir damla bile kanamam olmadı şimdiye kadar o kadar mutluydum ki. Sizden ricam bana dua edebilir misiniz şu plasenta yukarılara çıksın inşallah 🙏
Benim de rahim ağzını kapamıyor ama aşağıda plasentam. Ancak gittiğim ayrı 2 doktor da çok emin ve rahat şekilde kadınların çoğunda rahim büyüdükçe yukarı çıkar plasenta dedi. Çıkmazsa da çok kaygı duyulacak bir durum yok, sezaryen yapılıyor diyorlar hep. Ben epey rahatladım gibi ama dua ediyorum hep yukarı çıksın diye. İlişki sonrası plasenta kaynaklı kanama yaşadığım için her şey yasak ve çok dikkat etmeye çalışıyorum. Hemen hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim sağolsun eşim ve annem aldılar tüm yükleri üzerimden. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah🙏🏻

Kızlar ya benimde tepemde beyazlarım çıktı hamilelikte de saç boyanmıyor diye elleyemiyorum herkes moralimi bozuyor. Yok stresten mi yok yaşlandın mı bu genç yaşında bilmem ne😒 Hamileler için şöyle organik saç boyaları yokmudur yaaa

Günaydın kızlar 🌸 bugün çıkan yeni ağrım da kollarım ellerim parmaklsrıma kadar ağrıyor sabah eşimi işe gönderdim 7de daha uykuya dalamadım bidaha ağrıdan 😔

Günaydın kızlar 🌸 bugün çıkan yeni ağrım da kollarım ellerim parmaklsrıma kadar ağrıyor sabah eşimi işe gönderdim 7de daha uykuya dalamadım bidaha ağrıdan 😔
Şöyle ılık bi duşa girip biraz oyalansan mı acaba vücuduna iyi gelir canım belki🥰

Kollarım sanki bir ton yük taşımış gibi ağrıyor sabah yedide kalktım bende daha yatamadım

Kızlar ya benimde tepemde beyazlarım çıktı hamilelikte de saç boyanmıyor diye elleyemiyorum herkes moralimi bozuyor. Yok stresten mi yok yaşlandın mı bu genç yaşında bilmem ne😒 Hamileler için şöyle organik saç boyaları yokmudur yaaa
Organik saç boyaları var canım onlarla boyatabilirsin evde boyuyorsan araştırıp kendin alabilirsin kuaföre gidiyorsan o kendisi biliyordur zaten yardımcı olur sana

Benim de rahim ağzını kapamıyor ama aşağıda plasentam. Ancak gittiğim ayrı 2 doktor da çok emin ve rahat şekilde kadınların çoğunda rahim büyüdükçe yukarı çıkar plasenta dedi. Çıkmazsa da çok kaygı duyulacak bir durum yok, sezaryen yapılıyor diyorlar hep. Ben epey rahatladım gibi ama dua ediyorum hep yukarı çıksın diye. İlişki sonrası plasenta kaynaklı kanama yaşadığım için her şey yasak ve çok dikkat etmeye çalışıyorum. Hemen hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim sağolsun eşim ve annem aldılar tüm yükleri üzerimden. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah🙏🏻
Amin inşallah sapasağlam alalım bebişlerimizi kucağımıza 🙏💞

Kız Allah beni sınıyor ya. Ben oyle yorumladım. Bu gebeliğim sınanmakla gecıyor. Gecenlerde kabız sancısında bi kramp sancı girmişti. Onda da dogum bundan uzun sürüyo nasıl dayanılır demiştim. Akşamda kaç saat ara ara sancılanarak gecti ama dayanılmıycak sekilde aha dedim 24 saat sancı cekenler napmıs. Hayır yani ben şuan bile herşeye okeydim o an yaşasam alın sezeryanla dicem sanırım😂
Ayy canım kabızlık kabızlık.O benim başımın belası yıllardır ama gebelikte sanki daha zorlaştırıyor demi ya kayısı yemeden mümkün değil

Ayy canım kabızlık kabızlık.O benim başımın belası yıllardır ama gebelikte sanki daha zorlaştırıyor demi ya kayısı yemeden mümkün değil
Ay kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu🙈

Ay kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu🙈
Üsütmussun dur belki cnm ondanda olabilir

Back
X