2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ayy normal dediler de insan korkuyor.bişey olmasın normal doğuma razıyım

Ayy normal dediler de insan korkuyor.bişey olmasın normal doğuma razıyım
Kız Allah beni sınıyor ya. Ben oyle yorumladım. Bu gebeliğim sınanmakla gecıyor. Gecenlerde kabız sancısında bi kramp sancı girmişti. Onda da dogum bundan uzun sürüyo nasıl dayanılır demiştim. Akşamda kaç saat ara ara sancılanarak gecti ama dayanılmıycak sekilde aha dedim 24 saat sancı cekenler napmıs. Hayır yani ben şuan bile herşeye okeydim o an yaşasam alın sezeryanla dicem sanırım

Ay biraz içim rahatladı allah razı olsun bize çıkabilir yukarı dedi. Ben normal doğum istiyordum sezeryandan korkuyordum ama sağlıklı olalım gerisi hiç mühim değil

Benim de rahim ağzını kapamıyor ama aşağıda plasentam. Ancak gittiğim ayrı 2 doktor da çok emin ve rahat şekilde kadınların çoğunda rahim büyüdükçe yukarı çıkar plasenta dedi. Çıkmazsa da çok kaygı duyulacak bir durum yok, sezaryen yapılıyor diyorlar hep. Ben epey rahatladım gibi ama dua ediyorum hep yukarı çıksın diye. İlişki sonrası plasenta kaynaklı kanama yaşadığım için her şey yasak ve çok dikkat etmeye çalışıyorum. Hemen hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim sağolsun eşim ve annem aldılar tüm yükleri üzerimden. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Kızlar ya benimde tepemde beyazlarım çıktı hamilelikte de saç boyanmıyor diye elleyemiyorum herkes moralimi bozuyor. Yok stresten mi yok yaşlandın mı bu genç yaşında bilmem ne Hamileler için şöyle organik saç boyaları yokmudur yaaa

Günaydın kızlar bugün çıkan yeni ağrım da kollarım ellerim parmaklsrıma kadar ağrıyor sabah eşimi işe gönderdim 7de daha uykuya dalamadım bidaha ağrıdan

Günaydın kızlar bugün çıkan yeni ağrım da kollarım ellerim parmaklsrıma kadar ağrıyor sabah eşimi işe gönderdim 7de daha uykuya dalamadım bidaha ağrıdan
Şöyle ılık bi duşa girip biraz oyalansan mı acaba vücuduna iyi gelir canım belki

Kollarım sanki bir ton yük taşımış gibi ağrıyor sabah yedide kalktım bende daha yatamadım

Organik saç boyaları var canım onlarla boyatabilirsin evde boyuyorsan araştırıp kendin alabilirsin kuaföre gidiyorsan o kendisi biliyordur zaten yardımcı olur sana

Amin inşallah sapasağlam alalım bebişlerimizi kucağımıza

Ayy canım kabızlık kabızlık.O benim başımın belası yıllardır ama gebelikte sanki daha zorlaştırıyor demi ya kayısı yemeden mümkün değil

Ayy canım kabızlık kabızlık.O benim başımın belası yıllardır ama gebelikte sanki daha zorlaştırıyor demi ya kayısı yemeden mümkün değil
Ay kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu

Ay kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu
Üsütmussun dur belki cnm ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…