• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar iyi akşamlar. Yarın 17.haftama gireceğim. Bir saat önce tuvalette peçeteye çok hafif pembelik geldi. Hemen hastaneye gittik, bebişi gördük çok şükür iyi. Kalp atışına, su miktarına, rahim ağzına baktı herşey iyi dedi doktor ama progestan verdi. Fitil olarak aldım şimdi, yarın da kendi doktoruma gideceğim. Sizlerden daha önce yaşayanlar vardı, okumuştum ama bu haftalarda beklemeyiz dedi doktor. Çok hafif de olsa tehlikeli dedi, çok korkuyorum bişey olacak diye. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum

Kızlar iyi akşamlar. Yarın 17.haftama gireceğim. Bir saat önce tuvalette peçeteye çok hafif pembelik geldi. Hemen hastaneye gittik, bebişi gördük çok şükür iyi. Kalp atışına, su miktarına, rahim ağzına baktı herşey iyi dedi doktor ama progestan verdi. Fitil olarak aldım şimdi, yarın da kendi doktoruma gideceğim. Sizlerden daha önce yaşayanlar vardı, okumuştum ama bu haftalarda beklemeyiz dedi doktor. Çok hafif de olsa tehlikeli dedi, çok korkuyorum bişey olacak diye. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum
Yakın zamanda ilişki yaşadınız mı?

Canım sakın korkma ben aktif kanama yaşadım 3 kez bayağı geldi olabiliyor dedi.İlişkiden kaçın bol dinlen uzan

Eklentiler

• Snapchat-1803426296.webp
    Snapchat-1803426296.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Snapchat-1597038519.webp
    Snapchat-1597038519.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar 13+1 oldum bugün. Ve vajinamın içindeki kemik ağrıyor böyle kasık agrisi degil de sanki daha altta ic kisimda bir agri var normal midir

Kızlar 13+1 oldum bugün. Ve vajinamın içindeki kemik ağrıyor böyle kasık agrisi degil de sanki daha altta ic kisimda bir agri var normal midir
Normal kuzum moralini bozma bebek kendine yer açmaya çalıştığı için kemiklerin ağrıyor veya vajinana birşey oluyormuş ağrı giriyomus gibi hissede bilirsin

Miktarını takip et genelde 1 pedi dolduracak kadar olup olmadıgını soruyor doktorlar. Devam etmiyorsa büyük olasılıkla sıkıntı yoktur.
Sadece peçetede pembelik vardı, şimdi takip edeceğim. İnşallah yoktur bişey 🙏🏻 Çok teşekkür ederim 🙏🏻

😂😂Ahha resmen koca gobus valla. Bdnimki de cok hareketli 11.haftdn bu yana pitir pitir o da bana cekmis😂
Hissediyor muydunuz ben sadece ultrasonda gördüm haraketlerini hissedemiyorum bide halsizdim doktora gittiğim gün doktor senin halsizliğin çocuğa geçmiş çocuğun bile hali yok dedi 😅😄😄

Kızlar şu portatif katlanır beşikten tavsiye ederim ben oturma odasında gündüz yanımda uyuması için aldım kısmet olursa inşallah.Yeğenimde de görmüştüm yıllar önce aşırı kullanışlı bişey.bi yere gidince katla götür.içinde ince pamuk yatak da var.Amazomda 420 tl ye aldım çok uygun 😁😁

Eklentiler

• IMG_1810.webp
    IMG_1810.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 66
Sen ne hissediyorsun cnm ya da neyden yana gonln
Canım bize 12.hafta sonlarında erkek dedi.13.sonunda kıza benziyor dedi dün gittik malesef pozisyon uygun değildi bakamadı ama ilk gebe kaldığımda 2 kez erkek gördüm ama hissiyatım sıfır bişey yok😑

Back
X