- 28 Temmuz 2023
- 1.706
- 901
- 43
Canım onlar ayak demiUctaki cikinti yukari bakıyor iki sey var ga
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onlar ayak demiUctaki cikinti yukari bakıyor iki sey var ga
Yakın zamanda ilişki yaşadınız mı?Kızlar iyi akşamlar. Yarın 17.haftama gireceğim. Bir saat önce tuvalette peçeteye çok hafif pembelik geldi. Hemen hastaneye gittik, bebişi gördük çok şükür iyi. Kalp atışına, su miktarına, rahim ağzına baktı herşey iyi dedi doktor ama progestan verdi. Fitil olarak aldım şimdi, yarın da kendi doktoruma gideceğim. Sizlerden daha önce yaşayanlar vardı, okumuştum ama bu haftalarda beklemeyiz dedi doktor. Çok hafif de olsa tehlikeli dedi, çok korkuyorum bişey olacak diye. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum
Yok öğrendiğimizden beri hiç yaşamadıkYakın zamanda ilişki yaşadınız mı?
Canım sakın korkma ben aktif kanama yaşadım 3 kez bayağı geldi olabiliyor dedi.İlişkiden kaçın bol dinlen uzanKızlar iyi akşamlar. Yarın 17.haftama gireceğim. Bir saat önce tuvalette peçeteye çok hafif pembelik geldi. Hemen hastaneye gittik, bebişi gördük çok şükür iyi. Kalp atışına, su miktarına, rahim ağzına baktı herşey iyi dedi doktor ama progestan verdi. Fitil olarak aldım şimdi, yarın da kendi doktoruma gideceğim. Sizlerden daha önce yaşayanlar vardı, okumuştum ama bu haftalarda beklemeyiz dedi doktor. Çok hafif de olsa tehlikeli dedi, çok korkuyorum bişey olacak diye. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum
Kız banada baksanaUctaki cikinti yukari bakıyor iki sey var ga
Çok teşekkür ederim canımCanım sakın korkma ben aktif kanama yaşadım 3 kez bayağı geldi olabiliyor dedi.İlişkiden kaçın bol dinlen uzan
Normal kuzum moralini bozma bebek kendine yer açmaya çalıştığı için kemiklerin ağrıyor veya vajinana birşey oluyormuş ağrı giriyomus gibi hissede bilirsinKızlar 13+1 oldum bugün. Ve vajinamın içindeki kemik ağrıyor böyle kasık agrisi degil de sanki daha altta ic kisimda bir agri var normal midir
Miktarını takip et genelde 1 pedi dolduracak kadar olup olmadıgını soruyor doktorlar. Devam etmiyorsa büyük olasılıkla sıkıntı yoktur.Yok öğrendiğimizden beri hiç yaşamadık![]()
Mutlaka alın canım ben 6 haftadır evdeyim mecburÇok teşekkür ederim canımYatıyorum şimdi, olmadı işten de rapor alırım. İnşallah bişey olmaz, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
![]()
Anaccimmmm ben kiizm diye bağırıyorKız banada baksana![]()
Canım onlar ayak demi
Sadece peçetede pembelik vardı, şimdi takip edeceğim. İnşallah yoktur bişeyMiktarını takip et genelde 1 pedi dolduracak kadar olup olmadıgını soruyor doktorlar. Devam etmiyorsa büyük olasılıkla sıkıntı yoktur.
Ben de 16 da yaşamıstım onceki hamileliğimde doktor bormal demişti. KahverengiydiSadece peçetede pembelik vardı, şimdi takip edeceğim. İnşallah yoktur bişeyÇok teşekkür ederim
![]()
Sen ne hissediyorsun cnm ya da neyden yana gonlnYa kızlar 15 é girecez hala cinsiyet yok ortada ben hala ihtimalle yaşıyorumbana yine tahmin lğtdennnn
Progestan mı kullanmıştınız siz de?Ben de 16 da yaşamıstım onceki hamileliğimde doktor bormal demişti. Kahverengiydi
Hissediyor muydunuz ben sadece ultrasonda gördüm haraketlerini hissedemiyorum bide halsizdim doktora gittiğim gün doktor senin halsizliğin çocuğa geçmiş çocuğun bile hali yok dediAhha resmen koca gobus valla. Bdnimki de cok hareketli 11.haftdn bu yana pitir pitir o da bana cekmis
![]()
Canım bize 12.hafta sonlarında erkek dedi.13.sonunda kıza benziyor dedi dün gittik malesef pozisyon uygun değildi bakamadı ama ilk gebe kaldığımda 2 kez erkek gördüm ama hissiyatım sıfır bişey yokSen ne hissediyorsun cnm ya da neyden yana gonln