Bakiyim canim senin ultrasona ben de az cok anlarmCinsiyet için mi ben görmedim de bence erkek gibi sanki benim bu sefer ki ultrasonum biraz farklı çıktı ya banada %70 erkek dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakiyim canim senin ultrasona ben de az cok anlarmCinsiyet için mi ben görmedim de bence erkek gibi sanki benim bu sefer ki ultrasonum biraz farklı çıktı ya banada %70 erkek dedi
Çıkıntının açısı, kafa tasının şekli itibariyle kız gibi duruyor![]()
Sağlıkla gelsin miniğinTesekkurler canım
Tabiki yazicam canimSağlıkla gelsin miniğincinsiyeti kesinleşince bizimle de paylaş
![]()
Gec olsun da güç olmasın güzel temiz sonuclar alalim insallahh beklemekten başka caremiz yokBana 3-4 haftaya çıkar dediler. Bugün 12. gün. Verdikleri kağıtta 10 gün sonra sonuçlar için arayın yazdığı için bir umutla dün hastaneyi aradım ancak sonuçlar çıkmamış tahmin ettiğim gibi. Bugün de e-nabıza ve hastanenin sitesinden laboratuvar sonuçlarına bakayım dedim, dün başka bir test için test başlamış. Benim kaybolan ikiz sendromu olduğu için çok detaylı bakıyorlar o yüzden uzayacak işlemler belli. 16 Nisan'da sonuçlar çıkacak inşallah en geçaman sağlıklı güzel sonuçlar alalım da inşallah
![]()
Amin teyzesi tesekkur ederim evimin küçük pirensi doğdu doğalı kesinlikle ayrılmadı yanımdan doğumu yaptım yerine koydular ağladı verdiler sustu böylede devam etti bir yeri bana dokunmadan uyuyamiyor bileNe kadar güzel bir çocuk maşallah ya yanaklara bak Allah uzun ömürler versin sağlık versin maşallah tatlış oğlana![]()
Sedat umur da öyle bir defa muayene olmuştum ama ilgili ve bilgili bi doktor. Ben rahat etmek için kadın doktor istedim. Detaylıya nerde girceksiniz bir şey dedi mi kaçıncı haftada felan olduğunuÇok iyi doktor reyhan hanımama ben sedat umura gidiyorum ilk doğumum da ondaydı ondan devam
![]()
Çok komik duruyor böyle deBakiyim canim senin ultrasona ben de az cok anlarm
Erkek bence içime doğdu öyle anladığımdan değil haniYa kızlar 15 é girecez hala cinsiyet yok ortada ben hala ihtimalle yaşıyorumbana yine tahmin lğtdennnn
Bana da erkek gibi geldi annesiÇok komik duruyor böyle de![]()
Annesi erkek bebisYa kızlar 15 é girecez hala cinsiyet yok ortada ben hala ihtimalle yaşıyorumbana yine tahmin lğtdennnn
Neye göre canım bazıları kafaya falan bakıyorAnnesi erkek bebis
Yata yata şiştiBana da erkek gibi geldi annesiahahah gobuslu bu gobuslj
Sordum sedat beye. Ben bakıyorum rapor istemiyorum o yüzden dedi cihazı 4d olduğu için detaylı değerlendiriyormuş. Devlete de geçenlerde gittim gerçekten ilgi alaka özen hiçbir şekilde yok 18. Haftadan önce cinsiyet bile söylemiyolar. Doktoruna denk gelmek de önemli olabilir ben memnun kalmadımSedat umur da öyle bir defa muayene olmuştum ama ilgili ve bilgili bi doktor. Ben rahat etmek için kadın doktor istedim. Detaylıya nerde girceksiniz bir şey dedi mi kaçıncı haftada felan olduğunu
Bende devletten çok bir şey göremedim zaten araştırmada döndürüp duruyorlar öyle olunca mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmedik de detaylı için galiba gidicezSordum sedat beye. Ben bakıyorum rapor istemiyorum o yüzden dedi cihazı 4d olduğu için detaylı değerlendiriyormuş. Devlete de geçenlerde gittim gerçekten ilgi alaka özen hiçbir şekilde yok 18. Haftadan önce cinsiyet bile söylemiyolar. Doktoruna denk gelmek de önemli olabilir ben memnun kalmadım
Evet onun için git tabi ki tanıdıklarım gidiyor. devlet bize bir imkan sunmuş neden kullanmayalım keşke doktorlar da üzerine düşen görevi yapsa. Çocuk doktorlarından çok memnunum ama kızımı götürüyorum arada ilgi alaka çok güzel aklında olsunBende devletten çok bir şey göremedim zaten araştırmada döndürüp duruyorlar öyle olunca mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmedik de detaylı için galiba gidicez
Uctaki cikinti yukari bakıyor iki sey var gaNeye göre canım bazıları kafaya falan bakıyor![]()
Yata yata şiştiharaketleri bana benziyor yaa ben göbekli değilimdir ama yatışı haraketleri hep anası
çok gamsız haraket etcem diye aklı çıkıyor bencee
![]()