• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
merhaba herkese. normalde ekim annesi adayıyım :KK48: ama bizim bebiş bugünkü ultrasonda 1 hafta önde çıktı. belki de eylül annesi olurum, sağlıklı olduğu sürece sorun yok :) şuraya bir fotoğrafımızı bırakalım bakalım cinsiyet tahmin eden olursa da benimle paylaşırsanız eğlenceli olur diye düşünüyorum :) herkese sağlıklı, güzel gebelik ve annelik dilerim.
11w4d ultrasona göre.

Screenshot 2024-03-26 at 16.49.45.webp

Kızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan
Doğal yağları çok öneriyorlar. Bana da çok kişi önerdi, ekstra kuruluk yaşıyorsanız çok iyi gelecektir. Ben kremleri hem göbeğime, hem göğsüme hem de bacaklarıma sürüyorum. Her yerde olabiliyor çünkü. Ama bence tatlı badem yağı değil de normal badem yağı alın.

Doğal yağları çok öneriyorlar. Bana da çok kişi önerdi, ekstra kuruluk yaşıyorsanız çok iyi gelecektir. Ben kremleri hem göbeğime, hem göğsüme hem de bacaklarıma sürüyorum. Her yerde olabiliyor çünkü. Ama bence tatlı badem yağı değil de normal badem yağı alın.
Onada bakayım kuruluk çok bende oda çok kaşıntı yapıyor. Göğüs ucumda çok çatladı ona ne kullanabilirim

Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde 🤣🤣
Ne kadar güzel bir çocuk maşallah ya yanaklara bak Allah uzun ömürler versin sağlık versin maşallah tatlış oğlana ♥️♥️♥️

Kizlar fetal dna sonuclarınız kac günde çıktı
Bana 3-4 haftaya çıkar dediler. Bugün 12. gün. Verdikleri kağıtta 10 gün sonra sonuçlar için arayın yazdığı için bir umutla dün hastaneyi aradım ancak sonuçlar çıkmamış tahmin ettiğim gibi. Bugün de e-nabıza ve hastanenin sitesinden laboratuvar sonuçlarına bakayım dedim, dün başka bir test için test başlamış. Benim kaybolan ikiz sendromu olduğu için çok detaylı bakıyorlar o yüzden uzayacak işlemler belli. 16 Nisan'da sonuçlar çıkacak inşallah en geç 🤭 aman sağlıklı güzel sonuçlar alalım da inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back
X