2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Gec olsun da güç olmasın güzel temiz sonuclar alalim insallahh beklemekten başka caremiz yok

Ne kadar güzel bir çocuk maşallah ya yanaklara bak Allah uzun ömürler versin sağlık versin maşallah tatlış oğlana
Amin teyzesi tesekkur ederim evimin küçük pirensi doğdu doğalı kesinlikle ayrılmadı yanımdan doğumu yaptım yerine koydular ağladı verdiler sustu böylede devam etti bir yeri bana dokunmadan uyuyamiyor bile

Çok iyi doktor reyhan hanım ama ben sedat umura gidiyorum ilk doğumum da ondaydı ondan devam
Sedat umur da öyle bir defa muayene olmuştum ama ilgili ve bilgili bi doktor. Ben rahat etmek için kadın doktor istedim. Detaylıya nerde girceksiniz bir şey dedi mi kaçıncı haftada felan olduğunu

Ya kızlar 15 é girecez hala cinsiyet yok ortada ben hala ihtimalle yaşıyorum bana yine tahmin lğtdennnn

Eklentiler

• IMG_1765.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83
Sedat umur da öyle bir defa muayene olmuştum ama ilgili ve bilgili bi doktor. Ben rahat etmek için kadın doktor istedim. Detaylıya nerde girceksiniz bir şey dedi mi kaçıncı haftada felan olduğunu
Sordum sedat beye. Ben bakıyorum rapor istemiyorum o yüzden dedi cihazı 4d olduğu için detaylı değerlendiriyormuş. Devlete de geçenlerde gittim gerçekten ilgi alaka özen hiçbir şekilde yok 18. Haftadan önce cinsiyet bile söylemiyolar. Doktoruna denk gelmek de önemli olabilir ben memnun kalmadım

Bende devletten çok bir şey göremedim zaten araştırmada döndürüp duruyorlar öyle olunca mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmedik de detaylı için galiba gidicez

Bende devletten çok bir şey göremedim zaten araştırmada döndürüp duruyorlar öyle olunca mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmedik de detaylı için galiba gidicez
Evet onun için git tabi ki tanıdıklarım gidiyor. devlet bize bir imkan sunmuş neden kullanmayalım keşke doktorlar da üzerine düşen görevi yapsa. Çocuk doktorlarından çok memnunum ama kızımı götürüyorum arada ilgi alaka çok güzel aklında olsun

Yata yata şişti haraketleri bana benziyor yaa ben göbekli değilimdir ama yatışı haraketleri hep anası çok gamsız haraket etcem diye aklı çıkıyor bencee
Ahha resmen koca gobus valla. Bdnimki de cok hareketli 11.haftdn bu yana pitir pitir o da bana cekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…