Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam![]()
Yaa gurbet geliniKarasuluyum bende ama Giresun'da yaşıyorum
ben heyecanlandım şimdi nötr olmasından cinsiyeti heyecanla bekleyeceğimO kadar nötür ki bende anlamıyorum ne istediğini kız diyoruz erkek olur belki diyor erkek diyoruz kızda olabilir diyor oda bence bilmiyor ne istediğini![]()
tabi ki tatlım tecrübelerimi hemen ileteceğim biraz kullanayım daKullanınca buraya da yazar mısın nasıl faydası oluyor. Ben daha şimdilik o aşamaya gelmedim. Grupta ne muhabbet donerse 2 haftaya içinde buluyorum kendimi![]()
merhaba canım hemen bakıyorum teşekkür ederim :)Merhaba canım. Ben şubatta almıştım fiyatı daha iyiydi ama bu linkten bakabilirsin. Takması da çok basit, kullanışlı baya.
EGGBABY Hamile Emniyet Kemeri Aparati Hamileler Için Güvenli Konforlu Araba Için Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ay bana da oluyo arada çok tatlı uyku bastırıyo gözlerim kapanıyoAy bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yanibi de zaman zaman bir mayışıklık geliyor ki sanki çok alkol almışım gibi ayakta duramıyorum, üstüne uykum da gelirse tadından yenmez, yatağa gidemiyorum uyuklamaktan
ama o uyku da bi başka oluyo he
![]()
Kız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın varKız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam![]()
Yaş 30 kuzum benim erken evlendim ben ya ilk evladimi 2013 de aldım kucağıma ikinciyi 2014 de üçüncüyü 2023 de hahah buda 2024 olucak nasıl amaKız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın var![]()
İnşallah cnm yaay o zaman inşallah kızın olur
Oy oy hemde sorma akrabalarim okul arkadaşlarım hep orda burda sap gibiyim kimsem yok resmenYaa gurbet geliniben Pamukovadan geyveye evlendim hiç konum değiştirmedim. Böyleyken bile zor geliyor bazen çevre
![]()
Ben perşembe günü gidicem cinsiyet için bakalım öğrenebilecek miyimBizde şans yok desene![]()
Cumada ben oy oyBen perşembe günü gidicem cinsiyet için bakalım öğrenebilecek miyim![]()
Valla aynı yaştayız bravo iyi altından kalkmışsınYaş 30 kuzum benim erken evlendim ben ya ilk evladimi 2013 de aldım kucağıma ikinciyi 2014 de üçüncüyü 2023 de hahah buda 2024 olucak nasıl ama
Benim 10 iş gününde çıktı 2 hafta yaniKizlar fetal dna sonuclarınız kac günde çıktı
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi alemindeValla aynı yaştayız bravo iyi altından kalkmışsın![]()
Kız gibi sanki
Tombiş maşallahSana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde![]()