• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kullanınca buraya da yazar mısın nasıl faydası oluyor. Ben daha şimdilik o aşamaya gelmedim. Grupta ne muhabbet donerse 2 haftaya içinde buluyorum kendimi🙈
tabi ki tatlım tecrübelerimi hemen ileteceğim biraz kullanayım da :D

Ay bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yani 😁 bi de zaman zaman bir mayışıklık geliyor ki sanki çok alkol almışım gibi ayakta duramıyorum, üstüne uykum da gelirse tadından yenmez, yatağa gidemiyorum uyuklamaktan 😂 ama o uyku da bi başka oluyo he 😍
Ay bana da oluyo arada çok tatlı uyku bastırıyo gözlerim kapanıyo 😁

Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam 🤣🤣🤣
Kız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın var😁

Kız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın var😁
Yaş 30 kuzum benim erken evlendim ben ya ilk evladimi 2013 de aldım kucağıma ikinciyi 2014 de üçüncüyü 2023 de hahah buda 2024 olucak nasıl ama

Yaa gurbet gelini 🥲🥲 ben Pamukovadan geyveye evlendim hiç konum değiştirmedim. Böyleyken bile zor geliyor bazen çevre 🥲
Oy oy hemde sorma akrabalarim okul arkadaşlarım hep orda burda sap gibiyim kimsem yok resmen

Kizlarrr daha once de yazmistim bana da bisey diyin 🥺🥺
IMG_20240322_113830_edit_766306394399736.webp

İstanbulda olup detaylı ultrason fiyatı alan varmı aranızda veya devlette hangi hastanede var bilgisi olan varmıı , İstanbul'a gidicez zaten orda daha kolay bulurum diye düşündüm

Valla aynı yaştayız bravo iyi altından kalkmışsın😃
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde 🤣🤣

Eklentiler

• 17114620492743945553719999818972.webp
    17114620492743945553719999818972.webp
    21 KB · Görüntüleme: 71
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde 🤣🤣
Tombiş maşallah😄 sonuncu biraz büyük olsaymış bari ya kolay geçer umarım senin için😊

Back
X