2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Anladım canım genital organ net göstetmediyse malesef tahmin sadece bize tam gösterdi bakın bu genital dudak dedi

Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayın bu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Yaa maşallah öncelikle geçen sabah uykudan uyandım benimde neredeyse göbeğim azıcıktı korktum hatta sonra günü gününe uymuyor demekki deyip geçiştirmiştim bugünde böyle şişti iyice herhalde bebişler yerini genişletiyo dahada

kuzum bu nasıl bir genisleme benim aklim almadı. Bugün iş yerinde fermuarım açik gezmek zorunda kaldim allahtan ustum uzundu da

Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayın bu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Bebek 3. Aydan sonra daha hızlı büyümeye başladığı için oluyor bence kilo alıyor boyu daha hızlı uzuyor onla alakalı olabilir canım muhteşem görünüyorsun darısı bize

Canım doktoruna hamile çorabı yazdır yada varis çorabıda diyebiliriz ben kullanıyorum çünkü bacaklarım şişiyor ve karıncalanıyor yanıyor çorap kullanmasam çok berbat olurum

Ay maşallah bizde mi böyle olacağız acaba sübhanallah allahın hikmeti resmen

Çok tatlısınız
Teşekkür ederim canıımm
Canım benimmmm maşallah Allah korusun esirgesin seni ve aileni
Kuşuuumm sağol Allah razı olsun dün akşam çok güzeldi ya eşim ve kızım çok sevindiler şaşırdılar ben hep erkek imasında bulunuyodum özellikle kızım havalara uçtu
Sen öğrendin mi cinsiyeti seninde kız diye düşünüyorduk hep

Yaaa olsun kuzum bebiş sağlıklı ya şükürler olsun belki bundan sonraki ikiz olur ay inşallah sonuçlarda güzel çıkıcak allahın izniyle güzel haberlerini ve artık cinsiyeti merakla bekliyoruz söyle o minnaka teyzelerin merak ediyormuş naz yapma de
Ay bende kız hissediyorum belki içimize doguyordur bak içine doğmuş kız demişsin kız olmuş bende oğlumda oğlan diyordum oğlan çıkmıştı bundada kız diyorum bakalım
Valla kuşum benimde oğlumda tutmuştu hatta herkes kız diyordu ama ben hep erkek hissediyodum bundada en başından beri hep kız dedim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda inşallah
Canım valla sevincin bizlere kadar ulaştı cok mutlu oldum saglikla kucakla insallah guzel kızını masallah
Ayy canım benim amiiinnn inşallah hepimiz sağa salim kucağımıza alalım minnoşlarımızı daha sevinçli günlerimiz olsun ailelerimize inşallah

Daha 6 nisanda kontrolüm ama çatlayacağım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…