Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayınbu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Anladım canım genital organ net göstetmediyse malesef tahmin sadece bize tam gösterdi bakın bu genital dudak dediBAcak arasını gösterdi şuan pipi yok dedi belki küçüktür bekleyelim dedi yoksa kız dedi ama bekleme taraftarına geçti 29 zunda belli olur dedi şuan sana ne kız diye bilirim net nede erkek dedi gördüğün gibi pipi yok dedi TM dedim
Ne güzel bekleme ye devam sağlıklı olsunda gerisi önemli değilAnladım canım genital organ net göstetmediyse malesef tahmin sadece bize tam gösterdi bakın bu genital dudak dedi
Yaa maşallah öncelikleBu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayınbu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Yaa maşallah önceliklegeçen sabah uykudan uyandım benimde neredeyse göbeğim azıcıktı korktum hatta sonra günü gününe uymuyor demekki deyip geçiştirmiştim bugünde böyle şişti iyice herhalde bebişler yerini genişletiyo dahada
Bebek 3. Aydan sonra daha hızlı büyümeye başladığı için oluyor bence kilo alıyor boyu daha hızlı uzuyor onla alakalı olabilir canım muhteşem görünüyorsun darısı bizeBu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayınbu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Canım doktoruna hamile çorabı yazdır yada varis çorabıda diyebiliriz ben kullanıyorum çünkü bacaklarım şişiyor ve karıncalanıyor yanıyor çorap kullanmasam çok berbat olurumAy kızlar bana da bir iştah açılması geldi inanamazsınız. O kadar çok yiyorum ki2 haftada 3 kilo aldım. 4 ayda 1 kilo aldım diye sevinirken yine totalim ayda 1 kiloya denk geliyor. Ama sıkıntı benim bacaklarım inanılmaz şiş ya sizde de oluyor mu? Tüm gün bacaklarımı sallandırıyorum ondan mıdır bilemedim de. Bu hızla sumo güreşcisi gibi olacağım doğurana kadar
Amin canimBebek 3. Aydan sonra daha hızlı büyümeye başladığı için oluyor bence kilo alıyor boyu daha hızlı uzuyor onla alakalı olabilir canım muhteşem görünüyorsun darısı bize
Çok tatlısınız
Canım benimmmm maşallah Allah korusun esirgesin seni ve aileni
Teşekkür ederim canıımmÇok tatlısınız
Kuşuuumm sağol Allah razı olsunCanım benimmmm maşallah Allah korusun esirgesin seni ve aileni
Yaaa olsun kuzum bebiş sağlıklı ya şükürler olsun belki bundan sonraki ikiz olurKuzum benim düşünmen yeterKaybolan ikiz sendromu yaşıyoruz. Benim bebişko Allah'ıma çok şükür ki büyüyor, sağlıklı. Boş kese de küçülüyor, daha doğrusu bebişko o boş keseyi eziyor dersem hiç de abartmış olmam boş keseden dolayı ikili tarama testi yapmadı doktorum bana. Sonucu bozarmış çünkü. Ama yine de ense kalınlığına baktı, normal ölçülerdeymiş. Biz de fetal DNA testi yaptırdık, sonucu bekliyoruz 3-4 haftada çıkar dediler. En geç nisanın 16 sında sonuçları alacağız inşallah Geçen hafta kontrole gittik cinsiyeti görme ümidiyle ancak bizim minik utangaç ve uykucu çıktı. Çocuğu uyandırıp da bi döndürüp bakamadık önümüzdeki aydan ümitliyim
Valla kuşum benimde oğlumda tutmuştu hatta herkes kız diyordu ama ben hep erkek hissediyodum bundada en başından beri hep kız dedimAy bende kız hissediyorum belki içimize doguyordur bak içine doğmuş kız demişsin kız olmuş bende oğlumda oğlan diyordum oğlan çıkmıştı bundada kız diyorum bakalım
Ayy canım benim amiiinnn inşallah hepimiz sağa salim kucağımıza alalım minnoşlarımızıCanım valla sevincin bizlere kadar ulaştı cok mutlu oldum saglikla kucakla insallah guzel kızını masallah
Daha 6 nisanda kontrolüm ama çatlayacağım meraktanTeşekkür ederim canıımm
Kuşuuumm sağol Allah razı olsundün akşam çok güzeldi ya eşim ve kızım çok sevindiler şaşırdılar ben hep erkek imasında bulunuyodum özellikle kızım havalara uçtu
Sen öğrendin mi cinsiyeti seninde kız diye düşünüyorduk hep
Anam ben daha yeni gördüm ya Oysss maşallah
Hadi gözün aydın cnmKızlar benimde nipt testim negatif geldi çok mutluyum şükürler olsun
Off bilmez miyim 1 ay sonra ilk defa pazartesi gidicez bizdeDaha 6 nisanda kontrolüm ama çatlayacağım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?