• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
BAcak arasını gösterdi şuan pipi yok dedi belki küçüktür bekleyelim dedi yoksa kız dedi ama bekleme taraftarına geçti 29 zunda belli olur dedi şuan sana ne kız diye bilirim net nede erkek dedi gördüğün gibi pipi yok dedi TM dedim
Anladım canım genital organ net göstetmediyse malesef tahmin sadece bize tam gösterdi bakın bu genital dudak dedi😂

Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayın 😃 bu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Yaa maşallah öncelikle🧿 geçen sabah uykudan uyandım benimde neredeyse göbeğim azıcıktı korktum hatta sonra günü gününe uymuyor demekki deyip geçiştirmiştim bugünde böyle şişti iyice herhalde bebişler yerini genişletiyo dahada🤣

Yaa maşallah öncelikle🧿 geçen sabah uykudan uyandım benimde neredeyse göbeğim azıcıktı korktum hatta sonra günü gününe uymuyor demekki deyip geçiştirmiştim bugünde böyle şişti iyice herhalde bebişler yerini genişletiyo dahada🤣
😃 kuzum bu nasıl bir genisleme benim aklim almadı. Bugün iş yerinde fermuarım açik gezmek zorunda kaldim allahtan ustum uzundu da

Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayın 😃 bu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi
Bebek 3. Aydan sonra daha hızlı büyümeye başladığı için oluyor bence kilo alıyor boyu daha hızlı uzuyor onla alakalı olabilir canım muhteşem görünüyorsun darısı bize 😍

Ay kızlar bana da bir iştah açılması geldi inanamazsınız. O kadar çok yiyorum ki 😳 2 haftada 3 kilo aldım. 4 ayda 1 kilo aldım diye sevinirken yine totalim ayda 1 kiloya denk geliyor. Ama sıkıntı benim bacaklarım inanılmaz şiş ya sizde de oluyor mu? Tüm gün bacaklarımı sallandırıyorum ondan mıdır bilemedim de. Bu hızla sumo güreşcisi gibi olacağım doğurana kadar 🫣
Canım doktoruna hamile çorabı yazdır yada varis çorabıda diyebiliriz ben kullanıyorum çünkü bacaklarım şişiyor ve karıncalanıyor yanıyor çorap kullanmasam çok berbat olurum

IMG_20240323_000538.webp

🥰🥰🥰

Ay maşallah bizde mi böyle olacağız acaba sübhanallah allahın hikmeti resmen

Çok tatlısınız 🥹
Teşekkür ederim canıımm 🥰
Canım benimmmm maşallah Allah korusun esirgesin seni ve aileni ❤️❤️🤗
Kuşuuumm sağol Allah razı olsun 💓 dün akşam çok güzeldi ya eşim ve kızım çok sevindiler şaşırdılar ben hep erkek imasında bulunuyodum özellikle kızım havalara uçtu 🥰
Sen öğrendin mi cinsiyeti seninde kız diye düşünüyorduk hep 🥰

Kuzum benim düşünmen yeter ♥️ Kaybolan ikiz sendromu yaşıyoruz. Benim bebişko Allah'ıma çok şükür ki büyüyor, sağlıklı. Boş kese de küçülüyor, daha doğrusu bebişko o boş keseyi eziyor dersem hiç de abartmış olmam 😁 boş keseden dolayı ikili tarama testi yapmadı doktorum bana. Sonucu bozarmış çünkü. Ama yine de ense kalınlığına baktı, normal ölçülerdeymiş. Biz de fetal DNA testi yaptırdık, sonucu bekliyoruz 3-4 haftada çıkar dediler. En geç nisanın 16 sında sonuçları alacağız inşallah 🙏🏻 Geçen hafta kontrole gittik cinsiyeti görme ümidiyle ancak bizim minik utangaç ve uykucu çıktı. Çocuğu uyandırıp da bi döndürüp bakamadık 😂 önümüzdeki aydan ümitliyim 😂
Yaaa olsun kuzum bebiş sağlıklı ya şükürler olsun belki bundan sonraki ikiz olur 🥰 ay inşallah sonuçlarda güzel çıkıcak allahın izniyle güzel haberlerini ve artık cinsiyeti merakla bekliyoruz 😍 söyle o minnaka teyzelerin merak ediyormuş naz yapma de 🐣
Ay bende kız hissediyorum belki içimize doguyordur bak içine doğmuş kız demişsin kız olmuş bende oğlumda oğlan diyordum oğlan çıkmıştı bundada kız diyorum bakalım 😍😍
Valla kuşum benimde oğlumda tutmuştu hatta herkes kız diyordu ama ben hep erkek hissediyodum bundada en başından beri hep kız dedim 😍 sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda inşallah 🥰♥️
Canım valla sevincin bizlere kadar ulaştı cok mutlu oldum saglikla kucakla insallah guzel kızını masallah🥰🥰🥰🥰
Ayy canım benim amiiinnn inşallah hepimiz sağa salim kucağımıza alalım minnoşlarımızı 😍 daha sevinçli günlerimiz olsun ailelerimize inşallah 🥰

Teşekkür ederim canıımm 🥰

Kuşuuumm sağol Allah razı olsun 💓 dün akşam çok güzeldi ya eşim ve kızım çok sevindiler şaşırdılar ben hep erkek imasında bulunuyodum özellikle kızım havalara uçtu 🥰
Sen öğrendin mi cinsiyeti seninde kız diye düşünüyorduk hep 🥰
Daha 6 nisanda kontrolüm ama çatlayacağım meraktan 🥹

Back
X