- 7 Ağustos 2019
- 169
- 92
- 98
- 33
Ya maşallah hadi gözün aydınKontrolden çıktım her şey gayet iyimiş çok şükür ama cinsiyet yüzde yüz olmamakla beraber tahminim yüzde 70 erkek dedi doktorbakalım sağlıklı olması ikili testi beğenmesi çok mutlu etti. Bir ay sonra da inşallah netleşir cinsiyet sonra ona göre hareket ederiz Papatya0593
Ay erkek gibi sanki
Kuzum benim düşünmen yeterKuşuuumm çok sağol canım benimamiiinnn hepimiz sapa salim kavuşalım inşallah senin ikizler kesinleşti dimi ben baya yoktum buralarda telim tamirdeydi kaçırdım hep noldu ikizcanlar
Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu inanılmaz bi özgüven ve güç veriyor insana oğluma her baktığımda delikanlı hallerini görüyorum sanki böyle boyum kısacık kalmış o sırık gibi uzamış elini omuzuma atmış beni gezmeye götürüyorhep bunu hayal ediyorum nedense
Tabi insanın kızkardeşi varsa inanılmaz bi duygu az önce kızkardeşimle konuştuk ağlaştıkRabbim onada hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah
Ay bugün çok mutluyum hep dua edesim var valla
Bence kız çıkan anneler ulturoson resmi atsın bizde bakalım resme bizim kide aynımı die meraktan catliycam artık bugün doktorla konuştum kız olabilir diyip durdu beklemek varya çok zor 29 bekle diyor halaCinsiyeti kız çıkan annişler Size de ultrasonda dudakları gösterdi mi ya kıyafet almak istiyorum ama ya yine değişirse diyekorkuyorum çünkü ilk tahmini erkekti
Ay bende kız hissediyorum belki içimize doguyordur bak içine doğmuş kız demişsin kız olmuş bende oğlumda oğlan diyordum oğlan çıkmıştı bundada kız diyorum bakalımKızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Kızım oluyo Allah'ın izniyle2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten
En başından beri kız hissediyodum hislerim doğru çıktı
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlarEki Görüntüle 3404938
Maşallah canım benim 14 haftalık olacak pazartesi benim karnım da böyle. Önceden de kiloluydum ama. Sen kaç kilosun16. Haftadan Barlas prenstem selamlar teyzeleriiHaftayı göbiş güncellemesiyle kapatalım istiyorum
75 kiloyum canımMaşallah canım benim 14 haftalık olacak pazartesi benim karnım da böyle. Önceden de kiloluydum ama. Sen kaç kilosun
Ayakları dik tutarak uzan ya da sandalyeye koy öyle otur bi süre belki ödem oluyodur canısıAy kızlar bana da bir iştah açılması geldi inanamazsınız. O kadar çok yiyorum ki2 haftada 3 kilo aldım. 4 ayda 1 kilo aldım diye sevinirken yine totalim ayda 1 kiloya denk geliyor. Ama sıkıntı benim bacaklarım inanılmaz şiş ya sizde de oluyor mu? Tüm gün bacaklarımı sallandırıyorum ondan mıdır bilemedim de. Bu hızla sumo güreşcisi gibi olacağım doğurana kadar
Bana vermedi canım perinatologa gittim kanama için detaylı iç organ baktı falan bide cinsiyeti tahminBence kız çıkan anneler ulturoson resmi atsın bizde bakalım resme bizim kide aynımı die meraktan catliycam artık bugün doktorla konuştum kız olabilir diyip durdu beklemek varya çok zor 29 bekle diyor hala
Sana genital gösterdi mi canım yoksa tahmin mi sadeceBence kız çıkan anneler ulturoson resmi atsın bizde bakalım resme bizim kide aynımı die meraktan catliycam artık bugün doktorla konuştum kız olabilir diyip durdu beklemek varya çok zor 29 bekle diyor hala
Canım valla sevincin bizlere kadar ulaştı cok mutlu oldum saglikla kucakla insallah guzel kızını masallahLinakiz
BB_Queen
@lilyrosey
Gncgm28
Kızlar kızlar gelemmiiii yanağızdan öpemmiii
Kızım oluyo Defne geliyor teyzeleri
Kizlar ben de gobegim indi bebegim nerede diye 3 gun once zırıldaniyordum bu sabahtan şok etkisi yaratan bir göbekle uyandım gaz falan yok yani aksam oldu hala duruyor. 3 gün onceki ve bu aksamki gobegimi atacagim siz de şok olun
Sana genital gösterdi mi canım yoksa tahmin mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?