2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Fetal DNA’da cinsiyet kesin belli oluyor ancak yasal olarak raporlanamıyor. Telefonda doktora söyleyebiliyorlar. Doktor da bize iletiyor.

Kızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Kızım oluyo Allah'ın izniyle 2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten
En başından beri kız hissediyodum hislerim doğru çıktı
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlar

Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah yapacak birşey yok şefaatçimiz olacaklar inşallah. Bu yavrularımızı hayırla kucağımıza alalım inşallah

Çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallah

Mutluluğun buraya kadar geldi canım. Sağlıkla kucağına al inşallah güzel kızını

Kızlar selam ikili tarama sonuçlarım çıkmış fakat henüz doktora gidemedim.Sonuçlarda sizinkiler gibi grafikli değil sadece 1.4 yazıyor ne anlama geldiğini bilen var mı acaba ?

Yaa canım beniiiim çok sevindim senin adına güzel kızına da sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum ay valla çok mutlu oldum ya maşallah

Oyy maşallah çok sevindim benim de oğlusum olacak inşallah ama iki kızım olsun çok isterim belki ikiz olur ilerde ben tek kızım keşke bir kız kardeşim olsaydı bana arkadaş olurdu diyebiliyorum zaman zaman senin kizceler ne güzel birbirine yoldaş olurlar büyüyünce Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hep beraber sevinelim güzel haberlerimize

Yaa canım beniiiim çok sevindim senin adına güzel kızına da sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum ay valla çok mutlu oldum ya maşallah
Kuşuuumm çok sağol canım benim amiiinnn hepimiz sapa salim kavuşalım inşallah senin ikizler kesinleşti dimi ben baya yoktum buralarda telim tamirdeydi kaçırdım hep noldu ikizcanlar
Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu inanılmaz bi özgüven ve güç veriyor insana oğluma her baktığımda delikanlı hallerini görüyorum sanki böyle boyum kısacık kalmış o sırık gibi uzamış elini omuzuma atmış beni gezmeye götürüyor hep bunu hayal ediyorum nedense
Tabi insanın kızkardeşi varsa inanılmaz bi duygu az önce kızkardeşimle konuştuk ağlaştık Rabbim onada hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah
Ay bugün çok mutluyum hep dua edesim var valla

Kızlar bize bakar mısınız ben kız hisseduyorum ama bi supriz yapacakmis gbi de hissediyorum nubu da belli bence sizce ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…