• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar doktor randevumdan çıktım bebişim haftasında ve sağlıkla büyüyor Allahıma çok şükür 🥰 ve müjdeeeee kızımız oluyor 🥰🥰🥰🥰 birsürü pembe kalp istiyorum 💕💕💕💕💕 Allah biliyor içimizi çok istiyorduk kızımız olsun çok şükür Allahım nasip etti 😍 kesin dedi doktor 50 defa sorunca 😂 kızıma şimdi gidip toka alıcam 🥰

Kızlar doktor randevumdan çıktım bebişim haftasında ve sağlıkla büyüyor Allahıma çok şükür 🥰 ve müjdeeeee kızımız oluyor 🥰🥰🥰🥰 birsürü pembe kalp istiyorum 💕💕💕💕💕 Allah biliyor içimizi çok istiyorduk kızımız olsun çok şükür Allahım nasip etti 😍 kesin dedi doktor 50 defa sorunca 😂 kızıma şimdi gidip toka alıcam 🥰
Bende sana sormuştum durum ne diye haber geldii 🩷🩷🩷 sağlıkla gelsin prenses 🌸🌸💕

Şu krem hakkında bilgisi olan, kullanan var mı kızlar? Yavaştan başlamak istiyorum kremlere artık

Eklentiler

• IMG_3707.webp
    IMG_3707.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 59
💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💞💞 Al annesi tokasini çorabını herşeyini al sağlıklı gelsin pirenses💕💞💕💕💕💕💞💞

Back
X