• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Fetal DNA’da cinsiyet kesin belli oluyor ancak yasal olarak raporlanamıyor. Telefonda doktora söyleyebiliyorlar. Doktor da bize iletiyor.

Kızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun 🤲🤲
Veee gelelim sürprize 🐣🐣🐣
Kızım oluyo Allah'ın izniyle 👧 2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten 🥰
En başından beri kız hissediyodum hislerim doğru çıktı 🥰
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah 🥰
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlar 🥰🥰
IMG_20240322_114101.webp

Oyyy canım benim çok özür dilerim offff çok kötü oldum şuan 🥺🥺 gerçekten çok zor tarifsiz bi acı bende Kasım ayında düşük yaptım daha yeni kendime geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Eskiden hep şey diye düşünürdüm "yani sonuçta daha karnında tam gelişmemiş yani bi bebek bile sayılmaz kan pıhtısı " falan diye Allah biliyor ya kalbimden öyle geçerdi tabiki düşük yapanlara çok üzülürdüm ama insan yaşayınca anlıyor 😔 kucağına alıp kokusunu çektiğinle çamaşırımda gördüğüm yumruk kadar kan parçası aynıymış aynı acıymış
Allah banada yaşattı malesef ama Rabbimin vardır bir bildiği cennetin kapısında bize şefaatçi olsunlar meleklerimiz inşallah 🤲
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah yapacak birşey yok şefaatçimiz olacaklar inşallah. Bu yavrularımızı hayırla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun 🤲🤲
Kızım oluyo Allah'ın izniyle 👧 2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten 🥰
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah 🥰
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlar 🥰🥰Eki Görüntüle 3404938
Çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallah 😍

Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlar 🥰🥰Eki Görüntüle 3404938
Mutluluğun buraya kadar geldi canım🥰. Sağlıkla kucağına al inşallah güzel kızını💕

Kızlar selam ikili tarama sonuçlarım çıkmış fakat henüz doktora gidemedim.Sonuçlarda sizinkiler gibi grafikli değil sadece 1.4 yazıyor ne anlama geldiğini bilen var mı acaba ?

Yaa canım beniiiim çok sevindim senin adına 🥹🥹🥹 güzel kızına da sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum 🥰🥰🥰 ay valla çok mutlu oldum ya maşallah ♥️♥️♥️

Oyy maşallah 🧿 çok sevindim 🫶🏻🫶🏻 benim de oğlusum olacak inşallah 🙏🏻 ama iki kızım olsun çok isterim belki ikiz olur ilerde 😍 ben tek kızım keşke bir kız kardeşim olsaydı bana arkadaş olurdu diyebiliyorum zaman zaman 🥰 senin kizceler ne güzel birbirine yoldaş olurlar büyüyünce 🥳🥰🧿 Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hep beraber sevinelim güzel haberlerimize 🥰

Yaa canım beniiiim çok sevindim senin adına 🥹🥹🥹 güzel kızına da sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum 🥰🥰🥰 ay valla çok mutlu oldum ya maşallah ♥️♥️♥️
Kuşuuumm çok sağol canım benim 🥰🥰 amiiinnn hepimiz sapa salim kavuşalım inşallah senin ikizler kesinleşti dimi ben baya yoktum buralarda telim tamirdeydi kaçırdım hep noldu ikizcanlar 🥰
Oyy maşallah 🧿 çok sevindim 🫶🏻🫶🏻 benim de oğlusum olacak inşallah 🙏🏻 ama iki kızım olsun çok isterim belki ikiz olur ilerde 😍 ben tek kızım keşke bir kız kardeşim olsaydı bana arkadaş olurdu diyebiliyorum zaman zaman 🥰 senin kizceler ne güzel birbirine yoldaş olurlar büyüyünce 🥳🥰🧿 Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hep beraber sevinelim güzel haberlerimize 🥰
Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🤲🥰
Erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu inanılmaz bi özgüven ve güç veriyor insana oğluma her baktığımda delikanlı hallerini görüyorum sanki böyle boyum kısacık kalmış o sırık gibi uzamış elini omuzuma atmış beni gezmeye götürüyor 🥲 hep bunu hayal ediyorum nedense 🤲
Tabi insanın kızkardeşi varsa inanılmaz bi duygu az önce kızkardeşimle konuştuk ağlaştık 🥲 Rabbim onada hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah 🥰
Ay bugün çok mutluyum hep dua edesim var valla 🥰

Kızlar bize bakar mısınız ben kız hisseduyorum ama bi supriz yapacakmis gbi de hissediyorum nubu da belli bence sizce ne
IMG_20240322_113830_edit_766306394399736.webp

Back
X