- 1 Eylül 2022
- 511
- 445
- 33
Benim sonucumda yazmıyorduFetal dna da cinsiyet kesin belli oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sonucumda yazmıyorduFetal dna da cinsiyet kesin belli oluyor mu
Senin belli olur canım Allahın izniyle kız diyorumbende bugün kontrole gidicem kızlar 3 buçuk gibi randevum. İnşallah cinsiyeti de öğrenirim14.haftaya girdim
Aaa raporlanmadığını bilmiyordum devlet hastanesi soylemiyor diye biliyordum sadece yasal surec icindeFetal DNA’da cinsiyet kesin belli oluyor ancak yasal olarak raporlanamıyor. Telefonda doktora söyleyebiliyorlar. Doktor da bize iletiyor.
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah yapacak birşey yok şefaatçimiz olacaklar inşallah. Bu yavrularımızı hayırla kucağımıza alalım inşallahOyyy canım benim çok özür dilerim offff çok kötü oldum şuangerçekten çok zor tarifsiz bi acı bende Kasım ayında düşük yaptım daha yeni kendime geliyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Eskiden hep şey diye düşünürdüm "yani sonuçta daha karnında tam gelişmemiş yani bi bebek bile sayılmaz kan pıhtısı " falan diye Allah biliyor ya kalbimden öyle geçerdi tabiki düşük yapanlara çok üzülürdüm ama insan yaşayınca anlıyorkucağına alıp kokusunu çektiğinle çamaşırımda gördüğüm yumruk kadar kan parçası aynıymış aynı acıymış
Allah banada yaşattı malesef ama Rabbimin vardır bir bildiği cennetin kapısında bize şefaatçi olsunlar meleklerimiz inşallah![]()
Çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallahKızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Kızım oluyo Allah'ın izniyle2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten
En başından beri kız hissediyodum hislerim doğru çıktı
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlarEki Görüntüle 3404938
Mutluluğun buraya kadar geldi canımKızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Kızım oluyo Allah'ın izniyle2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlarEki Görüntüle 3404938
Çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallah![]()
Amin kızlar aminn Allah razı olsunMutluluğun buraya kadar geldi canım. Sağlıkla kucağına al inşallah güzel kızını
![]()
Yaa canım beniiiim çok sevindim senin adınaKızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Oyy maşallahKızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun
Veee gelelim sürprize
Kuşuuumm çok sağol canım benimYaa canım beniiiim çok sevindim senin adınagüzel kızına da sana da sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum
ay valla çok mutlu oldum ya maşallah
![]()
Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunOyy maşallahçok sevindim
benim de oğlusum olacak inşallah
ama iki kızım olsun çok isterim belki ikiz olur ilerde
ben tek kızım keşke bir kız kardeşim olsaydı bana arkadaş olurdu diyebiliyorum zaman zaman
senin kizceler ne güzel birbirine yoldaş olurlar büyüyünce
Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hep beraber sevinelim güzel haberlerimize
![]()
Hadi bakalım umarım cevapla dönerimSenin belli olur canım Allahın izniyle kız diyorum![]()