Aynen emin olamadiklari için cinsiyet söylemiyorlar beklemeye devamYok bizde hiç öyle bi detaya girmedi zaten gecen haftaydı ya biraz erkendi daha. Gibi gibi benziyor falan diolar. Zaten dudakları goremediginden muhtemelen emin olamıyorlar
Ay gerçekten bu sene erkek senesi şimdi biri daha yazdı galiba o da erkekkızlar bugün coştunuz maşallah
Ay kızlar yarın benimde kontrolüm var 15. Hafta acaba cinsiyeti söylermiki ya çok heyecanlıyımBence de öyle neredeyse 60 kişi işaretlemiş
Gösterirse söyler bence merakla bekliyoruz haberiniAy kızlar yarın benimde kontrolüm var 15. Hafta acaba cinsiyeti söylermiki ya çok heyecanlıyım
İlk kızım 7. Ayına kadar göstermedi ay ne çekmiştim. Ama oğlum 12. Haftada ben burdayım dediGösterirse söyler bence merakla bekliyoruz haberini
Bizim bebeker utanmaz oluyo pozisyon guzel oluyo ama baska seyler engel oldu demekkiAynen emin olamadiklari için cinsiyet söylemiyorlar beklemeye devam
Ayy 7 aya nasıl beklenir düşünemiyorum bileİlk kızım 7. Ayına kadar göstermedi ay ne çekmiştim. Ama oğlum 12. Haftada ben burdayım dedierkek milleti işte bakalım yarın neler olucak hemen yazıcam bakalım erkek senesiniymiş gerçekten
Çin takvimi kız diyo bende hep kız hissediyorum
O zamanlar seneeee 2012 devlet hastanesi tabi cihazlar da eskiyse demekki bilemedilerAyy 7 aya nasıl beklenir düşünemiyorum bilebenim geçen sefer Çin takvimi tutmuştu erkekti şimdi gene erkek gösteriyor ve sanırım yine tutacak doktor erkek diyor tahmini
Ay kıyamam ya daha ufak alçılı çok zor oluyordur erkek çocuğu işteO zamanlar seneeee 2012 devlet hastanesi tabi cihazlar da eskiyse demekki bilemediler
Benim ikisinde de çin takvimi tuttu bakalım yine tutucak mı tabiki bunlar işin eğlencesi Rabbim neylerse güzel eyler elhamdülillah
Allah yardımcın olsun kuzum 2 erkek zor valla hiç kız çocuğu gibi olmuyomuş bunu anladımay çok yaramaz 16 aylık ama mübarek tırmanıyor heryere şuanda kolu da alçıda kırdı kolunu
Oyyy canım benim çok özür dilerim offff çok kötü oldum şuanAy kıyamam ya daha ufak alçılı çok zor oluyordur erkek çocuğu işte
Benim birinci çocuk vefat etti canım o yüzden daha tecrübe edemedim 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu Allah nasip ederse bunda tadacağız herşeyi inşallah
Ramze kız demiştik sana sanırım. Bak gördün mü tuttu işteEvet canım gösterdi önceki farklı deyince ufak Bi şok yaşadıkçin,burdaki tahmin ve rüyalarım hep erkekti ters köşe etti minnoşum
Bizim bebiş Kars soğuğunun mamülü ama kız olacak gibiBu arada doktor bi teoriden bahsetti. Havalar sıcak olunca kız bebek oluyor dedi soğukta erkek bebek dedi. Benim doktor da bilim dışında her teori ile ilgileniyor
Yok canım en baştan full erkek demiştinRamze kız demiştik sana sanırım. Bak gördün mü tuttu işte
Yine koyuyorum ultrasonu. Burda bebiṣ 13 haftaya yakın. Sizce ney kız mı erkek mi. 2 ay daha sabredemem ben
Eki Görüntüle 3404899
15. haftada söylemezse şov olur benceAy kızlar yarın benimde kontrolüm var 15. Hafta acaba cinsiyeti söylermiki ya çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?