2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Valla bana da 12. hafta ikili taramada %60 kız dedi ama %60 düşük bir oran djfskfn zaten %50 idi. Ben de daha 2 hafta sonra muayenemde öğreneceğim diye umuyorum 16. hafta oluyorum nasipse
İkili taramam da bana kız a benziyor demişti sevinmiştim ama erkekmiş bir oğlum daha var bakalım nasıl olcak

Kızlar ultrasonum vardı ṣükür herṣey normal. Sizce cinsiyeti ney. Oturduğum ülkede 20 haftayı beklemem lazım... bekleyemem ben

Amin canım çok büyük bir imtihan çok şükür iyisiniz

Ay kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş.Bana 12+6 da erkeğe benziyor dedi.Bugün perinatolog kız dedi hatta genital bölgeyi gösterdi ben 2 3 tulum almıştım. bugün de favorim full kız kıyafetleri oldu ama yinede güvrnrmedim değişir mi ki bidaha A adenliya canım senin de sanki böyleydi demi

Son düzenleme:
Kız aynen benimde bole oldu perinatolog kız dedi bizim doktor hala erkek dio. Perinatologa olan guvenşn sarsılıyor

Genitalde dudakları gosterdi mi gosterdiyse kızdır. Bizde henuz bişey yoktu gittigimde bide malum durumlar olunca cinsiyete hiç düşemedik

Genitalde dudakları gosterdi mi gosterdiyse kızdır. Bizde henuz bişey yoktu gittigimde bide malum durumlar olunca cinsiyete hiç düşemedik
Evet canım gösterdi önceki farklı deyince ufak Bi şok yaşadık çin,burdaki tahmin ve rüyalarım hep erkekti ters köşe etti minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…