• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Insallah kuzumm ikimiz de guzel sonuclar alip cinsiyeti buraya yazabiliriz o gün💐💐
Ben test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsak 😍😍

Göbek ler zaten eski sis halı gidip normal hale döndü mide yanmasıyla göbek kaşıntısı başladı resmen
Off dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik var

Ben test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsak 😍😍
Ay insallah insallah🤲🤲 ben kiyafet falan aldım ara renkler aldım zıbın vs. Cinsiyet belli olunca ona gore ciciler alicam elbise veya pantalon gomlek gibi😍😍

Ay insallah insallah🤲🤲 ben kiyafet falan aldım ara renkler aldım zıbın vs. Cinsiyet belli olunca ona gore ciciler alicam elbise veya pantalon gomlek gibi😍😍
Erkek se sorun yok kıyafet var ama kızsa yok 🤣🤣

Off dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik var
Aynen soda icmesek iyice pertiz desem yeridir

Arkadaşlar az önce baktım su gibi akıntım olmuş, yaşayan var mı?

canım bende de bazen yüksek çıkıyor, doktor şimdilik ilaç vermedi çünkü büyük ölçüde strese bağlı yükseklik dedi. takip etmeye çalışıyorum genelde sabahları yüksek oluyor öğleden sonra normal oluyor bilmiyorum gebelik ilerledikçe nasıl olur inş ilaca gerek kalmadan normale döner
Haklısın sanırım canım, gebeliği öğrendiğim ilk günler daha düşüktü, bu aralar galiba ben fırlattım biraz da. Bugün başka bir doktora daha gittim iyice pimpirik oldum🥲 İnternette çok araştırıp olumsuzluk okumayı önce yasakla kendine dedi :) haklı adamcağız ne diyeyim.

Benim oluyor hatta 2 aydır var sayılır doktor sorun yok rahim büyüyor dedi
Ay canımsın o kadar endişelendim ki Allah korusun suyu mu azalıyor diye. Of yani yok 1 ay dayanmak çok zor ben bu akşam kendimi atayım bir doktora içim rahatlasın darlandım ben iyice :63:

IMG_9466.webp
Kızlar bugün randevum vardı, cinsiyeti göremedim dedi maalesef. İkili test için kan verdim. Her şey yolunda çok şükür. Sizlerden gelir mi cinsiyet tahminii 😅

Canım kesinlikle kiloyla alakalı 20 kilodan sonra insan gerçekten başka birşeye dönüşüyor😂 o zaman doktorum bana 2. yi düşünürsen mutlaka diyet yap demişti😅
AY VALla ben de kilo almak istemıyorum yaa. kıyafetlerime giremedigim o donem cok stres oluyorum. yenı kıyafet alsam dıyorum zayıflıycam bosuna alındı. ama zayıflayana kadar da kısa zaman gecmesı lazım cok kilo alırsam zor verırım dıorum . :D

Back