Insallah kuzumm ikimiz de guzel sonuclar alip cinsiyeti buraya yazabiliriz o günİnşallah güzel sonuç alırsın cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzumm ikimiz de guzel sonuclar alip cinsiyeti buraya yazabiliriz o günİnşallah güzel sonuç alırsın cnm![]()
Valla aynıyızHaydeaynıyız
14 Eylül cnm ama beklenen tarihe kalmıyor çoğu doğum 38 den sonra başlar doğumlar benceSuan 14+3 mu senin. Tahmini dogum ne zaman dedi doktor
Ben test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsakInsallah kuzumm ikimiz de guzel sonuclar alip cinsiyeti buraya yazabiliriz o gün![]()
Göbek ler zaten eski sis halı gidip normal hale döndü mide yanmasıyla göbek kaşıntısı başladı resmenValla aynıyızbenim göbek belli olmaya başladı dokununca da sert ve dolu
Bana da 27 eylul demisti doktorum sonra 3 ekim dedi suan 30 eylul ama bakalim bence de erken olur dogumlar 1 2 hafta14 Eylül cnm ama beklenen tarihe kalmıyor çoğu doğum 38 den sonra başlar doğumlar bence
Off dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik varGöbek ler zaten eski sis halı gidip normal hale döndü mide yanmasıyla göbek kaşıntısı başladı resmen
Ay insallah insallahBen test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsak![]()
Erkek se sorun yok kıyafet var ama kızsa yokAy insallah insallahben kiyafet falan aldım ara renkler aldım zıbın vs. Cinsiyet belli olunca ona gore ciciler alicam elbise veya pantalon gomlek gibi
![]()
Aynen soda icmesek iyice pertiz desem yeridirOff dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik var
Aynen öyle erken olurBana da 27 eylul demisti doktorum sonra 3 ekim dedi suan 30 eylul ama bakalim bence de erken olur dogumlar 1 2 hafta
Cubuk kraker soda ve meyve suyu kurtarıcımAynen soda icmesek iyice pertiz desem yeridir
Ne güzel işte kurtarıcın var sodayi pek sevmiyorum zar zor içiyorum leblebi felan yiyorum bende hurmayı çok severim hurma yerim geneldeCubuk kraker soda ve meyve suyu kurtarıcım![]()
Haklısın sanırım canım, gebeliği öğrendiğim ilk günler daha düşüktü, bu aralar galiba ben fırlattım biraz da. Bugün başka bir doktora daha gittim iyice pimpirik oldumcanım bende de bazen yüksek çıkıyor, doktor şimdilik ilaç vermedi çünkü büyük ölçüde strese bağlı yükseklik dedi. takip etmeye çalışıyorum genelde sabahları yüksek oluyor öğleden sonra normal oluyor bilmiyorum gebelik ilerledikçe nasıl olur inş ilaca gerek kalmadan normale döner
Benim oluyor hatta 2 aydır var sayılır doktor sorun yok rahim büyüyor dediArkadaşlar az önce baktım su gibi akıntım olmuş, yaşayan var mı?
Ay canımsın o kadar endişelendim ki Allah korusun suyu mu azalıyor diye. Of yani yok 1 ay dayanmak çok zor ben bu akşam kendimi atayım bir doktora içim rahatlasın darlandım ben iyiceBenim oluyor hatta 2 aydır var sayılır doktor sorun yok rahim büyüyor dedi
Ayy sormaa bişey soruyorum sen özgür bir kadınsın özgürce beslenmişsin bunu da özgür oldugun için tamam dersen yapayımKilo işini bazı doktorların çok abarttığını düşünüyorum ya 10 kilo mu aldın sanki normal boşver![]()
AY VALla ben de kilo almak istemıyorum yaa. kıyafetlerime giremedigim o donem cok stres oluyorum. yenı kıyafet alsam dıyorum zayıflıycam bosuna alındı. ama zayıflayana kadar da kısa zaman gecmesı lazım cok kilo alırsam zor verırım dıorum .Canım kesinlikle kiloyla alakalı 20 kilodan sonra insan gerçekten başka birşeye dönüşüyoro zaman doktorum bana 2. yi düşünürsen mutlaka diyet yap demişti
![]()