Ayy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorum
Ben yuzuyukari yatiyorum hep karnimin uzrirne yani yoks uyuyamiyorumBen de sağıma yatarım hep ama neden zararlı olsun ki, sırt üstü yatmak zararlı diye biliyorum ve hep sağıma yatarım. İlk başlarda çok takıyordum ve sola yatmaya çalışarak kendimi kasıyordum ama dediğin gibi kalbim sıkışır gibi oluyor, sağa tarafa yatmanın sorun olmayacağını söylüyor doktorlar. En az 20.haftaya kadar bu şekilde ilerleyeceğim mecbur...
O zaman sorun yok dimi kızlar ya yüzüstü yatmanın anlık oldu zaten vallahi kalbim pır pır ettiBen de sağıma yatarım hep ama neden zararlı olsun ki, sırt üstü yatmak zararlı diye biliyorum ve hep sağıma yatarım. İlk başlarda çok takıyordum ve sola yatmaya çalışarak kendimi kasıyordum ama dediğin gibi kalbim sıkışır gibi oluyor, sağa tarafa yatmanın sorun olmayacağını söylüyor doktorlar. En az 20.haftaya kadar bu şekilde ilerleyeceğim mecbur...
Yok yok, hiç endişelenme. Hamilelikte yüzükoyun yatmak da normal ve zararsızmış:)O zaman sorun yok dimi kızlar ya yüzüstü yatmanın anlık oldu zaten vallahi kalbim pır pır etti
Vajinal ay hadi inşallah iki oğlum var cevabınızı bekledim belli olsun ilk size yazcam çok çok teşekkür ediyorumVajinal mı karın ultrasonu mu eğer karın ultrasonu ise erkek vajinal ise kız
Bildiğim tek bişey var oda çok korktuğum etrafıma bakıyorum herkes hamileyken çok mıtlu bebekten sonra çok mutlu kendi kendime diyorum ki ben boyleyken nasıl yapıcam nasıl basa cıkarım cocuga nasıl bakarım bı saçma şeu geldiğinde berbat halde oluyorum çünküBoşuna endişeleniyor olabilirsin. Bazı hastalıklarda hekimler yarar zarar oranına bakarlar ve gerekli ise mutlaka kullanmaya devam etmeni öneriler. Bazen ise gerekli olmadığında bırakmaya yönlendirirler. Senin yapacağın en sağlıklı seçim doktorun önerileri dinleyerek devam etmen bence. Kimin ne hastalığı olduğu bilemezsin bir sürü farklı tanılı hastalık var. O yüzden kendin üzerinden ilerlemek en doğrusu olacaktır. Sen iyi isen bebeğinde iyi olacaktır. Sen kötü isen bebeğinle ilgilenemezsin. O yüzden her ilacı bırakmak şart değil. Hekim tavsiyesi ile ilerlemek doğru olan bence.
Sağımıza yattığımızda bebeğe giden kan akışı tam olmuyormuş sanırım öyle birşey okumuştumBen de sağıma yatarım hep ama neden zararlı olsun ki, sırt üstü yatmak zararlı diye biliyorum ve hep sağıma yatarım. İlk başlarda çok takıyordum ve sola yatmaya çalışarak kendimi kasıyordum ama dediğin gibi kalbim sıkışır gibi oluyor, sağa tarafa yatmanın sorun olmayacağını söylüyor doktorlar. En az 20.haftaya kadar bu şekilde ilerleyeceğim mecbur...
Evet, doğrudur ama zaten 25-30.haftaya istediğimiz pozisyonda yatabileceğimiz söyleniyor.
Cnm nedeni şu sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha çok gidiyor sağ da fazla gitmiyor 20 haftaya kadar gelince yüz üstü yatmak bile zor çünkü karnın çıktığı için nefes alamıyorsun aynı şekilde sırt üstü yatinca nefes alınmıyor taşıyınca goruceksiniz zaten dememe hacet yok ama sen yinede yüz üstü sırt üstü yatma derim karın çıktığı için bebeğe baskı oluyor yüz üstü yatincaBen de sağıma yatarım hep ama neden zararlı olsun ki, sırt üstü yatmak zararlı diye biliyorum ve hep sağıma yatarım. İlk başlarda çok takıyordum ve sola yatmaya çalışarak kendimi kasıyordum ama dediğin gibi kalbim sıkışır gibi oluyor, sağa tarafa yatmanın sorun olmayacağını söylüyor doktorlar. En az 20.haftaya kadar bu şekilde ilerleyeceğim mecbur...
Hormonlardan kaynaklı cnmBugün üzerimde aşırı bir gerginlik var herkese herseye sinirleniyorum tersliyorum sonra da içime batıyor üzülüyorum.
ben çok araştırdım bilimsel makale okudum yrar zarar oranına göre paxera kullanımının bebeğe zararı çok çok çok düşük bir ihtmal hatta kusurlu doğan bebeklerde bile buna paxeranın sebep gösterdiğini düşünmüyorlar eğer anne ve bebeğe yarardan daha cok zararı dokunacaksa paxera olmasa dahi en iyi ilaçlar olan Lustral vs kullanıyorlar ama ben sanırım doktorumla konusup herseyi göze alıp düşük miktarda kullanacağım çünkü cidden araştırdım 100 de 1 ihtimaldrn bile daha az olasılıklar için kendime ve bebeğime stresle huzursuzluk vermek istemiyorum cünkü stres paxera antidepresan vs daha zararlı ve kadın doğum doktorum bana demişti artık ilaçlar cok daha iyi 4 antidepresan kullanıp ikiz sağlıklı bebekler doğuran hastalarım bile var dedi ve en yakınımdakilerde xanax vb maddeler kullanarak sağlıklı bebekler getirdiler dünyaya bence anne cok önemli evet bebekte önemli ama o bebekte anneye bağlı? doktorlarımıza danışarak onların gözetimi altında ilaçlara karar vererek kullanmanın sakıncası olduğunu düşünmeyenlerdenim bu hastalığı yaşamayan bilemezMmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum
Ben senelerdir paxera kullanıyorum beni ayağa diken iyileştiren güçlü kışan ilaç paxera ama doktorum daha az riskli bi ilaç vericem diyerek bana lıstral verdi şimdi onunla cebelleşiyorum paxerayı bırakıp lustrala alışmam için bi ondan bi ondan kullanıyorum çokkk zor çokkkk bu hastalıgı allah kimsenin başına vermesin okadar kötü ki yaşamayan bilemrz gerçektenben çok araştırdım bilimsel makale okudum yrar zarar oranına göre paxera kullanımının bebeğe zararı çok çok çok düşük bir ihtmal hatta kusurlu doğan bebeklerde bile buna paxeranın sebep gösterdiğini düşünmüyorlar eğer anne ve bebeğe yarardan daha cok zararı dokunacaksa paxera olmasa dahi en iyi ilaçlar olan Lustral vs kullanıyorlar ama ben sanırım doktorumla konusup herseyi göze alıp düşük miktarda kullanacağım çünkü cidden araştırdım 100 de 1 ihtimaldrn bile daha az olasılıklar için kendime ve bebeğime stresle huzursuzluk vermek istemiyorum cünkü stres paxera antidepresan vs daha zararlı ve kadın doğum doktorum bana demişti artık ilaçlar cok daha iyi 4 antidepresan kullanıp ikiz sağlıklı bebekler doğuran hastalarım bile var dedi ve en yakınımdakilerde xanax vb maddeler kullanarak sağlıklı bebekler getirdiler dünyaya bence anne cok önemli evet bebekte önemli ama o bebekte anneye bağlı? doktorlarımıza danışarak onların gözetimi altında ilaçlara karar vererek kullanmanın sakıncası olduğunu düşünmeyenlerdenim bu hastalığı yaşamayan bilemez
Merhaba, Avrasya GOP Hastanesi Hatice Can hocaya bir bakın isterseniz. Doktorla enerjinin uyması çok önemli bence. İçinize sinerse, enerjiniz uyarsa ne ala. :) Ben çok memnunum.Kızlar kendi doktorum pıt diye bırakmış hastahaneyi çok üzgünüm diğer doktorla da hiç anlaşamadım hoşuma gitmedi kiloluyum diye azarladı beni resmenikili testin güvenirliği yokmuş düşük risk olması önemli değilmiş sonra cinsiyeti doktorum geçen hafta kız demişti çok erkenmiş bakamazmış bacak arasına falan biraz ağladım çıkınca
İstanbul eyüp gaziosmanpaşa kağıthane ve civarlarda doktor hastahane öneriniz var mıdır?
Kızlar bu yatış pozisyonu vs son aylar için geçerli şuan hiç bi sıkıntı olmaz ki, soluna yat diye de sadece doğum başladıktan sonra söyledi doktorum zaten bi yerden sonra istesende sırtüstü karınüstü yatamıyorsun, hep tek tarafa da yatmanız imkansız son aylar çünkü o taraf uyuşuyor sabaha kadar sürekli dönüyorsun ,bebek şuan zaten küçük ve yeterli alanı karın içinde varAyy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorum
Valla kızlar bende durum bir garip oldu,ben sola dönük uyuyorum normalde zaten yani ya soluma ya da sağıma dönük uyurdum nefret ederdim mesela sırt üstü uyumaktan. Fakat hamile kalıp kendimi sola dönük uyumaya alıştırmaya çalıştırdığımdan beri kendimi hep sırt üstü uyurken buluyorum. Trajikomik oluyor biraz. Uykularım çok bölünüyor mesela, bu gece bacaklarımı nereye koyayım bilemedim. Bu huzursuz uykular normaldir diye düşünüyorumKızlar bu yatış pozisyonu vs son aylar için geçerli şuan hiç bi sıkıntı olmaz ki, soluna yat diye de sadece doğum başladıktan sonra söyledi doktorum zaten bi yerden sonra istesende sırtüstü karınüstü yatamıyorsun, hep tek tarafa da yatmanız imkansız son aylar çünkü o taraf uyuşuyor sabaha kadar sürekli dönüyorsun ,bebek şuan zaten küçük ve yeterli alanı karın içinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?