2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ters saatine gelmiştir belki. Senden once giren hasta enerjisini emmiştir. Doktorlar da insan onlarında saatleri saatlerine uymayabiliyor
Evet bu bakış açısıyla bakabilmeyi başarsam çok daha mutlu bir insan olurum aslında çok haklısın

Doğduktan sonra kolay zaten havalar kasımdan önce soğumuyor haklısınız

Evet bu bakış açısıyla bakabilmeyi başarsam çok daha mutlu bir insan olurum aslında çok haklısın
Biz yaşadık gecen hafta bizden onceki çift olay cıkardı içeri girincede devam etmişler belli ki. Doktorumuz herzamanki enerjik halinde değildi. Biraz da kendi soyledi zaten. Bide bizim evham yapmamız ense kalınlıgı falan derken bir sürü şeyi konusmamısız. Ertesi gün tekrar gittik ozaman daha farklıydı herşey. Daha olumlu konusuyordu mesela

Ben zaten doktorun ayrıldığını duyunca çok üzüldüm belki ondan da abartıyo olabilirim hamilelik çok garip bişi ya bu olay için hüngür hüngür ağladım

Ooo seninki de sürekli artırmış. Yine de iyi pahalı değil bence
Benim doktorumun 850 TL canım . Galiba şehir ve hastane de değişiyor ücretler. Ben Kayseri'de yaşıyorum iyi bı hastane doktorum da iyi ama tabi 2000 TL olan doktorlar da var.

Şükür canım benim şükür toparladı bebişler şükür maşallah. Biz de 14 haftalık olduk bir gidiyoruz zaten ikili tarama temiz geldi şükür doktor %60 kız dedi bakalım 6 nisanda 16. hafta muayenemiz olacak herhalde netleşir

Sadece ilaç değil sigara içinde bu durumları yaşayan arkadasım var. Uzun zamandır sigara içiyordu. Çok çok ağlasada günde 1 tane sigara içmeden yapamıyor. Çok endişeli çok korkuyor ama ama inanılmaz gergin ve stres içinde oluyor.
1 paket içerken 1 taneden kurtulamadı

İlaç daha kötü ama

kızlar bu evden kan alan iyi fetal dna firmaları hangileriydi. burda hangi,leri önerildi
İntergende yaptırdım ben. Sonuç bekliyorum. Yalnız Trakya için evden almıyorlar. Kiti kargoluyorlar, kanı biz sağlık kuruluşunda aldırıp geri yolluyoruz ücretsiz. Bölgeniz neresi ise konuşmanız lazım.
Genoks hakkında çok fazla şikayet var. Konuşma tarzlarını ve ilgilerini, ciddiyetlerini de beğenmedim.
Bu arada İntergen için söyleyeyim, karar verdim anında kargoladılar kiti ve ertesi gün elimdeydi. Süreç şuana kadar güven içinde ilerledi.

Boşuna endişeleniyor olabilirsin. Bazı hastalıklarda hekimler yarar zarar oranına bakarlar ve gerekli ise mutlaka kullanmaya devam etmeni öneriler. Bazen ise gerekli olmadığında bırakmaya yönlendirirler. Senin yapacağın en sağlıklı seçim doktorun önerileri dinleyerek devam etmen bence. Kimin ne hastalığı olduğu bilemezsin bir sürü farklı tanılı hastalık var. O yüzden kendin üzerinden ilerlemek en doğrusu olacaktır. Sen iyi isen bebeğinde iyi olacaktır. Sen kötü isen bebeğinle ilgilenemezsin. O yüzden her ilacı bırakmak şart değil. Hekim tavsiyesi ile ilerlemek doğru olan bence.

Kızlar düzenli olarak tansiyon ölçüyor musunuz? Normalde de tansiyon yüksekliği yaşayan varsa önlem olarak ne verdi sizin doktor ? Kan sulandırıcı içen var mı? Kanamadan sonra bugün korka korka da olsa Ecopirine geri başladım, 12/8 çıkıyor şimdiden tansiyonum. Doktorum içmem konusunda kararlı, korkuyorum

Ben koşuyoluna gidiyorum doktorumda çok iyi çok memnunum normal doğuma sıcak bakıyormuş zaten eltim 3 çocuğunu orada doğmuş o önerdi
Ben Avrupa yakasındayım orası uzak bana.. bugün Rami hastanesinde nehir bayram doktoruna karar verdim ona gidicem bende bakalım umarım memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…