- 25 Ocak 2024
- 801
- 691
- 23
- 29
Evet bu bakış açısıyla bakabilmeyi başarsam çok daha mutlu bir insan olurum aslında çok haklısınTers saatine gelmiştir belki. Senden once giren hasta enerjisini emmiştir. Doktorlar da insan onlarında saatleri saatlerine uymayabiliyor
Doğduktan sonra kolay zaten havalar kasımdan önce soğumuyor haklısınızBenim kızımda Eylüldü güzel geçiyor y tam soğuk olmuyor hem hasta olacak mı korkun olmuyor bir de ele gelesiye tam yaz geldi oh rahat gezeriz çıkarız diyorsun deniz kum pıtık pıtık emekler belki yürür
Bende medicalparka gidiyorum seninki hangisi canımKızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dedilerçok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Biz yaşadık gecen hafta bizden onceki çift olay cıkardı içeri girincede devam etmişler belli ki. Doktorumuz herzamanki enerjik halinde değildi. Biraz da kendi soyledi zaten. Bide bizim evham yapmamız ense kalınlıgı falan derken bir sürü şeyi konusmamısız. Ertesi gün tekrar gittik ozaman daha farklıydı herşey. Daha olumlu konusuyordu meselaEvet bu bakış açısıyla bakabilmeyi başarsam çok daha mutlu bir insan olurum aslında çok haklısın
Ben zaten doktorun ayrıldığını duyunca çok üzüldüm belki ondan da abartıyo olabilirim hamilelik çok garip bişi ya bu olay için hüngür hüngür ağladımBiz yaşadık gecen hafta bizden onceki çift olay cıkardı içeri girincede devam etmişler belli ki. Doktorumuz herzamanki enerjik halinde değildi. Biraz da kendi soyledi zaten. Bide bizim evham yapmamız ense kalınlıgı falan derken bir sürü şeyi konusmamısız. Ertesi gün tekrar gittik ozaman daha farklıydı herşey. Daha olumlu konusuyordu mesela
Vajinal mı karın ultrasonu mu eğer karın ultrasonu ise erkek vajinal ise kız
Benim doktorumun 850 TL canım . Galiba şehir ve hastane de değişiyor ücretler. Ben Kayseri'de yaşıyorum iyi bı hastane doktorum da iyi ama tabi 2000 TL olan doktorlar da var.Ooo seninki de sürekli artırmış. Yine de iyi pahalı değil bence
17.000 benim gittiğim hastanede. Çok fazla bencede çocuk dogurmuyoz sanki satın alıyoz70 bin miay bu fiyatlar ne yaa çok yazık değil mii Bizim burda 24.000 o bile düşündürüyor beni yaa
Bahçelievler medical park. Yeni geçti doktor oraya doç dr Emine dilşad herkiloğluBende medicalparka gidiyorum seninki hangisi canım
Şükür canım benim şükür toparladı bebişler şükür maşallah. Biz de 14 haftalık olduk bir gidiyoruz zatenAy kuşuuumm hoşbuldumsitede sorun var msjını şimdi gördüm çok çok iyiyim bitanem asen nasılsın bebiş nasıl valla bende çok özledim ya biz 14 haftalık olduk bile kuzu ya ay neler yaşadım önce kese boş dendi sonra kalp atışı yok dendi sonra haftasına göre 2 hafta küçük dendi aman Allahım neler yaşadım ama hep dua ettim Rabbimden hayırlısını istedim. Şükürler olsun haftasını yakaladı çokta iyi maşallah sen nasılsın kuzucum
Ben koşuyoluna gidiyorum doktorumda çok iyi çok memnunum normal doğuma sıcak bakıyormuş zaten eltim 3 çocuğunu orada doğmuş o önerdiHangi Medipol ve doktordan memnun musunuz? Bir de ben ssvd yapabilen ve normal doğuma sıcak bakan bir doktor olsun istiyorum..
Sadece ilaç değil sigara içinde bu durumları yaşayan arkadasım var. Uzun zamandır sigara içiyordu. Çok çok ağlasada günde 1 tane sigara içmeden yapamıyor. Çok endişeli çok korkuyor ama ama inanılmaz gergin ve stres içinde oluyor.Senelerdir kullanıyorum ama bı hamilelik psikolojisi beni mahvetti bırakmayı deniyorum olmuyo bırakamıyorum hamile kalırsam nasıl olur böyle nasıl devam ederim ben de hamilelikte sadece bebeğimi düşünmek istiyorum diye düşünüyorum habire nasıl yaparım işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum saddce çok korkuyorum ve korktukça daha kötü oluyorum
İlaç daha kötü amaSadece ilaç değil sigara içinde bu durumları yaşayan arkadasım var. Uzun zamandır sigara içiyordu. Çok çok ağlasada günde 1 tane sigara içmeden yapamıyor. Çok endişeli çok korkuyor ama ama inanılmaz gergin ve stres içinde oluyor.
1 paket içerken 1 taneden kurtulamadı
İntergende yaptırdım ben. Sonuç bekliyorum. Yalnız Trakya için evden almıyorlar. Kiti kargoluyorlar, kanı biz sağlık kuruluşunda aldırıp geri yolluyoruz ücretsiz. Bölgeniz neresi ise konuşmanız lazım.kızlar bu evden kan alan iyi fetal dna firmaları hangileriydi. burda hangi,leri önerildi
Boşuna endişeleniyor olabilirsin. Bazı hastalıklarda hekimler yarar zarar oranına bakarlar ve gerekli ise mutlaka kullanmaya devam etmeni öneriler. Bazen ise gerekli olmadığında bırakmaya yönlendirirler. Senin yapacağın en sağlıklı seçim doktorun önerileri dinleyerek devam etmen bence. Kimin ne hastalığı olduğu bilemezsin bir sürü farklı tanılı hastalık var. O yüzden kendin üzerinden ilerlemek en doğrusu olacaktır. Sen iyi isen bebeğinde iyi olacaktır. Sen kötü isen bebeğinle ilgilenemezsin. O yüzden her ilacı bırakmak şart değil. Hekim tavsiyesi ile ilerlemek doğru olan bence.Senelerdir kullanıyorum ama bı hamilelik psikolojisi beni mahvetti bırakmayı deniyorum olmuyo bırakamıyorum hamile kalırsam nasıl olur böyle nasıl devam ederim ben de hamilelikte sadece bebeğimi düşünmek istiyorum diye düşünüyorum habire nasıl yaparım işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum saddce çok korkuyorum ve korktukça daha kötü oluyorum
Haklı olabilirsin onda da yıllardır doktoru aynı o bile bu kadar kendıne zarar verecek kadar gergınlesıyorsan gunluk bir tane iç ile sınırla dedi. Bılmıyorım yaşayan var mı ama buda zor bir durumİlaç daha kötü ama
Ben Avrupa yakasındayım orası uzak bana.. bugün Rami hastanesinde nehir bayram doktoruna karar verdim ona gidicem bende bakalım umarım memnun kalırımBen koşuyoluna gidiyorum doktorumda çok iyi çok memnunum normal doğuma sıcak bakıyormuş zaten eltim 3 çocuğunu orada doğmuş o önerdi
Bu hastahane bana yakın yorumlarını bekliyorum ben de gidebilirimBen Avrupa yakasındayım orası uzak bana.. bugün Rami hastanesinde nehir bayram doktoruna karar verdim ona gidicem bende bakalım umarım memnun kalırım
“Yaşadıklarınız yaşayacaklarımızın teminatıdır.“ (birkaç hafta geriden gelen gebesozu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?