• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim baya kötü bu hafta özellikle arttı diyebilirim. İlk haftalarda yaşadığım tüm ağrılar daha ağır bi şekilde geri geldi. Biraz fazla yürüsem ayakta kalsam bel ve kasık ağrısından duramıyorum. Geçen gece ağrıdan ağladım. Doktorum migrenim ve ağrılarım için bir magnezyum vermişti geceleri uyumadan onu alıyorum. Pek ise yaradığını söyleyemem ama psikolojik olarak öyle olmasına inanıyorum 😂
Ben de çok fenayım ayaktayken otururken sorun yok ama yatamıyorum. Şimdiden böyleyse naneyi yedik heralde 😄

Ya kızlar telefonda arkadaşlarla grup konuşması yaparken daldım baya yatakta uzanıyordum şöyle gülerken bi döndüm yüzüstü yattım ama hemen farkettim toparlandım bişey olmuş mudur😔

Alfa fetoprotein Afp diye bi test yapmıştı doktorum sonuç 21 çıkmış bilen varmı kızlar aranızda referans aralığı yok anlayamadım o yüzden 🙏🏻

Alfa fetoprotein Afp diye bi test yapmıştı doktorum sonuç 21 çıkmış bilen varmı kızlar aranızda referans aralığı yok anlayamadım o yüzden 🙏🏻

Değerin normal canım buna göre

Eklentiler

• Screenshot_20240318-220355_Google.webp
    Screenshot_20240318-220355_Google.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 35
Ya kızlar telefonda arkadaşlarla grup konuşması yaparken daldım baya yatakta uzanıyordum şöyle gülerken bi döndüm yüzüstü yattım ama hemen farkettim toparlandım bişey olmuş mudur😔
Canım yatabiliyorsan yatabilirsin zaten bi sorun yok korkma o su dolu kesenin içinde 🤗

Neresi canım hangi şehir?
Düzce üniversite hastanesi özel muayene doc dr Betül keyif alanında da çok iyi ve kişilik olarak da çok iyi bir insan bu muayene fiyatlarını görünce kısa süreli şok yaşadım burda perinatoloji muayenesi bile 1000 tl 🤦

Düzce üniversite hastanesi özel muayene doc dr Betül keyif alanında da çok iyi ve kişilik olarak da çok iyi bir insan bu muayene fiyatlarını görünce kısa süreli şok yaşadım burda perinatoloji muayenesi bile 1000 tl 🤦
Hımm özel yerine mi gidiyorsun üni hastanesine mi canım

Hımm özel yerine mi gidiyorsun üni hastanesine mi canım
Burda üniversite hastanesinde aksam saat 4den sonra hocalar özel muayene bakıyorlar . Ücretli istediğin bölümden hoca muayenesi olabiliyorsun öyle bir sistem yapmışlar

Burda üniversite hastanesinde aksam saat 4den sonra hocalar özel muayene bakıyorlar . Ücretli istediğin bölümden hoca muayenesi olabiliyorsun öyle bir sistem yapmışlar
Burda da üni hastanesinde çok uçuk değildir bence, ben haziranda İstanbul üniversitesinde hocaya ameliyat yaptırdım 6 bin mi ne ödemiştim, muayeneyi sen düşün 😁

Burda da üni hastanesinde çok uçuk değildir bence, ben haziranda İstanbul üniversitesinde hocaya ameliyat yaptırdım 6 bin mi ne ödemiştim, muayeneyi sen düşün 😁
Eylül ayında burnumdan ameliyat oldum hoca girdi ameliyata beş kuruş ödemedim 😁 kemikleri ve etleri aldılar estetik değil

Üç dört saattir bi karın ağrısı var çözemedim gitti ya kabız gibi olmuşum üç kere gittim ama hala karnım ağrıyor anlamadım ya baya da ağrıyor 😔

Ortalama 25-30.haftaya kadar istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz, dr.Banu Çiftçi öyle söylüyor. Ben de sol yanıma yatamıyorum, ne yapacağım bilmiyorum.

Ortalama 25-30.haftaya kadar istediğimiz pozisyonda yatabilirmişiz, dr.Banu Çiftçi öyle söylüyor. Ben de sol yanıma yatamıyorum, ne yapacağım bilmiyorum.
Ayy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorum

Ayy bende soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor sağıma yatmayı çok seviyorum ama o da yasak deniliyor bilemedim gece sağıma dönünce vicdan yapıyorum soluma zar zor yatmaya çalışıyorum
Ben ya sırtüstü ya sağa yatarak uyurdum. Önce sağa yatıp biraz mayışıyorum sonra sola dönüp yorganıda güzelce bacak arama koyup uykuya öyle dalıyorum

Back