• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kuzu bu arada benim ilk gebelikte lekelenme olmustu 16 ya yakındım galiba ilişki kaynaklı olmustu. Doktorumda 1 ped boyunu doldurmadıgı muddetce normal dedi. Hiç ilaç kullanmadımHemen doktora haber ver. Dozunu arttırabilir.
Ya benim de olmuştu geçen hamilelikte ama bir iki gün sonra geçmişti bi daha olmamıştı bunda da işte ay başında bi oldu gittim doktora Progestan sabah akşam dedi kullanıyorum zaten kesilmişti şimdi tekrar daha yoğun geliyor ister istemez üzülüyorum geçtim odama ağlıyorum birinci çocuktan sonra korkmamak elde değil

yok oyle dusunme ben gene olsa gene yaptırırım. hatta yaptırmasam mesela detaylı taramaya normal zamanda gırerdım ama suan mesela erken gırıcem belli. ben direk fetal mı yaptırsaydım dıe dusunuyorum. vakit kaybetmekten korkuyorum acıkcası. mesela 16 hafta cıvarıda kan verıcem afp bakıcak. hep plesanta hakkında bılgı verıyor. sonuca gore mesela son haftalarda daha sık takibe alıcak. eger testleri yaptırmasak hep normal seyırde kontrollere gıdıcez. keşke dememek için gerekli bence. ben devlet hastanesine gıtmem mesela dırek doguma alınabılecegım hastaneye gıderim bidaha ogunlerı gorursem.
Valla forumda fetal dna da bile yanılma okudum canım down da yanılmıyormuş ama özellikle cinsiyet kromozomlarında hata çıkabiliyormuş o şekilde yanlış sonuç alıp sağlıklı doğum yapanlar var onu okuyunca şaşırdım bende, yok canım niye geç kalasın ki zaten anne karnında varsa down Allah korusun yapabilecekleri bişey yok ki tahliye edelim demek dışında, ense kalınlığı başka bir hastalığa gösterge mi bilmiyorum ama bence anne olarak yapabileceklerini yapıyorsun beklemekten başka yapacak birşey yok, hayırlı haberler alacaksın inşallah hepimiz de öyle🌸

Ya benim de olmuştu geçen hamilelikte ama bir iki gün sonra geçmişti bi daha olmamıştı bunda da işte ay başında bi oldu gittim doktora Progestan sabah akşam dedi kullanıyorum zaten kesilmişti şimdi tekrar daha yoğun geliyor ister istemez üzülüyorum geçtim odama ağlıyorum birinci çocuktan sonra korkmamak elde değil
Kendini üzmemeye çalış bence. Tekrar doktor kontrolüne gitmekte fayda olur bazen ek olarak enjeksiyon veriyorlar. Şimdiye kadar büyüdüler pes etmediler sonrasında da iyi olcak herşey.

Bak senindd nub görüntüsü erkek diyor 11.hafta benimde aynı böyleydi aşağısı 😅😅
Ama anlamadığım genital bölgede üç çizgisi var dikkatli bakınca anlaşılıyor doktor baktı pipisini göremiyorum dedi iki hafta sonra net olur dedi belki küçüktür pipisi dedi anlamadım bende pipi yok diyip sonradan oluşabilir demesi felan

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.jpeg
    IMG-20240314-WA0002.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 77
Ama anlamadığım genital bölgede üç çizgisi var dikkatli bakınca anlaşılıyor doktor baktı pipisini göremiyorum dedi iki hafta sonra net olur dedi belki küçüktür pipisi dedi anlamadım bende pipi yok diyip sonradan oluşabilir demesi felan
O üç çizgi muhabbetini ben çözemedim bi türlü nerde gözüktüğünü 🙄

Bak canım o zaman böyleydi ben erkeğe çok inanmıştım ama şimdi kız oldu. 😅😅

Eklentiler

• IMG_20240215_143201_226.jpg
    IMG_20240215_143201_226.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 72
İznin olursa resmi benim kitle yanyana aticam sana işaretleyip tabi TM dersen yoksa hyr dersen dokunmam bile

Benim de böyle 12. Haftada nuba göre kız gözüküyordu. Ama fetal erkek çıktı henüz ultrasonda cinsiyeti net görmedik hala ben de acaba mı diyorum 🤣 19 unda randevum ultosonds ds görürsem rahat rahat alışveriş yapıcam artik

Eklentiler

• IMG_1963.png
    IMG_1963.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 65
Benim de böyle 12. Haftada nuba göre kız gözüküyordu. Ama fetal erkek çıktı henüz ultrasonda cinsiyeti net görmedik hala ben de acaba mı diyorum 🤣 19 unda randevum ultosonds ds görürsem rahat rahat alışveriş yapıcam artik
Bende öyle acaba diye başlayamıyorum 😅 az daha bekleyelim bakalımm

Problem yok atabilirsin 🥰 Gncgm28 Gncgm28
Birincisi senin işaretli olan yerde genital bölgede üç çizgi var dikkatli bakınca anlaşılıyor ikincide benim ki 🤣🤣🤣 ay inşallah kızdır iki kızım olmasını çok istiyorum iki oğlum var zaten tek fark senin ki 11 haftalıkken benimki 13+5 Ken olan resimleri

Eklentiler

• IMG_20240315_192420.jpg
    IMG_20240315_192420.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20240315_192442.jpg
    IMG_20240315_192442.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 68
Back