2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur

Allah daha büyük acılarla sınamasın. Güzelleştiriyordur

Canım rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip edecektir su an önemli olan senin sağlığın. Benim karnimda 3.5 aylık bebeğimin kalbi durmuştu evet o an çok üzüntü yaşadım ama kısa bı sure sonra sağlıkla rabbim başka evlat verdi. Sende hiç yorma , üzme kendini. Yağmurun sonrasi illa ki güneştir öyle değil mi

Allah Yardımcın olsun güzel günler çok yakında. Doğurgansın ve sağlıklı bebeğin vaktini bekliyor. Biz yanındayız

Ben de onu kullanıyorum şuan. Bir araştırayım dedim şikayet vardaki bu yorumu gördüm umarım doğru değildir

Eklentiler

• Screenshot_20240113-100658_Chrome.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 34
Çok geçmiş olsun,şifalar diliyorum Sağlıkla evinize dönmeniz dileğiyle..

Kızlar bir şey danisacagim sizlere. Daha önce günlük kullandığım Garnier in c vitaminli yüz serumu vardı. Hamileliligimi öğrendiğimden bu yana hiç kullanmadım. Cildime o kadar iyi geliyormuş ki kaç haftadir kullanmayinca anladım. Bu durumda kullanmak sakıncalı olur mu acaba siz ne yapıyorsunuz bu tür şeyler kullanıyor musunuz.

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Olumlu düşünün süreç olumlu ilerlesin Allah'ın izniyle..

Sağlıkla artıcak iniaşşah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…