Aynen bizimki de 3 aylık olana kadar dedibir arkadaşa doktoru 9 . haftaya kadar kullanmasının yeterli olacağını söylemiş. benim doktorum 12.haftaya kadar kullan dedi
Ben de de akşama dogru başlıyor gözümün kapanmalarıArkadaşlar benim gibi uykudan gözünü açamayan ama sabah 6 da ayağa dikilen var mı
Allah daha büyük acılarla sınamasın. GüzelleştiriyordurKızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur
Canım rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip edecektir su an önemli olan senin sağlığın. Benim karnimda 3.5 aylık bebeğimin kalbi durmuştu evet o an çok üzüntü yaşadım ama kısa bı sure sonra sağlıkla rabbim başka evlat verdi. Sende hiç yorma , üzme kendini. Yağmurun sonrasi illa ki güneştir öyle değil miKızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur
Allah Yardımcın olsun güzel günler çok yakında. Doğurgansın ve sağlıklı bebeğin vaktini bekliyor. Biz yanındayızKızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur
Ben de onu kullanıyorum şuan. Bir araştırayım dedim şikayet vardaki bu yorumu gördüm umarım doğru değildirBen vitaminleri ayrı ayrı değil de direk tek paket hamileler için özel olan haplardan kullanıyorum. Türkiye’deki muadili elenatal galiba ismi benziyor benimki natalben. İçinde folik asit b12,b6,b1,b2 vitaminleri, c ve d vitamini, demir çinko omega 3 vs bir ton şey var. Bunun hamile kalmadan önce olan bir versiyonu var onu üç ay kullanmıştım. O elenatal 1 oluyor Türkiye’de. Hamile kalınca elenatal 2 ye geçtim. Bir de emzirirken var o da elenatal 3
Çok geçmiş olsun,şifalar diliyorumKızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Olumlu düşünün süreç olumlu ilerlesin Allah'ın izniyle..Kızlar bende dün öğrendim gebeliğimi 26 ile yarın yine kan vericem İnşallah yükselir bende aranıza katılırım bı kimyasal bı dış gebelik geçirdim onun için korkuyorum eğer sağlıkla devam ederse Eylül de tahmini doğum tarihi
Ekledim canım Hoşgeldin aramızaCanımm benide ekler misin SAT 04.12.2023 5+4 SUAN KESE DE GÖRDÜM BUGÜN
Sağlıkla artıcak iniaşşah canımKızlar bende dün öğrendim gebeliğimi 26 ile yarın yine kan vericem İnşallah yükselir bende aranıza katılırım bı kimyasal bı dış gebelik geçirdim onun için korkuyorum eğer sağlıkla devam ederse Eylül de tahmini doğum tarihi
İmkansız daha yeni uyandım tabi defalarca uyuyup uyanıyorum ama tekrar uyuyorum asla kalkamıyorum yerimdenArkadaşlar benim gibi uykudan gözünü açamayan ama sabah 6 da ayağa dikilen var mı
Umarım canım sağlıkla büyüyün inşallahBenimde ilk ögrendigimde betam 48.3 tü 2 gün sonrasında 112ye yükseltmişti. Bahsettigim tarihler 2 ve 4 ocak. umarım şimdi 1500 leri bulmuştur betam
Anladım kuzum sağlıkla büyüyün inşallah31 aralikta 544 le öğrendim
İnşallah saolunSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Olumlu düşünün süreç olumlu ilerlesin Allah'ın izniyle..