- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
İnşallah duanızı eksik etmeyinSağlıkla artıcak iniaşşah canım
İnşallah kuzumAy kızlar ben de bu hafta çok kanamam oldu diye korkmuştum ama 6+1 de allaha şükür kalp atışını duyduk. Ama diğer kese gelişmiyor. Kanamalarım da ondan muhtemelen dedi. Kese de gayet güzel gözüküyor, güzel tutunmuş, şu saatten sonra kolay kolay bişy olmaz dedi. Bakalım inşallah kızlar hepimiz güzel haberlerle şu ilk trimesteri atlatırız
Bilemedim canım ben bilmeden ilk haftamda nerdeyse 7-8 tane arveles içmiştim ama bilmiyodum hala onun derdindeyimİyi haftasonları diliyorum herkesegeceleri çok uykusuz kaldığım için migrenim tetiklendi geçtiğimiz haftada aynı şeyi yaşadım dayanılmaz bir hal alınca Parol almak zorunda kaldım istemeye istemeye. Suanda da çok kötüyüm sabah gözümü açtığımdan beri kafamı ağrıdan kaldıramıyorum gözlerimi zor açıyorum Parol alacağım ama vicdan yapıyorum ya arkadaşlar zarar vermiyordur değil mi
Ekledim canımKızlar doktora gittim tam 6 haftalık görünüyormuş kesemi 6+0 da görmüş oldum ama kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı o zaman tam ne kadarlık öğrenicemLinakiz ekleyebilirsin canım listeye
Ahh keşke Arveles alabilsem tek çözümüm onda aslında amaBilemedim canım ben bilmeden ilk haftamda nerdeyse 7-8 tane arveles içmiştim ama bilmiyodum hala onun derdindeyimSen ne zaman gidiyorsun kontrole senin de artık kalp atışları duyulur gibi sanki
Beta artışınız nasıldıBugün 7+3 üm adetimden kese 6+3 çıktı ama kese alttan muayenede oldum boş gibi haftaya gel dedi buna yakın yaşayan var mı?? düzenli beta artışı da oldu
Merhaba hiç merak etme bence parol zaten hamilelerin kullacagi bı ağrı kesici zarar vermiyordur. Hiç aklına kötü şeyler getirme. Parol zaten o kadar etkisiz ki ellerini açıp dua etsen daha kisa sürede geçer ağrınİyi haftasonları diliyorum herkesegeceleri çok uykusuz kaldığım için migrenim tetiklendi geçtiğimiz haftada aynı şeyi yaşadım dayanılmaz bir hal alınca Parol almak zorunda kaldım istemeye istemeye. Suanda da çok kötüyüm sabah gözümü açtığımdan beri kafamı ağrıdan kaldıramıyorum gözlerimi zor açıyorum Parol alacağım ama vicdan yapıyorum ya arkadaşlar zarar vermiyordur değil mi
Kesinlikle tam olarak oyle yaMerhaba hiç merak etme bence parol zaten hamilelerin kullacagi bı ağrı kesici zarar vermiyordur. Hiç aklına kötü şeyler getirme. Parol zaten o kadar etkisiz ki ellerini açıp dua etsen daha kisa sürede geçer ağrınÇok geçmiş olsun
B BetulHanim benimde SAT sizinle aynı ben 8 Ocak Pazartesi keseyi gördüm. Dr 22 Ocak ta gel bebeği görelim dedi. Sizin bir sonraki randevunuz ne zaman? 22 Ocak ta 7 hafta olacak. Kalp atışı duyulur mu size doktorunuz bir şey söyledi mi?Canımm benide ekler misin SAT 04.12.2023 5+4 SUAN KESE DE GÖRDÜM BUGÜN
Ya bizde kalp atışını duyunca istedi tahlilleri devlette randevum var onu bekliyorum yaptırmak için muayaneye gittiğim yer özel 5200 TL fiyat çıkardı ne var bu testlerde merak ettimAhh keşke Arveles alabilsem tek çözümüm onda aslında amaSalı günü gideceğim canım doktor bir kaç tahlil istemişti onları tamamladım hepsinin çıkmasını bekledim öyle randevu aldım. İnsallah kalp atışlarını duyacağım ben de biraz rahatlarım inşallah kalp atışını duyunca çünkü bel ve kasık ağrılarım tamamen geçti belirtisizlikte kötüymüş diyorum belirti en azından varlığını hissettiriyordu
Ben henüz 1 kullanıyorum erken gebelik için 1 yeterli demişti doktor. Sanırım 3 aydan sonra devam etmek istersen 2’ye geçiyorsun ama ben 3 aydan sonra kullanmayı düşünmüyorum pek bakalımBenim doktoruma giden arkadaşıma doktorum bunu önermişti ben de tekrar danışarak buna geçeyim artık. 1 mı kullanıyorsun 2 ye gectin mi?
Ben de devlette yaptırdımYa bizde kalp atışını duyunca istedi tahlilleri devlette randevum var onu bekliyorum yaptırmak için muayaneye gittiğim yer özel 5200 TL fiyat çıkardı ne var bu testlerde merak ettim
Bu testleri direk sağlık ocağında gebeyim özele gidicem gereken bütün testleri yaparmisiniz dediğinde direk uğraşmadan halledebilirsiniz. Benim özel sağlık sigortam vardı idrar tetkiki kalmıştı sadece ama ilk 15 TL odedigim randevuya çıkışta gebelik teminatım olmadığı için 1285 TL ödeyip ciktim. Bu durum incitmedi değil tabiYa bizde kalp atışını duyunca istedi tahlilleri devlette randevum var onu bekliyorum yaptırmak için muayaneye gittiğim yer özel 5200 TL fiyat çıkardı ne var bu testlerde merak ettim
Küçük şehirde yaşıyorum canım bizim sağlık ocağı idrar tahlili bile yapmıyorBu testleri direk sağlık ocağında gebeyim özele gidicem gereken bütün testleri yaparmisiniz dediğinde direk uğraşmadan halledebilirsiniz. Benim özel sağlık sigortam vardı idrar tetkiki kalmıştı sadece ama ilk 15 TL odedigim randevuya çıkışta gebelik teminatım olmadığı için 1285 TL ödeyip ciktim. Bu durum incitmedi değil tabi
Canım ondan mı bilmiyorum ama iki gündür bende aynı şekildeyim kafamı kaldırmak istemiyorum yorgunluk var midem bulanmıyor ama bir tuhaf her gün yediğim yumurtayı bugün yiyemedim koktu falanKızlar regenesis max kullanan var mı bağırsaklarım bir garip oldu onu içmeye başlayalı ekstra coraspin ve oksapar da kullanıyorum çok halsizim üzgünüm kendime gelemiyorum bir türlü
Çok çok geçmiş olsunKızlar hastaneye yatış yapıldı kesin dış gebelik tanısı kondu bebek sol tüpte görüldü kesesi betam 1000 üzeri ile nasip diyorum betam susn hızlıca düşüyor takipte doktorlar ilaç ve ameliyat etmemeye çalışacaklarmış şimdilik bekliyoruz nasibi yokmuş yavrumun hakkınızı helal edin dualarınızla bırakmadınız beni topikteki herkesin Allah evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ha bi konu belirticem ameliyat için özel hastane 35 bin isteyince bakalım devlet yatış yapacak mı yada önemser mi die ilk kez çam sakura hastanesine geldik özel hastanedeki muamelenin on katını gördük doktor hemşire personel maşallah o kadar iyiki kadın doğum acilinde 1 saat kaldım tertemiz doğum yapanlarla doktor hemşire çok iyi bağır çağır hiç bişeye denk gelmedim devlet hastanesi arayışında olanlara duyurulur