Benim de sat 5 aralık. Geçen hafta göremedik keseyi inş bu hafta görürüzCanımm benide ekler misin SAT 04.12.2023 5+4 SUAN KESE DE GÖRDÜM BUGÜN
Ben kullanıyorum pazartesi gününden beri. Biraz ishal ve gaz yaptı bende.Kızlar regenesis max kullanan var mı bağırsaklarım bir garip oldu onu içmeye başlayalı ekstra coraspin ve oksapar da kullanıyorum çok halsizim üzgünüm kendime gelemiyorum bir türlü
Olması gerektiği gibi 2 güne bir 2 katBeta artışınız nasıldı
Ben kullanıyorum pazartesi gününden beri. Biraz ishal ve gaz yaptı bende.
Allah daha büyük acılarla sınamasın. Güzelleştiriyordur
Belki geç yumurtlamissinizdir. Mesela adete gore geriden geliyordur son betanız 3500 üstü ise görünürOlması gerektiği gibi 2 güne bir 2 kat
Ben 15 Eylül gözüküyorBenim gibi gebeliğini henüz yeni öğrenen Eylül anası yok mudur ya
Merhaba benim doktorum sadece haftaya gel bebeği görelim dedi sadeceB BetulHanim benimde SAT sizinle aynı ben 8 Ocak Pazartesi keseyi gördüm. Dr 22 Ocak ta gel bebeği görelim dedi. Sizin bir sonraki randevunuz ne zaman? 22 Ocak ta 7 hafta olacak. Kalp atışı duyulur mu size doktorunuz bir şey söyledi mi?
Teşekkür ederim hoşbuldum Allah tüm annelerimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinEkledim canım Hoşgeldin aramızaHayırlı olsun Haftaya da kalp atışın duyulur
Yaa demek ondan benimde öyle ishal gaz deli gibi çok rahatsız hissediyorum kendimi yaBen kullanıyorum pazartesi gününden beri. Biraz ishal ve gaz yaptı bende.
Galiba ondan canım ya bende aynı otobüse bir biniyorum herkeste farklı parfüm kokuyor eve geliyorum evde yanık kokuyor sanki evet midem bulanmıyor ama tuhaf yiyemediğim birşey olmadı ama herşey kokuyor sanki kafamı kaldıramıyorum mutsuzum herşeyden herkesten ..Canım ondan mı bilmiyorum ama iki gündür bende aynı şekildeyim kafamı kaldırmak istemiyorum yorgunluk var midem bulanmıyor ama bir tuhaf her gün yediğim yumurtayı bugün yiyemedim koktu falan
Canım ben de daha ayın 12sinde gördüm keseyi. Ben ovülasyon testiyle takip ettim. 18 aralıkta yumurtladım 22sinde yumurtam catladı. Adet günü betam 238 di.(5 ocakta). 12 ocakta da gittiğimde alttan muayneyle keseyi gördük 7.9 mm civarıydı. Doktor haftaya tekrar gel bebeğe bakalım dedi sadece. Bebek görünmedi yani bendede.Benim de sat 5 aralık. Geçen hafta göremedik keseyi inş bu hafta görürüz
Kahverengi ve pembe yerleşme kanaması bende de oldu ben kimyasal gebelik oldu sandım ağladım çok ama şükür ki keseyi gördük yerleşme kanamasından 10 gün sonraMerhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalık hamileyim adetimden bir hafta önce lekelenmem başladı adet olucam sandım adetim geçince test yaptım pozitif. Kanda da 971 çıktı. Fakat bebeği göremedi doktor salı gidicem. Lekelenmeye de yerleşmediir dedi ama içim rahat değil kızımda böyle olmamıştı hiç. Birde lekelenmem hala devam ediyor pembe kahverengi ve hafif kasık ağrısı bazen artıyor ağrım. Normal midir acaba yaşayan var mı bunları
Normal canım daha çok küçük 6 7 haftada net görünürKızlar 5+4te bebeğim görülmemesi normal mi sizce bir de benim yumurtlamam 18 aralıkta oldu. Son adet tarihimse 4 aralık
Cok teşekkür ederim cevap içinNormal canım daha çok küçük 6 7 haftada net görünür
Vajinal bakıldı vajinal ultrasonda görülmedi ama ? Bu da normal midirNormal canım daha çok küçük 6 7 haftada net görünür