16. Haftaya kadar kullanıp değerlendirecek.İğne ve fitil ne kadar sürelik verdiler ne kadardır kullanıyorsun ki ?
Amin inşallah hepimiz en güzel haberleri alalım hepöyledir ve sağ salim güzel sonuçlarla tamamlansın inşallah :) naterayı duymadım canım ben bi bilgim de yok ama belki kızların bilgisi vardır. sen bence yine de kendi doktorundan tavsiye iste bakalım o nereye yönlendirecek
İnşallah canım aminnCanım benimmm o kafar iyi geldiki bu yazdıkların benimde araştırmalarıma göre plesanta aşağıda olunca oluyormuş. Ama benimle aynı durumda olduğun için ve bunu bir doktor söylediği için dahada rahatladım. Perinatoloğum her şey yolunda ama tek yuöurta ikizlerine hamile olduğun için asla yürüyüş falan yapma ilişki yasak zaten. Ağır kaldırma evde bile fazla dolaşma sürekli dinlen ve 24. Haftana kadar bunlara dikkat et sonrası daha kolay dedi. Kendi doktorum hiç bunlardan bahsetmedi. perinatologlar bu işin ehli o yüzden perinatolog ne derse o. Sende çok dikkat et dinlenemeye çalış canım inşallah bu zor zamanları geride burakacağız
Heves kırma timleri iş başında kendi kadın doğum doktoruna randevun ne zamanCanım girdim bende usg ye ikili için aşırı suratsız bi doktor vardı ağzından zaten tek kelime çıkmadı sona doğru hocam cinsiyet belli olur mu dedim, erken daha bakmıyorum dedi yolladı
Plasenta aşağıda kanama oldu 8 "haftalıkken dinlendim şimdi kanama yok progrstanı kestikCanım benimmm o kafar iyi geldiki bu yazdıkların benimde araştırmalarıma göre plesanta aşağıda olunca oluyormuş. Ama benimle aynı durumda olduğun için ve bunu bir doktor söylediği için dahada rahatladım. Perinatoloğum her şey yolunda ama tek yuöurta ikizlerine hamile olduğun için asla yürüyüş falan yapma ilişki yasak zaten. Ağır kaldırma evde bile fazla dolaşma sürekli dinlen ve 24. Haftana kadar bunlara dikkat et sonrası daha kolay dedi. Kendi doktorum hiç bunlardan bahsetmedi. perinatologlar bu işin ehli o yüzden perinatolog ne derse o. Sende çok dikkat et dinlenemeye çalış canım inşallah bu zor zamanları geride burakacağız
Ay nasıl soğuk nasıl gıcık bi tipti varya tek kelime etmedi bana ense kalınlığını falan ben anladım hemşireye söylerkenHeves kırma timleri iş başında kendi kadın doğum doktoruna randevun ne zaman
İşte herkesin derdi başkaYa bende tam teri çok acıkıyorum iştahım çok var sadece mantardan soğudum canım hiç istemiyor midemi bulandırıyor. Kilo alıcam diye çok korkuyorum inşallah bişey olmaz. Bir yandan da seviniyorum bebişe besin vitamin gidiyor diye bakalım 25 inde randevum var
ilkinde nerdeyse her hafta bi bahane bulup doktora gittiğimden midir nedir bu sefer hiç doktora gidesim gelmiyor benim ya öğrenirsen beni etiketle mutlaka kendim gibi ufak bebeği varken hamile kalan cesur yürek gördüm diye takipteyimAy nasıl soğuk nasıl gıcık bi tipti varya tek kelime etmedi bana ense kalınlığını falan ben anladım hemşireye söylerkenBu usg kontrol yerine geçiyormuş ya taa 16 da falan giderim sanırım o sebeple haftaya bi özele görünürüm belki oğlumu çünkü 12 . Haftada öğrenmiştim
İçini rahatlatmak için multivitamin kullanabilirsin ben de aynı durumdayım ve vitamin içince bebeğe iyi geliyor gibi hissedip stresim azalıyorİşte herkesin derdi başkadaha göbeğim çıkmadı bile birazda zayıfladım herkes geriye doğru gidiyorsun sen tam tersi diyorlar. İnşallah bebek yeteri kadar beslenebiliyordur
Ben günde 3 kez progestan alıyorum. İnşallah plasenta yukarı çıkarda bir daha böyle korku dolu anlar yaşamayızBenimde
Plasenta aşağıda kanama oldu 8 "haftalıkken dinlendim şimdi kanama yok progrstanı
Onları eksiksiz içiyorum canım bide bebeğim sağlıksız olsa hissederim diye düşünüyorumİçini rahatlatmak için multivitamin kullanabilirsin ben de aynı durumdayım ve vitamin içince bebeğe iyi geliyor gibi hissedip stresim azalıyor
Bunda bende öyleyim ya buradaki arkadaşların telaşını görünce ilk gebeliğim aklıma geliyor şimdi hiç öyle değilimilkinde nerdeyse her hafta bi bahane bulup doktora gittiğimden midir nedir bu sefer hiç doktora gidesim gelmiyor benim ya öğrenirsen beni etiketle mutlaka kendim gibi ufak bebeği varken hamile kalan cesur yürek gördüm diye takipteyim
Ahh ne güzeldir kim bilirEvet canım yeteki sağlıkla doğsunlarda gerisi hiç önemli değilbenim doktorumda 20. Haftadan sonra git dedi ama ben erken gitmek istediğimi söyledim. Nasıl istersen eşbette gidebilirsin dedi. 14. Haftamda gittim canım. İyiki gitmişim hem bütün organlarını tek tek inceledi hem ense ve burun kemiği ölçümü yaptı. Özelliklede kalp ve beyin incelemesi yaptı. Birde fetal dna yaptırabilirsiniz dedi kendi doktorum onuda önermemişti. Şükür sonucumuzda normal çıktı. Yani hamilelikte perinatoloji çok önemliymiş. Mesela senin kanaman olmuş ya yerinde olsam giderdim bir saat bıyunca bebeğini izleyebiliyorsun harika bişey her hamile mutlaka gitmeli bence. Bu arada söylediklerin bana moral oldu canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?