- 17 Temmuz 2022
- 3.302
- 2.936
- 63
- 30
Siz yazmasanız ben yazcaktım şimdi. Merak ettim iyidir inşAy evet her gün yazardı mutlaka kac gundur ortada yok insallah bir sorun yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yazmasanız ben yazcaktım şimdi. Merak ettim iyidir inşAy evet her gün yazardı mutlaka kac gundur ortada yok insallah bir sorun yoktur
K.bkma canım görmemişim Ekledim ama kese ve kalp atış tarihini 4+5 gibi yazarsan tekrar öyle ekliyim.Linakiz sanırım gözden kaçtık biz
Çalışıyorum cnm yorgunluk pert etti beni resmen eve gider gitmez uzansam bile kasik ağrılarım başlıyor Allah'tan okadar koşturmaya bebeğe birşey olmuyor çok şükür sen np nasilsinGncgm28 Nerelerdesin kız sesin çıkmıyor?
Burdayım kız işten dolayı giremiyorum ramazan geliyor die yemek bölümüne aşırı yüklenme var şuan sabah 10 da iş başı yaptığım işten 12 de çıkar oldum geceAy evet her gün yazardı mutlaka kac gundur ortada yok insallah bir sorun yoktur
Evet iyiyim çok şükür cnm sen nasilsinSiz yazmasanız ben yazcaktım şimdi. Merak ettim iyidir inş
Yaaa kuzum benim çok sevindimCanım ben çıktım akşam üstüydü randevu. Şükür bebişko iyi ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi geldi maşallah Kanı da verdim, nasipse güzel olacak her şey. Ve doktorum tahminde bulundu %60 oranla kız dedi sen naptın?
Iyi şükür baska birsey olmasin canımBurdayım kız işten dolayı giremiyorum ramazan geliyor die yemek bölümüne aşırı yüklenme var şuan sabah 10 da iş başı yaptığım işten 12 de çıkar oldum gece
Kıyamam canım dikkat et kendine. Ben iyiyim çok şükür, merak ettik seni sadece, iyi ol canım, Allah yardımcın olsunÇalışıyorum cnm yorgunluk pert etti beni resmen eve gider gitmez uzansam bile kasik ağrılarım başlıyor Allah'tan okadar koşturmaya bebeğe birşey olmuyor çok şükür sen np nasilsin
Ölçümden önce öyle gözüküyor demiş canım ölçtükten sonrası önemli, sıkma canını, istersen bikaç gün sonra tekrar ölçtür. Zaten genelde 12. haftada ölçülüyor. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+6yız bugün. Doktor ilk ense şeffaflığı biraz kalın gibi gözüküyor dedi ölçtü 1.9 çıktı. 2.5 mme kadar normal dedi ama başta kalın demesi beni biraz üzdü,zaten sabah bi buruk uyanmıştım tutamadım kendimi ağladım biraz. Güzel şeyler duymaya ve dualarınıza ihtiyacım var sanırım
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım teşekkür ederim. Fetal dna yaptırcam sanırımÖlçümden önce öyle gözüküyor demiş canım ölçtükten sonrası önemli, sıkma canını, istersen bikaç gün sonra tekrar ölçtür. Zaten genelde 12. haftada ölçülüyor. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Gömlek giyip pişman olan ben Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldumIyi şükür baska birsey olmasin canım
3mm kaar normal kabul ediliyor 3 ü gecince burunnu detaylı inceliyorlar. Ama bunlar da baslı basına belirteç değil. Mesela erkek bebeklerde veya iri bebeklerde daha kalın ense olabiliyor. O haftaya gore 2,5 normal demekki. Sizin 1,9. Bakılması gereken daha birçok şey var.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+6yız bugün. Doktor ilk ense şeffaflığı biraz kalın gibi gözüküyor dedi ölçtü 1.9 çıktı. 2.5 mme kadar normal dedi ama başta kalın demesi beni biraz üzdü,zaten sabah bi buruk uyanmıştım tutamadım kendimi ağladım biraz. Güzel şeyler duymaya ve dualarınıza ihtiyacım var sanırım
Amin cnm çok saol su cinsiyeti ogrenseydik beyfendimi kizmi belli etmiyor göstermiyor ulturosana göre 13+2 hız persenbe tekrar gidicemKıyamam canım dikkat et kendine. Ben iyiyim çok şükür, merak ettik seni sadece, iyi ol canım, Allah yardımcın olsun
Ayy maşallah ben 14 haftalık oldum kilolu olmama rağmen bunun yarısı kadar karnım nasıl kocaman çıkmışGömlek giyip pişman olan ben Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum
Ay birde cinsiyet ogrenseydik keşke ya birde benim Batı ayarliyamiyor doktor doğumdan sonra ilk 25 sinde olmuştum ikinciyi 11 de üçüncü olmadı bakalım persenbe kaç haftalık gozukucek 9/12 yapicaz dedi en son adet tarihini persenbe belli olur artık die dusunuyorumAyy maşallah ben 14 haftalık oldum kilolu olmama rağmen bunun yarısı kadar karnım nasıl kocaman çıkmış
İyiyim ben de kolay gelsin sana işin zorEvet iyiyim çok şükür cnm sen nasilsin
Son iki gün sonra ramazan tatile giricez bir ay evdeyim tabi oda ücretsiz izin sayilicak söyledim zaten ağır isim 6 ayı doldurur doldurmaz işten cikarim dedim TM dediler bakalım Mayıs basi eleman bakmaya basliycaklar sonundada ben cikicamİyiyim ben de kolay gelsin sana işin zor
Oh sen de biraz dinlenmiş olursun ya ben evde olmama rağmen zorlanıyorum diyorum çalışanların işi çok zorSon iki gün sonra ramazan tatile giricez bir ay evdeyim tabi oda ücretsiz izin sayilicak söyledim zaten ağır isim 6 ayı doldurur doldurmaz işten cikarim dedim TM dediler bakalım Mayıs basi eleman bakmaya basliycaklar sonundada ben cikicam