• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Kızlar 10. haftada rutin muayenede doktorum ense kalınlığını 3.3 ölçtü, bu haftada 2nin altında olması gerekiyormuş, pazartesi günü nipt yaptıracağım. Doktor kesin olarak kötü birşey var diyemeyiz iyi bir sonuç da gelebilir dedi. Daha önce böyle birşey yaşayıp olumlu sonuç alanlarınız oldu mu?
10. Hafta erken değil mi?

Kızlar kaynanam aradı diyor ki rüyasında kapkara kız bebek görmüş korkuttu ya geçen seferde rüyasında görmüştü çıkmıştı şimdi yine çıkmasa bari benim eşim biraz esmer ama ben beyazım çocuğumda bembeyaz olsun istiyorum önceki çocuğum ay gibi parlıyordu yavrum

Kızlar kaynanam aradı diyor ki rüyasında kapkara kız bebek görmüş korkuttu ya geçen seferde rüyasında görmüştü çıkmıştı şimdi yine çıkmasa bari benim eşim biraz esmer ama ben beyazım çocuğumda bembeyaz olsun istiyorum önceki çocuğum ay gibi parlıyordu yavrum
Kız sende Allah seni napmasın. Ben de nedense kel olur diye korkuyordum toka alıyordum kız oldugu belli olsun die. Acayip saçlı dogmustu. Bide ultrasonda burnu kocaman cıkıyodu bi dogdu mini minnacık düğme gibi hayatta gordıgım en güzel burun agzı burnu hayalimden bile guzeldi. Bidaha oyle bi cocugum olamaz diye cok aglamıştım. Hemşireler bile söylüyordu anlatıyodu birbirine. Evet aklımıza geliyor boyle şeyler ama saglıgı yerinde doğsun aglasın kucagımızda daha ne olsun. En büyük nimet :)

Kız sende Allah seni napmasın. Ben de nedense kel olur diye korkuyordum toka alıyordum kız oldugu belli olsun die. Acayip saçlı dogmustu. Bide ultrasonda burnu kocaman cıkıyodu bi dogdu mini minnacık düğme gibi hayatta gordıgım en güzel burun agzı burnu hayalimden bile guzeldi. Bidaha oyle bi cocugum olamaz diye cok aglamıştım. Hemşireler bile söylüyordu anlatıyodu birbirine. Evet aklımıza geliyor boyle şeyler ama saglıgı yerinde doğsun aglasın kucagımızda daha ne olsun. En büyük nimet :)
Tabiki önemli olan sağlıklı olması ve kucağımızda olması ama işte yine de düşünülüyor illaki sanki öyle olunca sevmeyecekmişiz gibi o bizim canımızdan kanımızdan şimdiden konuşuyorum onunla tatlı tatlı 😇

Kızlar nipt testi yaptırmıştım bugun aradilar yeniden kan vermem gerekiyormuş yeterli dna çıkmamış kanımda. Sonra hastanede yaptırdığım 2 li tarama kan testi sonucum cikti 1÷114 . Yani riskli. Hiç iyi değilim. 2li tarama Ultrasonunda ensesi burnu guzel demisti doktor. Nipti pazartesi kan versem 2 hafta sonra ancak sonucu cikar. Biliyorsunuzdur nipt 99.9 dogru sonuc fakat hastanede verdigimiz daha düşük. Bilmiyorum bir anda dünya başıma yıkıldı. Yarın sabah baska bir doktordan daha randevu aldım o da ultrasonda bi baksin bakalım dedik. Sizlerden dua istiyorum. Benim boyle oldu diye sizde olacak diye birsey yok lutfen okuyan hicbir arkadasim bebegi icin endişelenmesin yanlızca dua edin ne olur
Canım içini ferah tut ben bir sürü video izledim 2’li hakkında tanı testi değil doğruluğu net değil ki ultrason normalse diğer türlü risk oranındır ki izlediğim video da diyordu riskiniz yüksek olsa bile kesinlikle sorun var anlamına gelmiyor. Kesinlikle başka doktora tekrardan görün canım

Tabiki önemli olan sağlıklı olması ve kucağımızda olması ama işte yine de düşünülüyor illaki sanki öyle olunca sevmeyecekmişiz gibi o bizim canımızdan kanımızdan şimdiden konuşuyorum onunla tatlı tatlı 😇
Nasıl utanıcaz bu dısuncelerimizden🙈 ben de hiçbişeyi okadar sevemıycegimi. Bidaha boyle bi guzelligi doguramayacagımı dusunup aglamıstım🙈🙈🙈

Nasıl utanıcaz bu dısuncelerimizden🙈 ben de hiçbişeyi okadar sevemıycegimi. Bidaha boyle bi guzelligi doguramayacagımı dusunup aglamıstım🙈🙈🙈
Bu evladımızı daha çok sevicez inşallah emin ol belki de bunu kucağımıza alınca ilki aklımıza bile gelmeyecektir belki de

Ay mutfakla salonu süpüreyim dedim mahvoldum resmen eskiden olsa bi günde neredeyse bayram temizliği gibi iş yapardım yorulmazdım şimdi yok yapamıyorum halsizlik var çok içim de rahat etmiyor temizlemeyince eşim mutfağı hallediyor kokuyor bana orası diye geri kalanları da ben yapmaya çalışıyorum ama iflas ettim şuan 🥲

Selam kızlar 🥰 biz 10 haftalık olduk. Açıkçası daha net bekliyordum. Pek gözükmüyor sanki
IMG-20240302-WA0003.jpg

Arkadaşlar merhaba bebeğimin kalbi gümbür gümbür şükürler olsun. Ufak Bi kanama alanı var ama problem yaratmaz dedi. Doktor bana dedi ki beni 5 yıllık depresyondan çıkarttın dedi. 🤣🤣🤣Önce keseyi göremedik uzun süre sonra lekelenme sonra kanama derken. gebelik belirtilerim kayboldu şimdi Bi şey olmaz sa daha olmaz dedim. Doktor dedi ki bana bu bebek umudu aşıladı bana adı umut olsun dedi 🤣🤣🤣
Aynı şeyleri ben de yaşadım. Önce kistim patladı ağrıdan şoka girdim ve acile kaldırıldım. Sonra 2 hafta boyunca bebek görünmedi boş gebelikten şüphelendiler 7+5 te tam kürtaj olacaktım bebeği ve kalp atışını aldık. Sonra da lekelenmelerim başladı hala da devam ediyor. Bebeğimin kalbi 158 atıyor ama benimki de ona yakın yani bu stresle nasıl başa çıkacağım hiç bilmiyorum 😔

Kızlar bugün baska bir dr a gidecegimi söylemiştim o da ultrasonda bir sıkıntı görmedi hemen orada acil nipt testi yaptırdık birkac gune cikacak sonuç. Tam rahtlayip eve girdim 1 saat gecmedi kırmızı ve koyu kahverenkli kanamam başladı kosa kosa acile gittim bebek iyi görünüyor ama düşük riski cikti 12+6 da.. igne yaptilar ve progestan verdiler vajinama ittirerek kutu bitene kadar kullan dediler. Ya ben 2 gündür neler çekiyorum böyle korka korka bir hal oldum.insallah kanamam durur bebegimin testi de temiz çıksın şu günler bir an önce bitsin

Kızlar bugün baska bir dr a gidecegimi söylemiştim o da ultrasonda bir sıkıntı görmedi hemen orada acil nipt testi yaptırdık birkac gune cikacak sonuç. Tam rahtlayip eve girdim 1 saat gecmedi kırmızı ve koyu kahverenkli kanamam başladı kosa kosa acile gittim bebek iyi görünüyor ama düşük riski cikti 12+6 da.. igne yaptilar ve progestan verdiler vajinama ittirerek kutu bitene kadar kullan dediler. Ya ben 2 gündür neler çekiyorum böyle korka korka bir hal oldum.insallah kanamam durur bebegimin testi de temiz çıksın şu günler bir an önce bitsin
Ay kuzum neler çektin ya stresten mi oluyor acaba dikkat et dinlen bol bol su iç. Umarım sonucun temiz çıkar kanaman hemen geçer

Ben de bilemiyorum doktorum iyi bir prof, kendisi ultrasonda rutin kontrol sırasında bebeği gösterirken fark etti. Henüz kesin olarak birşey var demedi ama direkt nipt için yönlendirdi. Umarım iyi bir sonuç alırız
Mümkün olduğunca stres yapmamaya çalışın biliyorum çok zor inşallah hiç bir şeycik çıkmayacak

Rabbim yardımcın olsun stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca çok zor biliyorum

Canım çok dikkat et kendine hiçbir iş yapma yat dinlen bol bol umarım geçicek hepsi

Back