• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Mümkün olduğunca stres yapmamaya çalışın biliyorum çok zor inşallah hiç bir şeycik çıkmayacak
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Benim gebeliğim riskli bir gebelikti bir de bu eklendi ama içimde bir umut var, umarım güzel olacak inanıyorum ♥️

Kızlar bugün baska bir dr a gidecegimi söylemiştim o da ultrasonda bir sıkıntı görmedi hemen orada acil nipt testi yaptırdık birkac gune cikacak sonuç. Tam rahtlayip eve girdim 1 saat gecmedi kırmızı ve koyu kahverenkli kanamam başladı kosa kosa acile gittim bebek iyi görünüyor ama düşük riski cikti 12+6 da.. igne yaptilar ve progestan verdiler vajinama ittirerek kutu bitene kadar kullan dediler. Ya ben 2 gündür neler çekiyorum böyle korka korka bir hal oldum.insallah kanamam durur bebegimin testi de temiz çıksın şu günler bir an önce bitsin
Canım üst üste çok geldi çok üzüldüm. Sakin olmaya çalış lütfen bebeğinde etkılenır. İnş geçecel bugünler 🫶🏻

Kızlar bugün baska bir dr a gidecegimi söylemiştim o da ultrasonda bir sıkıntı görmedi hemen orada acil nipt testi yaptırdık birkac gune cikacak sonuç. Tam rahtlayip eve girdim 1 saat gecmedi kırmızı ve koyu kahverenkli kanamam başladı kosa kosa acile gittim bebek iyi görünüyor ama düşük riski cikti 12+6 da.. igne yaptilar ve progestan verdiler vajinama ittirerek kutu bitene kadar kullan dediler. Ya ben 2 gündür neler çekiyorum böyle korka korka bir hal oldum.insallah kanamam durur bebegimin testi de temiz çıksın şu günler bir an önce bitsin
Bol bol dua oku canım kötü şeyler düşünme hiç birşey olmucak inşallah 🙏🏻

Peki kaç tane almamı önerirsin canım benim bebişler ikiz herkes bir şey söylüyor kimi az al çabuk büyüyorlar diyor kimide çok al sürekli kirleniyor diyorlar
Aynen canım bebekler çok çabuk büyüyor bir giydiğini 3 ay sonra giyemiyor o yüzden fazla almaya bakma , benimde ikiz oğlanların tabi şuan 6 yaşındalar ama bebeklik kıyafetleri o kadar çok kaldıki bir kaç arkadaşım benim bebeklik kıyafetlerimle büyüttü çocukları hatta onlar bile eskitemedi..zaten ufak bebeğin giyeceği rahat edeceği tulum .başka 3 4 çift al şimdilik bence daha sonra ihtiyaç duyarsan kıyafet al yoksa hep ziyan. Büyüklerimiz dediği gibi küçük bebeğin yediği helal giydiri haram diyorlar ondan yani 3 kere gitmeden küçülecek.

Kızlar 10. haftada rutin muayenede doktorum ense kalınlığını 3.3 ölçtü, bu haftada 2nin altında olması gerekiyormuş, pazartesi günü nipt yaptıracağım. Doktor kesin olarak kötü birşey var diyemeyiz iyi bir sonuç da gelebilir dedi. Daha önce böyle birşey yaşayıp olumlu sonuç alanlarınız oldu mu?
Canım kendi başımdan geçeni anlatayım. İkizlerime hamileyken 13.hafta kontrolünde doktor 1 bebeğin ensesi kalın dedi diğeri gayet normal dedi .benim hamileliğim hep bunu düşünmekle geçti.eşim dedi böyle bişey yok ikiside sağlıkla doğacak kafana bişey takıpta kendini yıpratma dedi .bebeklerim sağlıkla doğdu elhamdülillah…. Hatta ensesi kalın dediği bebeğim öylebir akıllıki sanki dersin büyümüş küçülmüş.çevremdeki insanların bile dikkatini çekiyor adam bu çocuk adam diye . Diyeceğim o ki ben böyle bişey yaşadım .bu yazımdan kendine ne çıkarmak istersen yazmak istedim

Canım kendi başımdan geçeni anlatayım. İkizlerime hamileyken 13.hafta kontrolünde doktor 1 bebeğin ensesi kalın dedi diğeri gayet normal dedi .benim hamileliğim hep bunu düşünmekle geçti.eşim dedi böyle bişey yok ikiside sağlıkla doğacak kafana bişey takıpta kendini yıpratma dedi .bebeklerim sağlıkla doğdu elhamdülillah…. Hatta ensesi kalın dediği bebeğim öylebir akıllıki sanki dersin büyümüş küçülmüş.çevremdeki insanların bile dikkatini çekiyor adam bu çocuk adam diye . Diyeceğim o ki ben böyle bişey yaşadım .bu yazımdan kendine ne çıkarmak istersen yazmak istedim
Bunları duymak biraz da olsa rahatlatıyor. Paylaştığın için çok sağol. Çok güzel ömürleri olsun yavrularının

Kızlar benim 9.haftadan itibaren bulantilarim gecti gogus hassasiyetim kasık agrim da kalmadi sadece uyku hali mide yanmasi hafif kabızlık vs var korkuyorum

Çok teşekkürler. Bende bölge sorumluları varmidir acaba diye bı sormak istedim. Bı araştırayım bende bu firmayi Kocaeli sorumlusu vardır umarım 🤗
Merhaba, Kocaeli için bölge sorumlusuyla görüştünüz mü acaba? Fiyat alma şansınız oldu mu? Ben de araştırmadayım da doktorum bu firmayı önerdi ☺️

Bu evladımızı daha çok sevicez inşallah emin ol belki de bunu kucağımıza alınca ilki aklımıza bile gelmeyecektir belki de
Ayy allahım o hastane odasını kucagıma aldıgım gğnğ yaşayayım yaa saglıklıca😍😍 aman kıyafeti eksik kalsın

Back