• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Birincisi sürekli üstü kirlenmez cnm doğar doğmaz yemek yemiyolar anne sütüyle besleniyor zaten önlük takarsın ikincisinde evet fazla alma bu doğru bir giydirdigini üçüncüye küçülüyor az al devamlı giydirirsin doğumlar yaz sonu olucagi için biraz kalın kıyafette bak 0+3 ayı fazla. Kıyafete gerek yok sonrasına al
Mantıklı canm gerek okdukça takviye yaparız artık 😊 sen alışverişe başladın mı ben 14. Haftama girmek ğzereyim sence acele mi ediyorum akışveriş için canm

Aynen canım bebekler çok çabuk büyüyor bir giydiğini 3 ay sonra giyemiyor o yüzden fazla almaya bakma , benimde ikiz oğlanların tabi şuan 6 yaşındalar ama bebeklik kıyafetleri o kadar çok kaldıki bir kaç arkadaşım benim bebeklik kıyafetlerimle büyüttü çocukları hatta onlar bile eskitemedi..zaten ufak bebeğin giyeceği rahat edeceği tulum .başka 3 4 çift al şimdilik bence daha sonra ihtiyaç duyarsan kıyafet al yoksa hep ziyan. Büyüklerimiz dediği gibi küçük bebeğin yediği helal giydiri haram diyorlar ondan yani 3 kere gitmeden küçülecek.
Canm çok doğru demişsin valla ama benim ilk gebeliğim çevremdede hiç yeni hamile yada yeni doğum yapmış da yok maalesef☺️ kaçar zıbın eldiven çorap vs almayıl yenidoğan. Hastane çıkış seti bir çocuk için iki tane al diyen var gerek var mı mesela. Birde 3 ayımızı yeni bitriirdik acaba acele mi ediyorum alışveriş için bilemiyorum canm ne dersin. Sen başladın mı mesela

Mantıklı canm gerek okdukça takviye yaparız artık 😊 sen alışverişe başladın mı ben 14. Haftama girmek ğzereyim sence acele mi ediyorum akışveriş için canm
Bence detaylı ultrasona kadar bekle canım ben öyle yapıcam en iyi o zaman herşey netleşiyor çünkü

Canm çok doğru demişsin valla ama benim ilk gebeliğim çevremdede hiç yeni hamile yada yeni doğum yapmış da yok maalesef☺️ kaçar zıbın eldiven çorap vs almayıl yenidoğan. Hastane çıkış seti bir çocuk için iki tane al diyen var gerek var mı mesela. Birde 3 ayımızı yeni bitriirdik acaba acele mi ediyorum alışveriş için bilemiyorum canm ne dersin. Sen başladın mı mesela
Canım ben hastane çıkışlarının içindeki alt üst takımları sevmiyorum.bebeğim hep sırtı açılıyor iki parça olduğu için .ben 6 ay boyunca ikizleri tulumdan çıkarmadım. uzun kollu zıbın ve kilotlu çorap üstüne hep tulum giydirdim ve kundak yaptım .eldivende kullanmadım .ilk 1 hafta kadar kafası sıcak olsun diye bone taktım sonrasında onuda bıraktım .ben daha yeni 10.haftaya yaklaşıyorum canım şuan için erken daha ama çok bişey almayı düşünmüyorum özelliklede kıyafet.bebeğin kusan bir bebek olursa kıyafete ihtiyaç duyarsın ama kusmazsa kıyafete fazla ihtiyacın olmayacaktır .artık yaşayıp göreceksin 🥰

Kızlar merhaba. Sat 14 Aralık 11+2 haftalık hamileyim😍🙏🏻 dün muayeneye gittik doktor çıkıntı var erkek olabilir dedi cinsiyet için. Bu kadar erken öğrenen ve doğru çıkan var mı aranızda? Ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum. Rüya gördüm iki kez erkek diye. Kız bebeklere bayılıyorum. Hiç önemli değil bu arada cinsiyeti Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻 sadece çok merak ediyorum 😍😍 Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🧿

Kızlar günaydın. Dünden beri grip olmuş durumdayım burun akıntım yok o yüzden de geniz akntım var ne yapsam hızlıca düzelirim 😐

Cnm erkek se almama gerek yok benim kızsa Alicam sadece çünkü 7 buçuk aylık oğlum var benim beşiği puseti olsun sadece yeni dogam iki paket bez Alicam biberon Alicam iki pakette iki numara bez Alicam çünkü hemen kilo almaya başlıyorlar 😍😍

Kızlar aranızda şu marketlerde satılan hazır çiğ köfte harcından kullanan var mı dışardan almaktansa kendim alıp yapmak istedim

Kızlar aranızda şu marketlerde satılan hazır çiğ köfte harcından kullanan var mı dışardan almaktansa kendim alıp yapmak istedim
Etsiz çiğ köfte yapmak kadar basit bir şey yok kaldı ki dışarıdan da yiyebilirsin. Çiğköfte içinde çiğ et olduğu için yasak. Dışarıda satılanların hepsi etsiz zaten

Back