- 13 Aralık 2008
- 209
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer canım benim 3 gün sürdü işte az da sürebilir yaniBugün benim de başladı çok korktum regle döner diye ama dönmedi çok çok az geliyor. Neredeyse gözükmüyor bile
Akıntım pembeden hafıf kırmızımsıya döndü pembe kırmızı arası birşey adet oluyorum sanki emınde değilim hayırlısı artıkMerhabalar sat 15 aralık bıdakı adetıme 2-4 gün var bugün pembe hafıf bı lekelenme şekli kanamam oldu sanırım yerleşme kanaması herhangi bır test tahlil yapmadım daha böyle yerleşme kanaması yaşayan varmı
Dün burada kızlar konuşuyordu normal diye ama başıma gelince çok korktum ağla ağla mahvoldum inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza hepimiz ❤Geçer canım benim 3 gün sürdü işte az da sürebilir yani
Amin canım ağlama sakın üzülmeDün burada kızlar konuşuyordu normal diye ama başıma gelince çok korktum ağla ağla mahvoldum inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza hepimiz ❤
Benim de gün gün oluyor bazen olmuyor. Normalmiş bu ağrılar. Rahim büyüyor o yüzden. 8. Haftada rahim hamile kalmadan önceki halinin iki katına çıkmış oluyormuş. Yani sürekli büyüme halindeRegl ağrısı gibi ağrım var
Evet ben İstanbul Maltepe de yaşıyorum buradaki eczanelerde var.Clexane bulabiliyor musun
Bende ara ara kasık ağrısı dışında hiç bir belirti yok, bir de çok sık tuvalete çıkıyorum.Hamilelik belirtileriniz ne durumda benim suanda sadece göğüs hassasiyeti var diğer şikayetlerim azaldı. Bir de uyku problemi gece uykusu sıfır diyebilirim. Sürekli uykumdan uyanıyorum çok az uyuyorum, bu sebeple baş ağrısı oluyor biraz bulantı henüz başlamadı bende
Sonucunuzu ogrenebildiniz mi.? Gününüz kaç gün geçti bilmiyorum ama ben hamileligimi her an regl oldum olucam ağrısıyla anladim. Regl döneminden hiç farkı yoktu.Regl ağrısı gibi ağrım var
Benim tek belirtim ince ince ama hiç geçmeyen kasık ağrımdı. Ağrı kesici içecek kadar kötü değildi fakat asla kendini unutturmuyordu. Beklediğim adet tarihime 7-8 gün kala başladı ve hala ara ara devam ediyor. Yani 26 Aralık tan beri.Kızlar merhaba, takvime göre yumurtlama günümde korumasız bir ilişki oldu haliyle beni acaba hamile olur muyum olmaz mıyım düşünceleri sardı :) sizin erken gebelik belirtileriniz nelerdi? Bu arada 8 gün var bata.
Henüz geçmedi reglime 4 gün kala 25.4 ile öğrendim. Reglim 13 ünde geçmiş olacakSonucunuzu ogrenebildiniz mi.? Gününüz kaç gün geçti bilmiyorum ama ben hamileligimi her an regl oldum olucam ağrısıyla anladim. Regl döneminden hiç farkı yoktu.
Tam tarifi bu ağrımınBenim tek belirtim ince ince ama hiç geçmeyen kasık ağrımdı. Ağrı kesici içecek kadar kötü değildi fakat asla kendini unutturmuyordu. Beklediğim adet tarihime 7-8 gün kala başladı ve hala ara ara devam ediyor. Yani 26 Aralık tan beri.
Yaa o zaman çok normal zaten hamileyseniz bile vücut kendini regl olcak gibi hazırladığı için bu ağrılarda normal bence. Hayırlı haberler alın umarımHenüz geçmedi reglime 4 gün kala 25.4 ile öğrendim. Reglim 13 ünde geçmiş olacak
Benimde bel ağrım ve hafif arada vuran kasık ağrım başladı ama psikolojik mi acaba diyorum düşündüğüm için mi oluyor neyse beklicem bi hafta daha topiği takipteyim aranıza katılcak mıyım bakalımBenim tek belirtim ince ince ama hiç geçmeyen kasık ağrımdı. Ağrı kesici içecek kadar kötü değildi fakat asla kendini unutturmuyordu. Beklediğim adet tarihime 7-8 gün kala başladı ve hala ara ara devam ediyor. Yani 26 Aralık tan beri.
Şiddetli kasık ağrım vardı kendini oldukça hissettiren bata bir hafta kala sürekli hissettim. Regli olmadan önce hiç olmazdı. Bel ağrım da vardı ama o regli olduğumda da olduğundan fark edebileceğim bir belirti değildi. Kasık ağrısı beni hamile olma fikrine yakınlaştırdıkca vücudumu baya baya incelemeye başlamıştım göğüs ucu çevremde küçük küçük sivilce benzeri bezeler oluşmaya başlamıştı internetten baktığımda bu da belirti olarak gözüküyordu. Bata 6 gün kala evde test yaptım silik çizgi görünce de kan verdim beta da çıktı. Ben de ovulasyon günlerimi değerlendirdiğim için planlı bir gebelikti ama tabii yine de insan emin olamıyor istersen erken gebelik testi yap derimKızlar merhaba, takvime göre yumurtlama günümde korumasız bir ilişki oldu haliyle beni acaba hamile olur muyum olmaz mıyım düşünceleri sardı :) sizin erken gebelik belirtileriniz nelerdi? Bu arada 8 gün var bata.
Ay erken öğrenmişsin baya. Erken test yapmak istemiyorum diğer türlüde düşüncelerle boğuluyorum bizim planlı değildi düşünmüyorduk şuan ama tam yumurtlama gününe denk gelince olabilir mi diyorum. Vücudumu dinlediğim için mi bilmiyorum bel ağrısı kasık ağrısı varŞiddetli kasık ağrım vardı kendini oldukça hissettiren bata bir hafta kala sürekli hissettim. Regli olmadan önce hiç olmazdı. Bel ağrım da vardı ama o regli olduğumda da olduğundan fark edebileceğim bir belirti değildi. Kasık ağrısı beni hamile olma fikrine yakınlaştırdıkca vücudumu baya baya incelemeye başlamıştım göğüs ucu çevremde küçük küçük sivilce benzeri bezeler oluşmaya başlamıştı internetten baktığımda bu da belirti olarak gözüküyordu. Bata 6 gün kala evde test yaptım silik çizgi görünce de kan verdim beta da çıktı. Ben de ovulasyon günlerimi değerlendirdiğim için planları bir gebelikti ama tabii yine de insan emin olamıyor istersen erken gebelik testi yap derim
Üzme canım kendini doktorunla görüştün mü? Ne dedi? Bir de kaç haftalıktın? bol bol dinlen uzan kendini yorma bu aralar öyle diyorlar dikkat et sağlıkla ilerler hiç canını sıkmaDün burada kızlar konuşuyordu normal diye ama başıma gelince çok korktum ağla ağla mahvoldum inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza hepimiz ❤
Psikolojik bir çok belirti yaratıp içinde boğuluyor insan dimi çok iyi anlıyorum ben keseyi görene kadar hala inanmıyordum değerimde de çıkmıştı ama işte tuhaf bir duyguymuş ben biraz sabırsız biriyim sanırım regli günü gelip geçene kadar da içim içimi yedi ama ya bir şey olursa diye erken ogrenmenin de dezavantaji bu olsa gerekAy erken öğrenmişsin baya. Erken test yapmak istemiyorum diğer türlüde düşüncelerle boğuluyorum bizim planlı değildi düşünmüyorduk şuan ama tam yumurtlama gününe denk gelince olabilir mi diyorum. Vücudumu dinlediğim için mi bilmiyorum bel ağrısı kasık ağrısı var