Aynen kız 14 düne randevu aldım cinsiyet için öğrenmek istiyorum artık nisaninda 15 sinde giderim doğum günümdeKeşke yanımda deselerde cevabını versem aşırı kuruldum
Yani direk bunu söylemesi beni de bi şüpheye düşürdü. Prilam kullansam olur mu dedim olur dedi. Ay bi sinir oldummBunu bana şu an gittiğim değilde başka bir doktor yazmıştı, çok etkili bir bulantı hapıymış ve ağır tedaviler sonrasında kullanıma uygunmuş. Bende kullanılmamalı ilk 3 ay yazıyor demiştim, prilam kullan o zaman demişti ama bana pek güven vermedi o ilaç. Zaten o dra gitmedim bir daha :))
Prilam kullaniyorum ben deBunu bana şu an gittiğim değilde başka bir doktor yazmıştı, çok etkili bir bulantı hapıymış ve ağır tedaviler sonrasında kullanıma uygunmuş. Bende kullanılmamalı ilk 3 ay yazıyor demiştim, prilam kullan o zaman demişti ama bana pek güven vermedi o ilaç. Zaten o dra gitmedim bir daha :))
Ben doktoruma kabızlık için takviye bir şey verebilir mi diye sorduğumda bebeğin organları yeni gelişiyor bu ilaçlar da gebelik sürecinde kullanılmak konusunda yeterinde araştırılmış ilaçlar değil yeme düzenini değiştir demişti. Kimsenin zaten ilaç kullanmaya hevesli olmadığını tahmin edebiliyorum fakat sanki olabildiğince herhangi bir ilaç kullanmamak daha güvenliymiş gibi geliyor bana.Kızlar günaydın. Bulantılarım için doktoruma mesaj attım z.fer 8 mg kullanabilirsin yazmış ama prospektüsünü okuduğumda hamileliğin ilk 3 ayında kullanmayın yazıyor. Doktoruma da güveniyorum aslında ama arada kaldım kullanıp kullanmamakta.
Erkn olabilir tahmin için daha ama belli de olmaz doktoruna sorarsın yineTahmin yaparlar mı acaba
Kesinlikle katıılıyorum şu dönemde keşke hiç ihtiyaç duymasak ilaçlara. Ben de dayanabildiğim kadar dayandım ama artık çok zorlanıyorum o yüzden mecbur kaldım. Kullanan herkes de benim gibidir eminim.Ben doktoruma kabızlık için takviye bir şey verebilir mi diye sorduğumda bebeğin organları yeni gelişiyor bu ilaçlar da gebelik sürecinde kullanılmak konusunda yeterinde araştırılmış ilaçlar değil yeme düzenini değiştir demişti. Kimsenin zaten ilaç kullanmaya hevesli olmadığını tahmin edebiliyorum fakat sanki olabildiğince herhangi bir ilaç kullanmamak daha güvenliymiş gibi geliyor bana.
Çok iyi anlıyorum. Günün sonunda biz iyi olacağız ki bebeğimiz de iyi olsun. Umarım bir an önce kendinizi çok daha iyi hissedersinizKesinlikle katıılıyorum şu dönemde keşke hiç ihtiyaç duymasak ilaçlara. Ben de dayanabildiğim kadar dayandım ama artık çok zorlanıyorum o yüzden mecbur kaldım. Kullanan herkes de benim gibidir eminim.
Ay baya uzakta bir bime gittim bende aldım bunlardan bikaç tane başka kalmamıştı yada az getirmişlerdi yineDayanamayıp alan ben
Bitane de 99 tlye eşofman altı buldum l xl beden arası alıverdim giyerim evlerde bol paça böyleDayanamayıp alan ben
Çok teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum. Günün sonunda biz iyi olacağız ki bebeğimiz de iyi olsun. Umarım bir an önce kendinizi çok daha iyi hissedersiniz
Üç bime gezdim birinde mendil dierinde hiç biri yoktu hepsine gelmiyomusAy baya uzakta bir bime gittim bende aldım bunlardan bikaç tane başka kalmamıştı yada az getirmişlerdi yine
Aynen bende gördüm ama daha almadım onuBitane de 99 tlye eşofman altı buldum l xl beden arası alıverdim giyerim evlerde bol paça böyle
Ben bugün 13. haftama girdim canım ama akıntı bende de ara ara devam ediyor, göğüste kabarcıklar da dahada arttı. Bakalım inşallah herşey yolundadır. Benimde yarın randevum var cinsiyeti ögrenicez kısmetse dualarınızı esigrmeyin lütfenKızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz.
Anlamışsındır beni canımÜç bime gezdim birinde mendil dierinde hiç biri yoktu hepsine gelmiyomus
Canım kaç tane iciyosun bende gece iki tane içiyorum doktorum öyle söyledi ama sersem gibi oluyorum yaa başımı kaldiramadim yastiktanPrilam kullaniyorum ben de
Bizde 13+1 olduk bugünKızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz. bizde
Maşallah hepimize G gamisel 3 aylık kritiği aşmışsınız ne mutlu darısı başımızaBizde 13+1 olduk bugünbenim kasık ağrıları yavaş yavaş yukarı çıktı kuzum artık daha yukarılarda benimki herhalde birde şu bulantılar olmasa ilaç içince bulanıyor içmeyince bulanıyor. Bebeğimi çok özledim randevum 23 martta nasıl geçiçek günler hiç bilmiyorum
Aksam 1 tane iciyordum da bende sersem gibi olunca biraktimCanım kaç tane iciyosun bende gece iki tane içiyorum doktorum öyle söyledi ama sersem gibi oluyorum yaa başımı kaldiramadim yastiktan