2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kıskanıyordur kuzum ondan yapar
Kıskanıyor zatende torunu ya kuzum torun. Hevesle hiçbirşey yaptıklarına şahit olmadım daha. Hatta mesajlarını gördüm kayınvalidem kızına “hiçbirşey hissetmiyorum acaba senin çocuğun gibi sevebilir miyim” yazmış. Oğlumunda bu kadar sevineceğini düşünmezdm yazmış. Bu nedir ?

Vallahi bukadarıda pes. Hasetlikten kıskançlıklarını torunundan çıkarıyor sanırım. Bizde hiç böyle bişey olmadı valla kaynanamlar pusetini park yatagını bebek arabasını aldı hemde bize kesinlikle ellettirmediler biz alıcaz kızım bitane torunumuz olcak dediler. Kendi annemede bebek odasını ortaklaşa alalalım çocukalra yük bindirmeyelim deyip anlaşmışlar. Arada sırada ikiside kıyafettir oyuncaktır alıyolar gönlü sevindiriyolar. Battaniye örüyolar tülbenttir bilmem ne sağolsunlar çok iyiliklerini gördüm iki tarafında

Ay ne kadar saçma dediği de laf mı yani ne kadar ayıp böylesine torun göstermicen hasret kalsın doğunca da peşinden ayrılmazlar

O da hediye sonuçta yani kadın ücretsiz yapacak belli ki ay kız aynı kayınvalidelerimiz benimki de öyle ama benimkinin şu yönü var yapcam der etcem der heveslendirir sonuç koca bi boşluk
Aynı aynı hamile kalmadan daha plan bile yokken sen doğur sana 20 gram bilezik kız olursa ona ayrı bilezik diyordu bir de ben torunumu kimselere emanet etmem kendim bakarım diyordu şimdi diyor ki görümceminkine bakacakmış benimkine bakamazmış eşim de çok kızdı valla şu an o baksa ben baktırmam bu saatten sonra diyor ben hiç cevap bile vermiyorum Hayır bakmayacaksan da hamile halimle söylenir mi bu yani neymiş kocamın aldığı maaş yetermiş İstanbul'da tek maaşla kim geçiniyorsa. Ucuz alırsınız kıyafeti falan ucuz kıyafet giyen çocuk da büyüyor diyor la havleee

Kendi ucuz giyinsin tasarruf etsin de iki torununuda yetiversin bi zahmeeet

İlk torun galiba canım ondan hevesleri vardır yapıyorlardır bizim öyle değil ki ben şimdi dördüncü torun olacak benim çocuk mesela hiçbişey yapmıyorlar ölen çocuğumda da doğuma kadar tek bir iğne almadılar doğsun alırız dediler hep ama benim annemler herşeylerini almıştı çocuğun zaten onlara gerek kalmadı ki çocuk da eve gelemedi zaten

Ne biçim anne bu kadın ya. Bence uzak tut evinden ailenden

Evet canım ilk torun. Allah tekrar sabrını versin sana ve ailene inşallah Benim demek istediğim böylesine el çocugu gibi davranan anne babaları anlamıyorum senin canından kanından bir parça yani ne bu fesatlık soğukluk

Oldu çocuğuma bide ikinci el kıyafet mi giydircek ay yok artık hiç almasın daha iyi bizim de öyle tek maaşla geçiniyoruz üstüne kiradayız üç yıllık evliyim başımızın etini yedi torun torun diye siz yapın ben size ev alcam bütün borçlarınızı ödicem dedi ne vaatlerde bulundu benim çocuk oldu öldü tek bir iğne görmedim şimdi hamileyim hiçbir beklentim yok valla kocam sağolsun o yetişir bu zamana kadar herşeyi kendi yaptı gerekirse ek mesai yaptı ek iş yaptı hiç mahcup durumda bırakmadı beni sağolsun

Allah bozmasın canım bizimkilerden ses seda yok. Yeni diye diye iyiliğimden düşünürken kocamı fitledğini gördüm

Benim de kendi ailem sağolsun her şeyi yapıyorlar. İlk haber verdim babam hemen tam altın aldı yakın arkadaşlarım hemen altın verdi bir şeylere kullanırsın diye. Bizim evi onlar aldı o yüzden böyle konuşuyorlar zaten. Biraz toparlayalım çıkacağız evlerinden de zaten eşim de istemiyor minnet duymayı.

Kuzum benim kv de fesatlıktan soğukluktan değil de çok pintiler aman biz almayalım karışmayalım da ellerinden geleni yapıyorlar sanırsın paraları yok mesela hazır benim ailem zaten yapıyor ya amaç beleşe yerleşmek

Aaa yüzüme çok iyi nasıl uzak tutayım anneeem yavrummm kızımmmmm diye dolanıyor
Ahaha aynı benim kaynanam kızım diyor bağrına basıyor şehir dışında yaşıyorlar geldiklerinde bir sarılışı var kendi kızına öyle sarılmıyor çünkü ben çok iyi bir gelinim sessiz sakin bir dediklerini iki etmeyen kızları benim kadar bişey yapmamışlardır bu zamana kadar

Yok ben iyi değilim canlarına okuyorum ama yinede mecbur iyi davranıyorlar

Benim ailemde öyle hep destek sürekli bize verme çabasındalar ama öbür tarafta daha benden götürme peşinde bazen gerçekten çok üzülüyorum bu duruma benim annemin babamın ne suçu var yani herşeyi onlar yükleniyorlar insanda biraz utanma olur gelinin ailesi yapıyor herşeyi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…