2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktor bizede o ilacı verdi. Daha çok minik olduğu için kullanma taraftarı değilim. Birkaç gün reflü tavan yaptı genzine kaçıyordu o zaman kullandık sonra bıraktım. Genelde kullananlar kusmayı bitirdi demişlerdi forumda araştırdım çok kusuyorsa kullanin. Dr bana iki emzirme arası 3 saat olaun en az o zaman rahatlar dedi

1 yaşa kadar her ay aşı var neredeyse ya, rota ağızdan veriliyor o kolayda, menenjit ağır geçiyor. Benim kızın yapılan yerler yumurta gibi şişerdi
2. Ay aşıları ateş yapmayınca bana bi rahatlama gelmişti ya menenjit daha mı zor geçiyor

Doğduğu günden beri sürekli kusuyor kilo kaybı olmadığı için ilaç da kullanmıyoruz doktor kilo alımı iyi olduğu sürece ilaç kullanmak gereksiz bir süre sonra kendiliğinden geçecek dedi bekliyorum geçmesini

Kızlar rota virüs aşısı olduk biz bugun özel hastanede ( sağlık sigortası var) 1750₺ ödedik. Normalde daha pahalı olur diye düşündüğümden eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracaktım ama eczaneye sorduk eczanede 2350₺ imiş sadece ilaç.

Yaa bana yapmayalım dediler ishal yapabilir diye. Dier hafta yaptırayım drdim olmaz canlı aşı dediler 3. Aya kaldık
Aa bana hiç demediler. Hatta kakasını eldivenle alın da demedi, ben ağır olur mu sonra mı yapsak dedim bişey olmaz yapalım dedi hemşire, yaptık çok şükür rahat atlatmıştı

1 yaşa kadar her ay aşı var neredeyse ya, rota ağızdan veriliyor o kolayda, menenjit ağır geçiyor. Benim kızın yapılan yerler yumurta gibi şişerdi
Ay gerçekten mi ben de bu ay sadece menenjit var, sıkıntı olmaz diyordum. Ağrısı, ateşi filan da olmuş muydu?

Ben meme reddini aşmış bi anne olarak yazıyorum. İlk emzirdiğim zamanlar bebeğim 40 dakika falan memede duruyordu sürekli emmek istiyordu. Doktorumuz memenle barıştığı için uzun kalıyor seni hissetmek istiyor demişti kilo alımı bence güzel doktorun önermediği sürece mama verme bence sütün otursun iyice

Kızlar bizde bugün 2 aylık kontorumuzu olduk. Kalça cikikligina bakıldı tek bacak tam oturmamış 1 ay sonra bidaha bakalım bide ortapedi görsün dedi biraz canım sıkıldı ama ilk kızımda da böyle demişti çift bez başlamıştık geçmişti 1 ay içinde. Bide hamileyken detaylı ultrasonda böbreklerde genişleme var biraz olabiliyor zamanla düzeliyor genelde demişti. Bugün ona da bakıldı devam ediyormuş nefroloji bı görsün kendi duzelebilir de böbreklerde bı rahatsızlık olabilir de dedi ona canım sıkıldı biraz inşallah birşeyi yoktur bebeğimin

Çok teşekkür ederim. Böyle sürekli ağladıkça ve çözüm bulamadıkça herkes aç mı bu çocuk diyor ben de bir yerden sonra aç olduğuna inandırdım heralde kendimi. Halbuki gazı var sancı çekiyor. Bugünler de geçecek inşallah

2. Ay aşıları ateş yapmayınca bana bi rahatlama gelmişti ya menenjit daha mı zor geçiyor

Ay gerçekten mi ben de bu ay sadece menenjit var, sıkıntı olmaz diyordum. Ağrısı, ateşi filan da olmuş muydu?
Yani bizim menenjitler hep ağır geçti ilk kızımda, tek ateş yapan aşı menenjit oluyordu hatta. Hele 5. Aydaki menenjitle birlikte alt ön dişi çıkma zamanı kesişmişti. Ay ne zordu o iki gün hiç unutmuyorum

Çok geçmiş olsun umarım hızlıca düzelir kalça problemi. Böbrek için kaç mm dediler bizde de tek böbrekte var 5.5 mm kendiliğinden düzelir zamanla dediler kontrol altında tutulacak

Ay çok pahalıymış ya bu kadar beklemiyodum ben
Ya valla ben de böyle beklemiyordum. Hastanemiz de indirim yapıyoruz demişti, %10’muş. Bi anlamı olmadı. Bi dd tek doz daha bu
Ayyy o zaman hazırlıklı olmak lazım umarım hafif geçer

Çok geçmiş olsun umarım hızlıca düzelir kalça problemi. Böbrek için kaç mm dediler bizde de tek böbrekte var 5.5 mm kendiliğinden düzelir zamanla dediler kontrol altında tutulacak
Biri 7 biri 9 dedi canım ya biraz fazla. Doktorda 7 yine neyse ama 9 biraz fazla geldi o yüzden nefroloji görsün dedi inşallah düzelir kendiliğinden

Bizim de 5 mm genişleme var. Takip edelim ama 1 yaşa kadar kendiliğinden geriler dedi doktor. Umarım öyle geçer gider hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…