2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay çok mantıklı bahaha tek erkek zaten
E yani sinir etmekse sinir ben demiştim benim adam da tek erkek diğerleri hep kız eee dedim soy adanizi yurutucek torunu ben yaptım dedim birde kaynananın ölen oğlunun adını verince şimdi sipanin peşinde dört dönüyor larb

Ay ne kadar saçma dediği de laf mı yani ne kadar ayıp böylesine torun göstermicen hasret kalsın doğunca da peşinden ayrılmazlar
Bu nasıl kelime.ne kadar saçma konuşmuş ne garip insanlar var ya bu şekilde yapıyorlarsa sende mesafe koy doğunca devli gelmesinler he sunuda spyle losayken kimse gelmesin evime die mikrop. Olayı çok oluyor ozman ben losayken hiç kimseyi almadım eve 40 dolunca ben götürdüm sevdirdim okadar aynısını uygula

Kızlar akşam ben rüyamda konturole gittigimi gördüm doktor pipisini gösterdi ulturoson da bana erkek olduğunu söyledi acaba erkekmi diyorum bazense belki tersidir diyorum üç erkek çocuk birde eş can kalmaz artık bende diyrpum kızım seviniyor mesela odam bana kalır oh diyor üç erkekgi aynı odada yatırın diyor hiç biri kıyafetini giyemez onlar birini yerler artık diyor ohhhh diyor tek kız olmak çok güzelmiş diyor tüm sevgi bejde birikir diyor simdiden bunları düşünüyor

3 erkekten sonra kız çok iyi gelir sana kuzum ama nasip genelde tersi çıkar derler ama

Tövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine
Deseydin ya babamın evindenmi getirdim çocuğu diye .tövbe yarabbim cahillik dizboyu

Dön dönmeleri iyimi kötümü bilmiyorum

3 erkekten sonra kız çok iyi gelir sana kuzum ama nasip genelde tersi çıkar derler ama
Şuan zaten bir kız iki erkek var kocayida sayarsak üç erkek buda erkek olursa dört erkek gözümde büyüdü kız inşallah tersi çıkarda kız olur

Dön dönmeleri iyimi kötümü bilmiyorum
İyi kız çünkü kadın dört ay sevmiş oğlunu sonra ölünce tek benim adam kalmış bazen adama diyorum abine bak sana benim isim.var die dün akşam tokatı geçirdi daha yedi aylık ama babaya vur dedim tokat attı bana yaklaşınca adam sarılmaya kalkınca kiskaniyor vuruyor hemen sanki isira bilecek küçücük birtane dışı var yüzünü ısırmaya çalışıyor

Şuan zaten bir kız iki erkek var kocayida sayarsak üç erkek buda erkek olursa dört erkek gözümde büyüdü kız inşallah tersi çıkarda kız olur
Bende çok kız istiyorum ama nasip ya sağlıklı olsun da diyorum. Ablam da bana diyor ki sende aynı erkek doğuracak tip var senden kız çıkmaz diyor bunu anlayamıyorum ya çoğu kişi öyle diyor

Merhaba benim doktorum da test için 650 dolar alıyor. Bilginize.

Cevap için çok teşekkür ediyorum. Testin detayı nedir acaba. Bizim yaptıracağımızda şunlar var. Geliş dönüş maliyeti benzer bir şey gelecekse ona da gerek yok iç bu durumda.

Eklentiler

• 036bb766-bfda-42f6-bbf4-b1de37e05732.jpeg
    210,2 KB · Görüntüleme: 55
Bende çok kız istiyorum ama nasip ya sağlıklı olsun da diyorum. Ablam da bana diyor ki sende aynı erkek doğuracak tip var senden kız çıkmaz diyor bunu anlayamıyorum ya çoğu kişi öyle diyor
Annenin ilk evladı ne mesela benim annemin ilk kızı benim benimde ilk kızım oldu belki annene cektiysen olma ihtimali vardır 7 aylık oğluma hamileyken hep kucağımda erkek çocuk ve kendimi yine hamile görürdüm çok tatlı bir kız çocuğum olduğunu görmeye başlamıştım oğlum doğdu ve şuan hamileyim

Karnin kilo alıp belirginlesirse göbeğim sivri ilerler ve hep aşağıda durur erkek genelde öyle kızda ise karnın top gibi büyür belli olmuyor gerçi sağlıklı olsunlar da

Ay aynı benim kaynana gibi gerçe ben uzun zamandır küstüm daha geçenlerde barıştım şu ara ne istesem alır istemesede küsmeyeyim diye içinden geldiğinden değil yani.

Annemin ilk çocuk kız ikinci oğlan üçüncü kız benim ölen çocuk erkekti bu ikinci ne olacak bilmiyorum annemle pek alakam yok bide bazı edindiğim bilgilere göre cinsiyet geni erkekten geliyormuş

Ay aynı benim kaynana gibi gerçe ben uzun zamandır küstüm daha geçenlerde barıştım şu ara ne istesem alır istemesede küsmeyeyim diye içinden geldiğinden değil yani.
Küsme gibi bi lüksüm hiç olmadı maalesef sadece artık eskisi gibi değilim eskiden çok samimiydim arar sorardım şimdi ne arıyorum ne soruyorum yada aradıklarında güzel konuşuyorum hiçbişey yapmıyorum

Annemin ilk çocuk kız ikinci oğlan üçüncü kız benim ölen çocuk erkekti bu ikinci ne olacak bilmiyorum annemle pek alakam yok bide bazı edindiğim bilgilere göre cinsiyet geni erkekten geliyormuş
Hayırlısı kuzum ya kız erkek gerçi fark etmiyor sağlıklı olsunlar sağ sağlım alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…