2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
Tövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine

Tövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine
Derler anam derler. Yüzüne dediğinde kız annesini bırakta babanne ne yapıcak deseydin. Benim yüzüme deseydi keşke. Fesatlık yemin ediyorum ya.

Kızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
O fitlemeden sen fitliceksin canım ben öyle yapıyorum bebek arabası Puset ellerinden öper kayınvalidelerin bide diyorum ki annemler altınını bile almışlar şimdiden beşiği de aldılar diyorum siz daha bekleyin gibisinden

Senin kaynana da bu etliye sütlüye karışmayanlardan galiba canım bana giren çıkan olmasın da hesabı galiba

Normalde yapmam ama hakettiler. Daha yeni 5 6 olsun söylerim diye düşünüyorum. Terbiyesize bak ya anam dert olmuş kadına.

Valla bilmiyorum şuan duyduğum tek şey battaniye yaptırıcam oldu onuda komşusu söz vermiş torunun olnca yaparım diye o yani
O da hediye sonuçta yani kadın ücretsiz yapacak belli ki ay kız aynı kayınvalidelerimiz benimki de öyle ama benimkinin şu yönü var yapcam der etcem der heveslendirir sonuç koca bi boşluk

O da hediye sonuçta yani kadın ücretsiz yapacak belli ki ay kız aynı kayınvalidelerimiz benimki de öyle ama benimkinin şu yönü var yapcam der etcem der heveslendirir sonuç koca bi boşluk
Kız yok benimkinde yapcam da yok kayınpeder ondan daha hevesli cinsiyet belli olsun da birşeyler alırım bebeğe diye.

Geliriz Allahın izniylee Evet kesinlikle özleriz ama bebişlerimiz kucağımızda olacak
Kız akşam bir rüya gördüm doktora gitmişim konturole TM mi cinsiyet için erkek olduğunu söyledi pipisini banada göstermişti acaba tersini olur yada icimemi doğdu erkekmi diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…