Tövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yineKızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
Derler anam derler. Yüzüne dediğinde kız annesini bırakta babanne ne yapıcak deseydin. Benim yüzüme deseydi keşke. Fesatlık yemin ediyorum ya.Tövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine
Eşin ne demiş peki benimki sen ne güne duruyorsun derdi herhalde hatta şimdiden altınını ayarla falan diyor annesineDerler anam derler. Yüzüne dediğinde kız annesini bırakta babanne ne yapıcak deseydin. Benim yüzüme deseydi keşke. Fesatlık yemin ediyorum ya.
Benim beşigimi kaynanam aldıKızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
Bizim zamanıkızda evi oglan anası alırdı de sendeTövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine
İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama eşim cevaplarını veriyor o yüzden ben hiç konuşan taraf olmuyorum böyle işime geliyorBizim zamanıkızda evi oglan anası alırdı de sende
O fitlemeden sen fitliceksin canım ben öyle yapıyorumKızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
Senin kaynana da bu etliye sütlüye karışmayanlardan galiba canım bana giren çıkan olmasın da hesabı galibaTövbee benim kaynanamda bana laf arasında eskileri anlatırken bizde bebek çeyizini kız annesi yapardı dedi bunu bana nasıl diyor aklım almıyor oturduğumuz ev bile annem aldı ay sinirlendim yine
Valla bilmiyorum şuan duyduğum tek şey battaniye yaptırıcam olduSenin kaynana da bu etliye sütlüye karışmayanlardan galiba canım bana giren çıkan olmasın da hesabı galiba
Yok demez o. Teklif etti ama ben istemedim demişEşin ne demiş peki benimki sen ne güne duruyorsun derdi herhalde hatta şimdiden altınını ayarla falan diyor annesine
Yok şuan kızının çocuğunu paylaşıyor canım torunum diye bizimki torun değil sankiBenim beşigimi kaynanam aldı
Zira onlara hayatı dar edeceğimİyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama eşim cevaplarını veriyor o yüzden ben hiç konuşan taraf olmuyorum böyle işime geliyor
Normalde yapmam ama hakettiler. Daha yeni 5 6 olsun söylerim diye düşünüyorum. Terbiyesize bak ya anam dert olmuş kadına.O fitlemeden sen fitliceksin canım ben öyle yapıyorumbebek arabası Puset ellerinden öper kayınvalidelerin bide diyorum ki annemler altınını bile almışlar şimdiden beşiği de aldılar diyorum siz daha bekleyin gibisinden
O da hediye sonuçta yani kadın ücretsiz yapacak belli ki ay kız aynı kayınvalidelerimiz benimki de öyle ama benimkinin şu yönü var yapcam der etcem der heveslendirir sonuç koca bi boşlukValla bilmiyorum şuan duyduğum tek şey battaniye yaptırıcam olduonuda komşusu söz vermiş torunun olnca yaparım diye o yani
Öyle olur onlar yapıyor diye hem çekemez ama kendisi de yapmazNormalde yapmam ama hakettiler. Daha yeni 5 6 olsun söylerim diye düşünüyorum. Terbiyesize bak ya anam dert olmuş kadına.
Kız yok benimkinde yapcam da yok kayınpeder ondan daha hevesli cinsiyet belli olsun da birşeyler alırım bebeğe diye.O da hediye sonuçta yani kadın ücretsiz yapacak belli ki ay kız aynı kayınvalidelerimiz benimki de öyle ama benimkinin şu yönü var yapcam der etcem der heveslendirir sonuç koca bi boşluk
Ben kadına cevap vermekten yoruldum kendisi benim aileme takmaktan yorulmadı. Diyorum sende anne olucaksın tatlı ol hönkürme ama gel benimle uğraş demiyorlarmıÖyle olur onlar yapıyor diye hem çekemez ama kendisi de yapmaz
Kız akşam bir rüya gördüm doktora gitmişim konturole TM mi cinsiyet için erkek olduğunu söyledi pipisini banada göstermişti acaba tersini olur yada icimemi doğdu erkekmi diyorum kendi kendimeGeliriz Allahın izniyleeEvet kesinlikle özleriz ama bebişlerimiz kucağımızda olacak
Dersin doğunca sulaleye benim gibi kadının torunu gerekti onuda ben yaptim deZira onlara hayatı dar edeceğim
Ay çok mantıklı bahaha tek erkek zatenDersin doğunca sulaleye benim gibi kadının torunu gerekti onuda ben yaptim de