Çok degilmi kuzum ya bana çok fiyatlı geldi şuanMerhaba benim doktorum da test için 650 dolar alıyor. Bilginize.
Bir de nipt fiyatı neydi? Biz kıbrıstayız ve 800 euroya detaylı olanlarından birini seçtik. Türkiyede daha uyguna yapılıyor mu diye bir sormak istedim.
Merhaba Yakin Doğu unide 330 euroya yaptırdım ama sizin broşürde hangi teste karşılık geldiğini bilmiyorum. En pahalı olanı 525 euroydu. Doktorumla birlikte Veracity'de karar kıldık.Cevap için çok teşekkür ediyorum. Testin detayı nedir acaba. Bizim yaptıracağımızda şunlar var. Geliş dönüş maliyeti benzer bir şey gelecekse ona da gerek yok iç bu durumda.
Cevap için çok teşekkür ediyorum. Testin detayı nedir acaba. Bizim yaptıracağımızda şunlar var. Geliş dönüş maliyeti benzer bir şey gelecekse ona da gerek yok iç bu
Merhaba, öyle bir denk geldi ki sorunuz çok iyi oldu. Bugün kontrolüm vardı, doktoruma sordum sizin test paketini. Sizin attığınız listedeki 550 € olan paketmiş 650 dolar. Sizin paketiniz için de 750 dolar dedi. Onda bakılmayan hiçbirşey yok dedi. Gelmenize değecek bir fark yok anlayacağınız.Cevap için çok teşekkür ediyorum. Testin detayı nedir acaba. Bizim yaptıracağımızda şunlar var. Geliş dönüş maliyeti benzer bir şey gelecekse ona da gerek yok iç bu durumda.
Ben de aynı durumdayım vala aynen öyle ya ben eşimede anlatamıyorum artık çünkü o da onlar gibi düşünmeye başladı elimde değil ne yapayım onun için çok endişeleniyorum o benim evladım yaAy sorma ben kimseyle paylaşmıyorum artık sanki kendileri hiç bebek sahibi olmamış sadece eşime anlatıyorum endişeleniyorum falan abartıyorsun diyorlar
Ben de Yakın doğuya gidiyorum. Doktorun yönlendirmesi sonucu bu şirket ve fiyatı bulduk. Sizin doktorunuz kim acaba. Bir de nereye yönlendirildiniz. Çünkü hastanenin böyle bir hizmeti yok diye biliyorum.Merhaba Yakin Doğu unide 330 euroya yaptırdım ama sizin broşürde hangi teste karşılık geldiğini bilmiyorum. En pahalı olanı 525 euroydu. Doktorumla birlikte Veracity'de karar kıldık.
Ben de vala öyleyim şuan gün sayıyorum zaman hemen geçse de gidip onu görsem diyeAksiyetem tuttu gercekten ya rahat olamiyorum hep bi tetikteyim
Anladım çok teşekkür ederim bu site çıktı karşıma bide bilen tecrübeli anneler vardır diye düşündüm o yüzden buraya yazdımSizinki tabiki bebek hareketi. Benim anlamadığım bu soruyu neden Eylül annelerine sorduğunuz. Burada en ileri olan 12-13 haftalık. Neyse vardır bir sebebi heralde.
Merhaba, öyle bir denk geldi ki sorunuz çok iyi oldu. Bugün kontrolüm vardı, doktoruma sordum sizin test paketini. Sizin attığınız listedeki 550 € olan paketmiş 650 dolar. Sizin paketiniz için de 750 dolar dedi. Onda bakılmayan hiçbirşey yok dedi. Gelmenize değecek bir fark yok anlayacağınız.
Çok çok teşekkür ederim gerçekten. Şu soruyu vakit ayırıp da doktorunuza sorduğunuz için çok tatlısınızKaliforniya‘ya gönderiyormuş bu arada. Orada bunu yapan 4 firma varmış onlardan birine gidiyormuş kanlar. Kaliforniya dışında Hongkong’da da bu testin yapıldığı sağlam kuruluşlar varmış.
Testi yapan cihazı alıp yurt içinde de yapan var dedi, en güvenilir sonuç bu bahsettiğim yerlerdeymiş.
E bebekten zıbınlarını alabilirsin canım ekru yada beyaz renkte onlar çok değiştiriliyor lazım oluyorGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsaBebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize
Ben uygun bulduğum her şey alıyorum vallaGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsaBebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize
Nasıl oldun canım
Gerçekten öyle dün gezme fırsatı buldum baya uygun parçalar vardıBu arada imkanınız varsa e bebek alışverişini mağazadan yapın dün ikili yenidoğan pantolonu aldım tanesi 25 liraya geldi. Mağazada fiyatlar ucuz gerçekten
Canım kiyafetten önce hazır indirimdeken depent al kendin için söğüş pedi al mesela kıyafet içinde giri tonları al cinsiyeti belli olmadan almak istiyorsan iki paket bir numara al sonra üç paket iki numara al sonrada üç numara beze yönel zaten hemen kilo alıyor depolama fazla yapma uni beybinin 0 + 6 ay arası ıslak mendili var ondan alabilirsin ben bir koli aldım şimdidenGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsaBebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize
Kuzum naptın kontrolün nasıldıDoktorum progestanı kes dediği için kestim. Ama sanki güvencem oymuş gibi hissediyorum bir anksiyetiğim sanki onsuz. Progestan bağımlılığı diye bir şey varmış sdfkds
STELLIUM %100 DoÄal Keçi Kılı AhÅap Bebek Saç Fırçası (YenidoÄan) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu al derimGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsaBebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize
yukobaby bebeÄiniz için en doÄalı BEBEK RAPORLU ORGANÄ°K 5 heheheh ben adım çok pisim dir bu konuda nerden indirim ben ordaGüzel annişlerim üst baş aldıgınız şeyleri linkler misiniz varsaBebiş içinde cinsiyeti belli olmadan aldıgınız neler var hadi gelin konuşalım fikir olalım birbirimize