2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kiz o güne bil gelseydik keşke gerçi doğumu yaptıktan sonrada keşke hamile olsak diyicez okadar alışmış olucaz ki hareketlerine tekmelerine
Geliriz Allahın izniylee Evet kesinlikle özleriz ama bebişlerimiz kucağımızda olacak

Ben de bugün 13.haftaya giriyorum, tam olarak ben de böyleyim. Gece 3’lere kadar reflüyle uyumaya çalışıyorum İştahım azaldıkça da sağlıklı beslenemiyorum kaygısı oluştu. Zorla yersem de kusuyorum. Önerisi olan ya da daha ilerdeki haftalarda durumu iyileşen var mı

Canım benim de öncesinde büyüktü şimdi enginlere sığmıyor taşıyor düzgün sütyen bulayım derken daha şimdiden LCWden emzirme sütyeni almış bulundum. Bi bak istersen. Azıcık rahatladım da umarım ilerde daha çok büyümez

Hafta da pek yakınmış aynı zamanlara gelecek Allah nasip ederse doğumlarımız inşallah yalnız dikkat ettim de tahmini ekim başına geliyor senin doğum sanırım canım değil mi ?
Zaten doğumlar 40 hafta olarak hesaplanıyor ama burdaki arkadaşlar Ekim başı olanlar eylülde doğum yapar , Eylül başı olanlarda ağustosta doğum yapar bence. Doğumlar genelde 37,38,39 haftalar arası oluyor 40 haftayı fazla bulan olmuyor .

Merhaba iyi geceler herkese
İsmim Sena
İstanbul'da yaşıyorum
28 yaşındayım,
18 aylık kızım var,
Sat 17.11.2023
1 Şubat kese, 7 Şubat kalp atışı
Erkek hissediyorum
herşeyi bir mesajda yazmış oldum güzel oldu

Merhaba iyi geceler herkese
Linakiz
İsmim Sena
İstanbul'da yaşıyorum
28 yaşındayım,
18 aylık kızım var,
Sat 17.12.2023
1 Şubat kese,
7 Şubat kalp atış
22.09.2024 tahmini doğum
Erkek hissediyorum
herşeyi bir mesajda yazmış oldum güzel oldu
(Diğerini silemediğim için tekrar yazdım)

2 gün çok önemli bir fark değil, doktor ölçüm yaparken 2mm kaydırsa 2 gün oynar zaten biraz doktorun eliyle alakalı bu hafta ölçümleri. Canını sıkma hiç

Gayet normal telaş yapmayın öyle ufak tefek oynamalar oluyor benim 1 hafta geriden geliyor şuan geç yumurtlama dedi doktorum. Unutmayın o karşınızdaki de bir makine. Normal yani böyle şeyler anormal bir durum olsa doktor zaten uyarırdı.
Ve devlet hastanesinde maalesef öyle bir durum oluyor bende tahlil vermek için gitmiştim muayene etmem gerekiyor dedi uzandım baktı kalp atışı var dedi dinletmedi bile 2 saniye bebeği gösterdi tamam dedi

Selam canım benim o geriden gelen. Hem de bir kez bebeğimi özledim gidip göreyim dedim devlet hastanesine -gitmez olaydım-, onlara göre tam 5 gün geriden geliyordum, nefret ettim devlet hastanesinden. Suratına bakmazlar, kalp atışı dinletmezler, monitörü çevirmezler, sormadan bilgi vermezler. Neyse ki kendi doktorumda ölçüldüm cumartesi günü 2 gün geriden geliyormuş. Ki iki gün geriden gelme demek milimetrik ölçüm farklılığı demek hayatım, örneğin cumartesiden 3 gün önce belki hatırlarsınız karın ağrısıyla acile gittim acilde doktor vajinal ultrasonda haftasıyla birebir ölçmüştü. Diyeceğim o ki 1 haftayı aşkın bir geriden gelme varsa doktora sormalı, iki hafta ise gerçek bir geriden gelme diye biliyorum ancak onda bile geç döllenme olma ihtimali olması mümkün. Yani sonuç olarak vajinal ultrasondan haftası tam, karın ultrasonundan 2 gün geride bir bebişim var ve doktorum her şey gayet yolunda dedi maşallah Muhtemelen seninki de ölçümdeki milimetrik hatalar hayatım endişelenme SAT tarihlerimiz ve bebişlerimizin ultrason haftaları da aynı bu arada :)

Bu ultrason haftasıyla sat haftasının birbirini tutmamasıyla ilgili bence de kimse enfişelenmesin. Biz 4. haftadan beri geriden geliyoruz gittikçe aradaki farkı kapattı en son önceki gün kontrolde üç güne düşmüştü fark. Doktorum bana iki haftaya kadar geriden gelmesinde hiç sorun yok oraya takılma dedi. Benim bu konuya takılma sebebim tamamiyle ben hamileliğin şimdi kaçıncı haftasındayım kafa karışıklıydı. Ama görüyorum ki sata göre bakmak daha doğru. Bir sonraki randevuda muhtemelen tam gününü yakalamış olur bebeğim. Yani bu konuya bence kimse takılıp kendini de bebeğini de strese sokmasın hiç.

Nipt yaptıranlar kaç günde çıktı sonucunuz? Biz de önümüzdeki pazartesi günü kan vereceğiz. Çok heyecanlı ve meraklıyım. Bir an önce sonucu göreyim istiyorum. ☺

Bir de nipt fiyatı neydi? Biz kıbrıstayız ve 800 euroya detaylı olanlarından birini seçtik. Türkiyede daha uyguna yapılıyor mu diye bir sormak istedim.

2 gün çok önemli bir fark değil, doktor ölçüm yaparken 2mm kaydırsa 2 gün oynar zaten biraz doktorun eliyle alakalı bu hafta ölçümleri. Canını sıkma hiç

Çok teşekkür ederim kızlar cevabınız için büyük ihtimalle cihazla ilgili bir sorun oldu 2 hafta sonra zaten kendi doktoruma gideceğim daha iyi görürüm. lilyrosey canım benim içinde gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu büyük bir hevesle gitmiştim ama burnumdan gldi resmen kolay kolay kontrole gider miyim devlete birdha bilmiyorum. Bebişler de belki aynı gün doğarlar belli mi olur
Ve idrar tahlilimde bakteri değerim de yüksek çıkmış herhngi bir ağrı yanma batma birşey yok ama idrarda bakteri değeri 28 çıkmış bebişe bir etkisi olur mu acaba bol su da tüketiyorum hijyene de çok dikkat ediyorum ama anlamadım yüksek çıkmasını

Aaa özür diliyorum 1 gün önceymişsin sen kuşum. Ama belli olmaz dediğin gibi aynı gün geliverirler Benim de yüksek çıktı, doktorum ben yanma batma ağrı yoksa ilaç almamandan yanayım bol su ve hijyene devam dedi. Progesteron kullanıyorsan fitil o da yapabiliyor. Şimdi bana bıraktırdı son kontrolden sonra, toparlarım diye düşünüyorum inşallah.

Progestanı normal içiyorum canım ama herhangi bir ağrım vs yok bol suya devm en iyisi o

Ay lütfen daha fazla büyümesin bu kadar yeterli bence bi bakayım ona da teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…