2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hoşgeldin aramıza cnm

20 haftaligim ben yok biliyorum zaten ilk haftalarda mümkün değil hissetmek ama ilk hisetigimde kalp atışı gibiydi şuan daha farklı o yüzden sordum hani gaz sancısımi yoksa bebek hareketimi
Sizinki tabiki bebek hareketi. Benim anlamadığım bu soruyu neden Eylül annelerine sorduğunuz. Burada en ileri olan 12-13 haftalık. Neyse vardır bir sebebi heralde.

4 gün önce kanamam oldu bitti şimdi de kahverengi akıntılarım bitmek bilmiyor. Bugün doktor kontrolüne gittik. İyi dedi ama yine de korkuyorum. Bu durumda olan var mı
Canım benimde öyleydi doktorum dediki böyle durumlar seni korkutmasın bende böyle olabilir diye düşün dedi. İşte ne zaman avuç dolusu kanaman,kırmızı kanaman, pıhtılı kanaman olursa o zaman gel dedi

Kızlar tablolar da cinsiyet kısımları boş. Belli oldu çoğu arkadaşın. Hepimizle paylaşın artık sürekli bakıyorum kimse de tık yok
Talicim bana daha önce kız demiştin bu sefer yeri degişmiş gibi geldi hala aynı düşüncede misin bakar mısın haftası 8+5

Eklentiler

• IMG_4858.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar doğumdan sonra süt için hoşaf yapicaksiniz dimi çok işe yarıyor benden demesi

Kızlar bebegime ilk kez birsey aldım bugün, yatak ve biberon. 13. Haftaya girdik.Nipt testi yaptırmıştık en geç pazartesi günü sonuç çıkacak. Ama yine de 2 li tarama yapti onun kan sonucu cikmadi henuz ama ultrasonda burun ense iyi dedi Doktor bir daha 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım gormeden bilemiyorum iyi mi diye merak ederim yani. Neyse bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsunlar dayanırız

Talicim bana daha önce kız demiştin bu sefer yeri degişmiş gibi geldi hala aynı düşüncede misin bakar mısın haftası 8+5
Evet bence de değişmiş konumu. Kaç haftalıkken bakmıştık. Bence de erkek doğru tahmin etmişsin tamamen net solda. Karın ultrasonu di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…