Sabah erkenden götür bence canım. Calpol verdin miBaşka ne yapabilirim? Doktor uzak bize. En erken yarın gidebiliriz
Biz 3. Ay kontrolünde hem menenjit hem rotayı olacağız, ilk kızımda da bu şekilde yaptırdım ben 3/5/7. Aylar 2 tip menenjit 3/5. Aylar rotaKızlar menenjit asılarını ne zaman oluyorsunuz. 2 tip menenjit asısı var 3. Ayda ikisinide olmayı unutma planlıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz. Rotayoda ozamman yaptırıcam
2 tanee menenjit var ya onları dioyprum.Biz 3. Ay kontrolünde hem menenjit hem rotayı olacağız, ilk kızımda da bu şekilde yaptırdım ben 3/5/7. Aylar 2 tip menenjit 3/5. Aylar rota
eveet ben de onu diyorum ikiside yapılacak biri bir bacaktan, biri bi bacaktan. Bak hatta doktorum yazdı giderken eczaneden alacağım2 tanee menenjit var ya onları dioyprum.
Ayy evet evet aynen bunu merak etmiştim. Herkes tek bi tanesini olmus genel olarak yani.eveet ben de onu diyorum ikiside yapılacak biri bir bacaktan, biri bi bacaktan. Bak hatta doktorum yazdı giderken eczaneden alacağım
Aa öyle mii benim çevremde genelde ikisinide yaptırıyor herkesAyy evet evet aynen bunu merak etmiştim. Herkes tek bi tanesini olmus genel olarak yani.
Biz rotayı 2.ayda yaptırdık. Bu ay da iki menenjit aşısını da olacağızKızlar menenjit asılarını ne zaman oluyorsunuz. 2 tip menenjit asısı var 3. Ayda ikisinide olmayı unutma planlıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz. Rotayoda ozamman yaptırıcam
Cevre dediğim de kadnlar kulubuAa öyle mii benim çevremde genelde ikisinide yaptırıyor herkes
Yaa bana yapmayalım dediler ishal yapabilir diye. Dier hafta yaptırayım drdim olmaz canlı aşı dediler 3. Aya kaldıkBiz rotayı 2.ayda yaptırdık. Bu ay da iki menenjit aşısını da olacağız
Ya bu arada fiyatı yüksek aşılar, 13. Ayda tek doz yapılabiliyor diye biliyorum. Erken yapılırsa 3 doz şeklinde diye hatırlıyorum, ilk kızımdanCevre dediğim de kadnlar kulubu
Ay bakalım kaç ödüceYa bu arada fiyatı yüksek aşılar, 13. Ayda tek doz yapılabiliyor diye biliyorum. Erken yapılırsa 3 doz şeklinde diye hatırlıyorum, ilk kızımdan
Kız ben 3 yıl önce iki tane menenjite bin küsür ödemiştim, şimdi uçmuştur fiyatlarAy bakalım kaç ödüce
Tövbeler olsunKız ben 3 yıl önce iki tane menenjite bin küsür ödemiştim, şimdi uçmuştur fiyatlar
Ne kadar olmuş fiyatları rotayla menenjitinYa bu arada fiyatı yüksek aşılar, 13. Ayda tek doz yapılabiliyor diye biliyorum. Erken yapılırsa 3 doz şeklinde diye hatırlıyorum, ilk kızımdan
3 yıl önce binse şimdi 3 bindir oKız ben 3 yıl önce iki tane menenjite bin küsür ödemiştim, şimdi uçmuştur fiyatlar
Yapıyor, ama ben menenjit biraz ağır bir aşı olduğu için doktora yaptırıyorumTövbeler olsunsaglık ocagı yapıyo dimi bunları
Haftaya yaptıracağım, alınca yazarım fiyatınıNe kadar olmuş fiyatları rotayla menenjitin
Ben de öyle düşünüyorum3 yıl önce binse şimdi 3 bindir o
nerdeeeeeBen de öyle düşünüyorumama çok önemli aşılar keşke devlet karşılasa da herkes yaptırsa
1 yaşa kadar her ay aşı var neredeyse ya, rota ağızdan veriliyor o kolayda, menenjit ağır geçiyor. Benim kızın yapılan yerler yumurta gibi şişerdinerdeeeeeben de ay sonu yaptırıcam rotayı