2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaşamlar arkadaşlar ben bişey soracaktım da Bebek hareketleri ile ilgili ya kafam çok karışık gaz sancısımi yoksa bebek hareketimi ayırt edemiyorum bana yardımcı olurmusunuz böyle sanki içimde patlayan mısır gibi birşeyler sanki öyle patlıyor içimde hareketler hisediyorum ara ara oluyor bazende sanki içimde biseyler kayıyor ve itiliyor gibi oluyor sizce bu bebek hareketlerimi yoksa gaz sancısı mi

Kaç haftalıksın ki şuan da 4. Aydan sonra hissedilmeye başlanıyormuş tabi netleşmesi biraz daha zaman alabilir. Daha küçükse gaz sancısıdır

18. Haftaya gelmeden hissetmen mümkün değil canım. Gaz sancısıdır. Daha sonraki gebeliklerde 1-2 hafta daha erken olabiliyor hissetme. Bebek küçükken ne boyutu, nede kassal yeterliliği senin hissetmen için yeterli değil. Bazı anneler daha erken haftalarda hissettim diyor ama muhtemelen yine farklı bir karın içi kasılmayı bebek sanıyorlar.

Ay ne bileyim zormuş o zaman rahat yetiştireyim bari çocuğu dökülsün yemek eğlensin o ne öyle benim 38 haftam aslan burcuna geliyormuş bide onu araştırayım ben

Kuzum bende özellikle uzanınca pıt pıt bişeyler hissediyorum ama doktorum daha var hissetmene onlar bağırsak hareketleri ve kan dolaşımı kaynaklı kıpırdanmalar dedi ve bebeğini inan bu şekilde değil daha güçlü hissedeceksin dedi bakalım heyecanlıyız hissetsekte rahatlasak

Kızlar benim şimdi ikili test sonucum temiz çıktı üçlü test yaptırmamı ister mi acaba doktor tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
İkili, üçlü, dörtlü testler zaten birbirinin aynısı ve sadece risk oranı hesaplıyor diye biliyorum. Muhtemelen üçlüyü istemez doktorun.

Ay ne bileyim zormuş o zaman rahat yetiştireyim bari çocuğu dökülsün yemek eğlensin o ne öyle benim 38 haftam aslan burcuna geliyormuş bide onu araştırayım ben
Aslan daha iyi bence ya bende çok rahat yetiştirdim aslında bütün bebeklik fotoğrafları yüzü gözü yoğurt içinde domates içinde falan ama 2 yaşından sonra her şeye takar oldu

Aslan daha iyi bence ya bende çok rahat yetiştirdim aslında bütün bebeklik fotoğrafları yüzü gözü yoğurt içinde domates içinde falan ama 2 yaşından sonra her şeye takar oldu
Yaa yerim onu küçük bir titiz var evinde hayırlısı olsun kuşum sağlıklı olsunda

Doktorum bana demir ilacı başlattı cumartesi günkü randevumda. Ama size yemin ederim bulantı ve kabızlık korkumdan bugün oldu daha başlayamadım

Doktorum bana demir ilacı başlattı cumartesi günkü randevumda. Ama size yemin ederim bulantı ve kabızlık korkumdan bugün oldu daha başlayamadım
Sıvı formda olan demir vitaminleri kabızlık yapmıyor, hap gibi olanlar kabızlık konusunda daha etkili. Daha önce deneyimledim :) Bulantıyı artırıyormuş demir ilacı evet onu geçen bana da demişti dr.

Çok teşekkür ederim inşallah

Sıvı formda olan demir vitaminleri kabızlık yapmıyor, hap gibi olanlar kabızlık konusunda daha etkili. Daha önce deneyimledim :) Bulantıyı artırıyormuş demir ilacı evet onu geçen bana da demişti dr.
kızlar ben demir ilacını bir sure sonra gece yatmadan almaya basladım. cunku bulantıdan sürekli kusuyordum. en etkilisi ac karna almak. bide 2 saat falan peynir sut urunleri tuketmeyin dio . ac alınca 1 saat içinde bişeyler yemezsemde kusuyordum dırek. gerçi yesemde kusuyordum zaten ben de onu zor takip edıyordum kahvaltıda peynir yedim die ilacı 2-3 saat sonra içmem gerekıyo mesela . e ozaman da ogle yemegınde yogurtlu bişey denk gelınce onu yıyemıyordum. bi sure oyle yaptım zor oldu baya sonra geceye aldık rahat ettim . bulantılarım falan cok rahatladı.

kızlar guzel bir gun olsun, karnımın sağ tarafına arada saniyelik yanma gibi ağrı gırıyor yaşayan var mı? Nedir bu diye dusunmeye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…