Oohhh sifa olsunnYedim gitti sefam olsun. Ama sıklıklık önemli tabi dediğiniz gibi
Ay aman boşversene mahrumiyette değiliz ya hayatım yedik gitti. Sefamız olsun her gün yediğimiz bir şey değil sonuçta etsiz yeşilliksiz bir şey. Bulgur salça yağ baharat yedim gitti valla yarasın sana daAy korktuğum başıma geldi birinin canını çektirmem inşallah diyordum. Ama yemişsiniz mutlu oldum, yarasınn
Olur tabiki canım başak burçları bebeklikte huzursuz oluyorlarmışKızlar ben burçlardan pek anlamam ama bizim bebekler başak burcu olacak ya eylülde olacak desem ay çok zor başak bebeği ay başak erkeği zor kızı zor falan diyorlarbebeğin burcu mu olur ya
Bende yarın kesim yiyorumAy korktuğum başıma geldi birinin canını çektirmem inşallah diyordum. Ama yemişsiniz mutlu oldum, yarasınn
Yarasınnnn hepimizeeeeAy aman boşversene mahrumiyette değiliz ya hayatım yedik gitti. Sefamız olsun her gün yediğimiz bir şey değil sonuçta etsiz yeşilliksiz bir şey. Bulgur salça yağ baharat yedim gitti valla yarasın sana da
Afiyet olsun sana da şimdidennnBende yarın kesim yiyorum
Beeeeeeeeeen. Ellerim artık yıkamaktan pütür pütür oldu. Bazen yarım saate şükrediyorum ben normalde de çok giderdim şimdi daha fenaSlm hamisler iyi akşamlar nasilsiniz bende lavabo durumu aşırı derecede arttı insan yarım saatte bir gidermi gidermiş ben gibi olanınız varmı
Allah'ım devamlı gidiyorum duramıyorum altıma.kaciricak gibi oluyorum bazenBeeeeeeeeeen. Ellerim artık yıkamaktan pütür pütür oldu. Bazen yarım saate şükrediyorum ben normalde de çok giderdim şimdi daha fena
İnşallah canımİyi yapmışsın canım inşallah içine sinen bi doktor olur
Aynen canım valla ben çiğ köfteyi hiç takıntı yapmadım dediğin gibi bulgur salça baharat.1 hafta önce 1 tane kıvırcığa 1 tane köfte koyarak 10 tane falan yemişimdir .zaten çok şeyi canım çekmiyor yiyemiyoruz. Yemekten kesildim, yiyebildigimizi bari yiyelimAy aman boşversene mahrumiyette değiliz ya hayatım yedik gitti. Sefamız olsun her gün yediğimiz bir şey değil sonuçta etsiz yeşilliksiz bir şey. Bulgur salça yağ baharat yedim gitti valla yarasın sana da
Olur canım gerçekten oluyor yani benim kızım 10 Eylül başak burcu gerçekten bazı takıntıları var. Mama sandalyesine oturur mesela ilk önce siler ıslak mendille, açık dolap kapı tahamammülü yok. İyi kötü anlamda değil ama rahat bir çocuk değil üzerine bir damla yemek dökülse hemen değiştirmek ister. Bazı şeyler doğuştan burç mu dersin karakter mi orası sana kalmışKızlar ben burçlardan pek anlamam ama bizim bebekler başak burcu olacak ya eylülde olacak desem ay çok zor başak bebeği ay başak erkeği zor kızı zor falan diyorlarbebeğin burcu mu olur ya
Sigara, kahve, sakatatlar, asitli içecekler, abur cubur, salam sosis vs heepsini bıraktım benHamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikleyasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum
BennnSlm hamisler iyi akşamlar nasilsiniz bende lavabo durumu aşırı derecede arttı insan yarım saatte bir gidermi gidermiş ben gibi olanınız varmı
Prilam mi kullaniyorsun canim bulanti icin. Ben de prilam kullaniyorum asiri uyku hali var bende de sabah kalkamama vsAy kızlar ben dün akşam kusma reytingi yaşadım bulantıya dayanamayıp ilaç almıstım ama kesmedi kusunca sonra bidaha içtim cünkü kusma istegim hiç kesilmiyodu. Ondan mıdır nedir sabah kolum kalkmadı bacagımı cıkaramadım yataktan. Sürekli işten telefonlar zırıl zırıl ama ben alarm gibi kapatıyorumkalktıktan sonra da gec kahvaltı yaptım öğlen işyerinde biraz yemek yedim. Noranlde hiç yiyemem kokardı. Biraz once de hamburger patates gömdüm. Allah affetsin bulantısız da obez olucam
Geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın kalabalık ortama hamileliğin ilk zamanlarinda zor oluyor bunaliyor insan baygınlık geçirecek gibi oluyor dikkat et kendineKızlar bugün ehliyet yazılı sınavım vardı Allah tan babamı yanıma almıştım otobüste giderken baygınlık geçirdim bi anda gözlerim karardı çok kötüydü çok korktum ama sınav yerine gittik tuzlu ayran içtim orda ve zar zor sınava girdim sonrasında eşim bizi almaya geldi ve hastaneye gittik serum taktılar çok zor bi gün geçiriyorum eve daha yeni geldik çok bitkin durumdayım bebeğin kalp atışını duydum çok şükür ki o iyi
Hele gece uykunun en tatli zamanı gelmesi yok muHahahaha gebelik bitene kadar artık böyleyiz