2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Geçmiş olsun stres yapmamaya çalış inşallah bebeğinle sapasağlam hastahaneden çıkacaksın

Benim multivitaminim de bulantı yapar diye yemekten sonraya almıştım o zaman akşam yemeğinden 1 saat önce demir iiçip yemeğimi yiyip yemekten sonra da multivitaminimi içsem bir sakıncası olmaz herhalde

Benim multivitaminim de bulantı yapar diye yemekten sonraya almıştım o zaman akşam yemeğinden 1 saat önce demir iiçip yemeğimi yiyip yemekten sonra da multivitaminimi içsem bir sakıncası olmaz herhalde
ben multivitamini sabah kahvaltıdan sonra alıyordum. genelde vitaminleri sabah almak lazım. çakısıyorsa sen de kahvaltı sonrasına alabılırsın. d vitamini ve dier vıtamınlerı sabah kahvalrtıdan sonra unutursam oglen yemekten sonra. demir ilacını da gece yatmadan. zaten yemegın uzerinden cok saat gecmıs oluyo emlimi engelleme falan olmuyordur. . bidahaki randevuda bana da demiri baslatır muhtemelen gecen sefer 12 de baslatmıstı. uyarsa boyle bi dusun bakalım

Şimdi doktoruma danıştım bir problem olmaz dedi ancak yine de dediğin gibi vitamini erkene alıp gün içinde mevcut enerjisinden faydalanayım

Kızlar benim gibi büyük göğüsleri olan var mı acaba hamile kalmadan önce de 90b kullanıyodum. Şimdi hiç bir sütyenim olmuyor ne denediysem rahat edemedim babaanne sütyeni de takmak istemiyorum toparlayıcılar baya çirkin

Canım ben de büyük memeliyim bunlar hamilelikte benim çok işime yaradı

Eklentiler

• IMG_0008.png
    203,4 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah canım Bebeği gördük çok şükür sıkıntı yok.Ama bu kanama alanı niye ısrarla oluyor anlamıyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzeleceksin içini ferah tut doktorların kontrolünün altında olmak bence daha iyisi bide yattığın zaman her gün ultrasona giriyorsun kontrol amaçlı bebeğini izlemenin keyfini çıkar gerisini onlara bırak

Hamilelikle 95 e çıkmış durumdayım yarım atlet aldım süngerli onlardan kullanıyorum ben şuan en büyüklerinden aldım zaten göğüslerim de açıldığı için sütyen takamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…