Kolasızlık zaten çok başka birşey eşim sürekli tüketiyor canı çekiyor insanın illa bide böyle lıkır lıkır içmek istiyorsun ama hamileyiz işteHamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikleyasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum
Yumurta ve kokusundan igrendimHamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikleyasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum
Ye canım ama acı fazla yeme miden iyice yanmasınEtsiz etsiz bildiğimiz malum markalar oluyor ya onlardan birinden alacağım. Etli normalde de yemem.Onaylar gelince için rahatladı
Benim eşimde her gün içer mutlaka bazen gözüm kayıyor bi ama çok da ihtiyaç duymuyorum hamilelikten önce bırakmaya başlamıştım alıştırma oldu o banaKolasızlık zaten çok başka birşey eşim sürekli tüketiyor canı çekiyor insanın illa bide böyle lıkır lıkır içmek istiyorsun ama hamileyiz iştebir yudum da pek iş görmüyor
Ben hamilelerin asla yememesi gerekir dedikleri şeyler dışında hiçbir şeyden kısmadım valla.Hamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikleyasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum
Ben sürpriz hamile kaldım biraz korunuyorduk yaza felan düşünüyordum o yüzden kendimi alıştıramadım ya bide normalde ben sigara da kullanıyorum öğrendiğim gün direk bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim şuan eşim içiyor git diyorum yanımdan berbat kokuyorBenim eşimde her gün içer mutlaka bazen gözüm kayıyor bi ama çok da ihtiyaç duymuyorum hamilelikten önce bırakmaya başlamıştım alıştırma oldu o bana
Acısız da gitmez ama yapcak bir şey yok artıkYe canım ama acı fazla yeme miden iyice yanmasın
Ayy evet normalde bende sigara ara ara içiyordum günde 1 bazen 3 günde 1 falan öyle keyfine eşim çok içer hiç kokmazdı normalde şimdi yanımda yatarken bile sigara kokusu alıyorumBen sürpriz hamile kaldım biraz korunuyorduk yaza felan düşünüyordum o yüzden kendimi alıştıramadım ya bide normalde ben sigara da kullanıyorum öğrendiğim gün direk bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim şuan eşim içiyor git diyorum yanımdan berbat kokuyor
Ayy harikasınBen hamilelerin asla yememesi gerekir dedikleri şeyler dışında hiçbir şeyden kısmadım valla.Sucuk, dip balıkları, çiğ veya az pişmiş etli her türlü yemek, çiğ veya az pişmiş yumurta (gerçi tiksindiğimden çok pişmişini de yiyemiyorum sfskfj),söktürücü özelliği olan sebze meyvelerin aşırı tüketiminden kaçınmak gibi. Tiksindiğim şeyler oldu onları çıkarttım istemsizce çoğu da yararlı şeylerdi. Kola sevmem mesela ama kahveye ölürdüm günde 6-7 fincanım vardı benim hayat damarlarımdan biri gibiydi. Kestim. 1 fincana müsade edilse de kestim, gerek yok çünkü. Benzer şekilde sigarayı senelerce kullandım, hamile kalmadan 2 ay önce bu pufflara geçmiştim hamile olduğumu erkenden öğrendim öğrendiğim gibi şak diye kestim. Canım falan çekemez yani öyle bir kırmızı çizgi. Ha ama canım çok cips çekerse ağzıma 2-3 tane atarım yani. Ya da her hafta bir dondurma aşermem (!) var ldkfdlkf. Onun dışında kendimi gerçekten kısıtlanmış hissedersem yeme içme konusunda stres oluyorum ben. Ki iştahım maşallah 9. haftadan beri bulantılarımın azalmasıyla açılmaya başlamıştı yedim de epey ona rağmen 1 kilo vermişim başlangıç kilomdan.
Ancak cilt bakımımdan büyük ölçüde vazgeçtim tüm cildimi duşta da dahil olmak üzere doğal zeytinyağlı sabun ile yıkıyorum. Nemlendirme için ise, D'alan markasının doğal olduğuna nispeten inanıyorum ve fiyatı da uygun nemlendirme için onu kullanıyorum. Zaten boyayı bırakalı 3-4 yıl olmuştu, oje de sürmüyorum. Saçlarım sabunla falan çok yapamaz o nedenle zaten kullandığım bitkisel swissoderm şampuanını kullanmaya devam ediyorum. Yani cildimin emeceği kimyasalı azaltmaya çalışıyorum. Önümüzdeki hafta itibariyle çatlak kremi olarak weleda'nın kremine başlamayı ve yavaş yavaş saç ve vücut bakımıma soğuk sıkım hindistan cevizi yağını da eklemeyi planlıyorum. Ama canım bazen mis kokmak istediyse de o gün vücudumu en sevdiğim duş jeliyle şakkur şukur köpürtüyorum
Yoksa mide yanmasından mahfolursun turşu varsa ye ama bir tane acı oda tatlı acidan ye miden yanarAcısız da gitmez ama yapcak bir şey yok artık
O oyle bişey değilAynen aynı gün çıkar mı kan
Biraz nar ekşisi falan ımmmm mis gibiAcısız da gitmez ama yapcak bir şey yok artık
Evet benim yanıma yatağa gelene kadar bin tane şeyden geçiyor kokmasın diyeAyy evet normalde bende sigara ara ara içiyordum günde 1 bazen 3 günde 1 falan öyle keyfine eşim çok içer hiç kokmazdı normalde şimdi yanımda yatarken bile sigara kokusu alıyorum
Kız Allah canınızı almasın canım çekti. Akşam gideyim de çiğköfte yiyeyimBiraz nar ekşisi falan ımmmm mis gibi
Ayy harikasın
Yoksa mide yanmasından mahfolursun turşu varsa ye ama bir tane acı oda tatlı acidan ye miden yanar
Of of of süpersinizzz bunlara dikkat edeceğimmBiraz nar ekşisi falan ımmmm mis gibi
O kdar maydonoz zarar vermiyor canım bnde pide aşığı olarak haftada bir iki kere yerim zararını görmedim maydonuzu sadece tek seferde bir demet falan yersen veya kaynatir suyunu içersen zararı var diye biliyorumYumurta ve kokusundan igrendimkokular şuan beni mahfediyo yemeği de kendim yapınca yiyemiyorum birisi yapıp getirse yiyorum dün ilk defa sütlaç çekti yedim şimdide canım pide çekti ama maydonoz içinde var diye tereddüt ediyorum yemek için suyu bol içiyorum ama o bile mide bulandırıyor sanki
Yok kuşum merak etme 18. hafta gibi falan oluyor rahatsız edecek bir göbek olmaz diye düşünüyorum. Boşuna dosyasını yakma hani 24-25 olsa belki düşün derdim ama 20 ye kadar tolere edebiliriz bence göbişkolarıBide kızlar ben hamile kalmadan önce ehliyete yazılmıştım tam derslerim bitti hamile olduğumu öğrendim bugün de yazılı sınavım var ama bi yandan endişeliyim direksiyon sınavı iki ayı bulur dedi kursum ve karnım çok şişerse felan nasıl sürerim diye korkuyorum açıkçası ya
Ay ne bileyim işte bakalım eşim de diyor gitgide pahalılaşıyor al bi daha uğraşmayalım diyor bi daha bebek olunca felan zor olur gidememYok kuşum merak etme 18. hafta gibi falan oluyor rahatsız edecek bir göbek olmaz diye düşünüyorum. Boşuna dosyasını yakma hani 24-25 olsa belki düşün derdim ama 20 ye kadar tolere edebiliriz bence göbişkoları
Doğru diyor hayatım iyisini yapmışsın sıkıntı olmaz benceAy ne bileyim işte bakalım eşim de diyor gitgide pahalılaşıyor al bi daha uğraşmayalım diyor bi daha bebek olunca felan zor olur gidemem
Ay midye ve kokoreçten vazgeçtim yaa zor oldu ama yemiyorum eşimden arada birkaç ısırık alıyorum ama midye agzıma sürmedim hamile kaldıgımdan beriHamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikleyasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum