2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Detaylıda gorulmez demedimki canım tedavisi olan olmayan diye ayırdım bazıları n da mudahale edılıyor. Noral tup dedekti de afp degerlerini etkileyn bişey yani 2 li testte ve 16 haftalarda yapılan testlerde bu durumları saptayabiliyoruz o durumlarda da detaylı taramayı erkene alıyorlar. Gerekli şartlar da dogumda da mudahale edıyorlar

Günaydın kızlar 8 Mart'ta 2li tarama randevum, doktor yaştan dolayı sanıyorum az risk görüp önce ikiliyi lüzum görürse Fetal DNA testini önerdi cumartesi randevumuzda. Onun süreci yönetme şekline güveniyorum. Fakat daha şimdiden stresi sardı beni neler yapılıyor tecrübeli hamişler bir aydınlatabilir mi? Doktorumuzun kendisi yapıyorsa örneğin o esnada olan biten her şeyi söylüyor mu yoksa sonuç falan bekliyor muyuz?

Kızlar ben ikili taramayi devlet hastanesinde yaptiricam kendi doktoruma da gidicem kendi doktoruma 9 Mart'ta gidicektim devlette ki randevu da 13 Mart'ta devlette randevum var köyde yaşıyorum eşimde çalışıyor o kadar gidip gelmem zor olur kendi doktorumun randevusunu da 13 marta alsam nasıl olur acaba

Kan alıcak normal ultrason taraması gibi fark yok sadece kan sonucu 1 haftayı falan bulabiliyor genelde. Kan ile ultrasonun aynı gün olması önemli

Kızlar günaydın ekim grubundan geliyorum sizlerede sormak için

az önce sat a göre 7+3 te kalp atışlarını duyduk

Ancak sata göre 6+1 de gittiğimizde ultrasona göre 4 haftalık demişti (kese görünmüştü)
Bugün sata göre 7+3 te gittiğimizde ise ultrasona göre 6+1 dedi
Kalp atışı yeni başlamış olabilir dedi çok hızı değildi normaldir dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Yeni atmaya başlayanlar çok hızlı atmayabilir dedi
yaşayan oldu mu

Sat ve ultrason farkı ve kalp atışının yavaş olması biraz kafamı karıştırdı

Guzel olur bence. Kendi doktorunuz ikili yapmıyor mu? Eger doktorunuz da ense kalınlıgı falan bakıcaksa sadece labartıar için hastaneye gidicekseniz aynı gun yaptırın bence cunku ölçümlerle kanın aynı gün olması önemli. Benim doktorum kendi muaynesinde kan alıyor laba gonderiyor kanı. Mesela bu sefer kendi ölçüm yapıcam ben dedi kanı baska yere vermek isterseniz aynı gun yetiştircek sekilde ayarlayalım dedi

Bide ikili taramada yapılan ultrason renkli mi yapılıyor
İkili tarama dedigimiz şey aynı normal muaynede neyse sadece ense kalınlıgının ölçüsü normal aralıkmı burun kemigi olusmus mu gibi degerlere onem veriyor bide kan alıyor. Alınan kanla ölçümlerin aynı gün olması lazım. Yoksa zaten doktorun normal günlük ultrasonda yaptıgı seyler aynı. Devlet hastanesinde belki sizi tatmin etmez normal randevularda zaten ultrason cıktısı falan vermıyorlar genelde. Ama benim doktorum zaten 9. Haftada bile renkli 4d baktı. Gorebiliyorsa hep renkli bakıyor. Bize de resim verıyor mutlaka

Sakin kuzum sitrese sokma kendini Allah'ın izniyle hiç bir sorun cikmiycak sen yeterki güzel günleri düşün

Ben de kanı farklı hastanede vericem o zaman birini sabah birini öğleden sonra ayarliyayim

Anladım teşekkür ederim olmazsa ultarsonu kendi doktoruma yaptırırım kanı başka hastane de vericem

Geç döllenme olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…