2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hala regl sancısı gibi sancılarım var ama
Canım hoşgeldin aramıza. Evet gayet normal ilk günlerde oluyor hatta her tuvalete gidişte pecetede leke kan vs gorucem diye odun kopar. Ama sonra geçiyor arası azaliyor zamanla.

Merhaba kızlar benim 4 ocakta beta 340 bugün ise 9 Ocak beta 1820 çıktı normal mi diyerek düşünürken bugün kahverengi lekkenmem başladı sabahdan beri aranızda bunu yaşayan var mı kontrole gitmediğim için kese olusmusmu bilmiyorum sadece kan verdim lekelenme yaşayan oldu mu ?

Merhaba kızlar benim 4 ocakta beta 340 bugün ise 9 Ocak beta 1820 çıktı normal mi diyerek düşünürken bugün kahverengi lekkenmem başladı sabahdan beri aranızda bunu yaşayan var mı kontrole gitmediğim için kese olusmusmu bilmiyorum sadece kan verdim lekelenme yaşayan oldu mu ?
Canım benim 5 gün sürdü geçen hafta pazartesi başladı Salı keseyi gördüm ve artarak devam etti tedirgin olup cuma tekrar gittim doktor normal olacak bu dedi çok şükür 2 gündür olmuyor yerleşmedir muhtemelen gecikmeden doktora gitmende fayda var

Bende yaşadım hatta kimyasal gebelik yaşıyorum sandım ağladım zırladım ertesi gün kan verdim meğer yerleşme kanamasiymis kahve rengi ve açık pembe ise sorun yokmuş canım parlak kırmızı bordo renk ise sorun teşkil ediyormuş

Herkese merhaba. Dilerim hepimiz kolaylık ve güzelliklerle dolu hamilelik geçiririz.
Cuma günü 8,150 değer ile hamile olduğumu öğrendim ama kese görünmemişti. pazartesi günü kese görüldü , geç döllenme olduğunu söyledi doktor. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Sürpriz bir gebelik oldu, 7 yaşında bir kızım var. İstanbuldayım. Tabloya ekleyebilirsiniz.

Canım hoşgeldin aramıza. Evet gayet normal ilk günlerde oluyor hatta her tuvalete gidişte pecetede leke kan vs gorucem diye odun kopar. Ama sonra geçiyor arası azaliyor zamanla.
Hoşbuldum kuşummm :KK200: Aynı böyleyim işte :emir_bebek:yeter ki iyi olsun :KK200:

Merhaba, hayırlı olsun🙏 Dün gece kasık ağrım vardı, bu sabah uyandığım zaman günlük pedde kahverengi lekelenme gördüm, sildigim zaman da progestan fitilin kahverengi şekilde aktığını görünce çok endiselendim tüp bebek olduğu için. Bugün doktor kontrolüm vardı zaten. Doktor vajinal ultrasonla keseyi ve tek taş diye nitelendirdigi bebeği gördükten sonra içim rahatladi. 2 kese vardi geçen hafta ama teki gelişmiş simdilik. Doktora durumu anlattım sorun var mi diye sordum, bana kesenin etrafını gösterdi bu kısım kese büyüdükçe kendini temizleyip atacak. O süreçte kahverengi akıntı gayet normal endişe etme dedi. Yani bebek kendi yerini ayarlıyor içiniz rahat olsun😊 Bu arada 5+4 deyim ama bu kahverengi akıntılar gayet normalmiş, bu durumu başka yaşayan varsa belki içi ferahlar bir nebze. Sağlıklı doğumlar diliyorum herkese💜😊

Bu arada herkese merhabalar hanımlar
yaş 32
Sat bilmiyorum çünkü tup bebis
6 ocak beta 424
8 ocak beta 720
11 ocakta bida vereceğiz bakalım kaç haftalığına bilmiyoruz henüz kese görünmüyor beni de listeye ekler misiniz inşallah bende burada kalırım 🤲🤲🤲

Bu arada herkese merhabalar hanımlar
yaş 32
Sat bilmiyorum çünkü tup bebis
6 ocak beta 424
8 ocak beta 720
11 ocakta bida vereceğiz bakalım kaç haftalığına bilmiyoruz henüz kese görünmüyor beni de listeye ekler misiniz inşallah bende burada kalırım 🤲🤲🤲
Adetliyken kontrole gittiniz değil mi tedaviye başlarken? Hangi tarihti hatırlıyor musunuz hesaplayalim?

Canım ben lekelenme yaşadım adetimden 2 gün önce başlamıştı erkn oldum sanmıştım çok az geldi 3 gün sürdü sadece şüphelenip test yapınca öğrendim hamile olduğumu. Değerin güzel artmış haftaya gidersen doktora keseyi görürsün

Herkese merhaba. Dilerim hepimiz kolaylık ve güzelliklerle dolu hamilelik geçiririz.
Cuma günü 8,150 değer ile hamile olduğumu öğrendim ama kese görünmemişti. pazartesi günü kese görüldü , geç döllenme olduğunu söyledi doktor. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Sürpriz bir gebelik oldu, 7 yaşında bir kızım var. İstanbuldayım. Tabloya ekleyebilirsiniz.
Canım tablodaki tarihleri de yazarmısın 🙏🏻

Hatırlamıyorum malesef ama Aralık 28 de transfer oldum aralığın ilk haftalarında ama net tarihi hatirlamiyorum😔😔
Benim son adet tarihim 1 Aralık tı, 21 Aralık ta transfer yapıldı. Sizin de 8 Aralık olabilir son adet tarihiniz😊 1 hafta var ikimizin de transfer tarihleri arasinda. 4+4 te olabilirsiniz siz. Doktorunuz zaten not almıştır sisteme, son adet tarihinize göre hesaplanacak bebegin haftası 😊 Gittiğiniz zaman öğrenip not alın ki ileride gebelik uygulaması kullanmak isterseniz lazim olabilir takip için💜

Benim son adet tarihim 1 Aralık tı, 21 Aralık ta transfer yapıldı. Sizin de 8 Aralık olabilir son adet tarihiniz😊 1 hafta var ikimizin de transfer tarihleri arasinda. 4+4 te olabilirsiniz siz. Doktorunuz zaten not almıştır sisteme, son adet tarihinize göre hesaplanacak bebegin haftası 😊 Gittiğiniz zaman öğrenip not alın ki ileride gebelik uygulaması kullanmak isterseniz lazim olabilir takip için💜
Keseyim falan gördünüz mü siz yarın yine kan vereceğim bakalım ne çıkacak Dr kese ye ne zaman çağıracak 🙈🙈🙈

X