2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar İzmir'de olup ta hangi kadın doğum doktoruna giriyorsunuz tüp bebek doktorunuzdan haricinde ben egepol kadın dogum dan gökhalp tokaç a aldım nasıl doktor iyi mi acaba
Canım benim doktorum Volkan Emirdar, çok ama çok memnunum Medical Pointte, onu gördüğümde bile rahatlama geliyor bana

Merhaba uzun süredir takip ediyordum dayanamayip hesap da açtım T Tali89 bana da tahminde bulanabilir misiniz? İkisi de karından biri 6. Hafta diğeri 9. Hafta

Bakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldum
Kızlar bizde normalde 11+5 tik ama 12+1 çıktık çok güzel gelişiyomuşuzz cinsiyeti tam göstermese de doktor odaklanmayacaksanız %55 erkek diyebiliriz dedi haftaya pazartesi tekrar gidicez cinsiyeti görmeye ikili taramayıda yaptırdık kan sonuçlarını pazartesi konuşuruz ama ultrasondan burun kemigi ölçümü ense kalp sorunu vs hiçbir sorun yok dedi doktor T Tali89

Eklentiler

• IMG_7120.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 58

Canımm şükürler olsun her şey yolunda Progestanı bıraktırdı, demir ilacına başlattı. 2 hafta sonra ikili tarama için buluşacağız inşallah doktorumuzla
Sevindim haftası tam çıktı dimi

Maşallah kuzum sağlıklı ve iyi en önemlisi o ben kesin cinsiyeti görebilmek için 3.5 hafta sonra gidicem senin bebişin kaç cm kuzum biz sizden sadece 1 gün büyüğü aynıyız neredeyse sende büyük ihtimalle Medicana da doğum yapacaksın ayyy aynı gün doğuruyormuşuz

56 yada 58 cm benim bebiş evet bende medicanada yapıcam okan bey giricek doguma kısmetse aynı gün girersek tarihe geçmeli

Bakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldum
Ters çekmişsin galiba çevirip baktım erkek gibi ama normalde 6 ile 10 hafta arası anlıyorımıben

Normalde 6 ile 10 hafta arası ultrasonu anlıyorum ama erkeğe benzettim.daha önce bakmışmıydık

Kızlar herkes haftalarda konusuyor, benım okadar kafamı karıstırdılarki. Her gittiğimde bankoda yanlıs hafta dıyor, içerde farklı. Hastaneden gebelik takıp programı satın aldıgım için haftalar onemlı.

Şimdi birde size danısayım. Tüp bebek hastası olduğum için doktorunuz hesaplıyor dediler, dun 11+1.
Ama ben internette hesapladığımda transfer tarihine göre 11+5.

5.1 cm bebek, birde en aşağıda 11+6 %86 yazoyor.

Bu bebek kaç haftalıktır ah yavrum karıstı iyice :)

Eklentiler

• IMG_6698.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 48
Bebeğim yumurtlama günümüzü tam oşarak bilemediğimiz için ultrasonda ileri doğru verilen tarihler daha doğru oluyor yani doktorun ne diyorsa onu baz alabilirsin 11+6 demiş doktorun kağıtta o şeklide yazıyor bu arada maşallah size

Doktor ters çevirdi sanırım ya hadi bakalım 8 haftalık olana kız demiştin hadi bakalım 4 hafta sonra öğreneceğim
Bende net 3 hafta sonra öğrenirim diyorum tam 16+1 olucak hemde 19 Mart ilk evlilik yıldönümümüz şuan doktor tahmini olsa da o gün net öğrendiğimiz gün olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…