- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Onun hangisini denicez kız bnde bir erkk çıktı bir kızÇin takvimide deneyek
Ay tabiki sen yeter ki iste mis gibi 8+4 varCanım çok anlayamadım 6 ve 9 hafta arası varsa onda daha iyi anlarım. Tahminim kız ama çok emin değilim erken ultrason varsa ona da bakalım
Onun hangisini denicez kız bnde bir erkk çıktı bir kız
Kız canımAy tabiki sen yeter ki iste mis gibi 8+4 var
Tabi canım at bakalım
Ayy ağzın bal bal teşekkürlerKız canım
Ya bende 12+3 ün bugün cinsiyetimiz de erkekİyi gidiyor çok şükür 12+3 devam ediyoruz.
Tüy dökücü kremleri hiç önermiyolar canım direk kimyasal deriye işlediği içinÇok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorum
Aklıma tıraş köpüğü geldi bak şimdiTüy dökücü kremleri hiç önermiyolar canım direk kimyasal deriye işlediği için
Bende ögrenemem gibi ya cumartesi gidicez ikili taramaya 11.5 haftalık olucamBir ben öğrenemedim doktordan cinsiyetini pufff
Hayırlısı olsun cnm bana giricekmisin taramaya dedi yok dedim kabul etmedim ben inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende ögrenemem gibi ya cumartesi gidicez ikili taramaya 11.5 haftalık olucam
Tarama zararlı mı kiHayırlısı olsun cnm bana giricekmisin taramaya dedi yok dedim kabul etmedim ben inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Yok benim ki normal karın ağrısıydı zaten hafifledi biraz üşüttüm kndimi ondan oldu galiba çok şükür şimdi iyiyim amaAynn bide sen sorsana sana ne diyecek acaba peki aynı benim anlattığım gibimisn sende
Bnde haftaya gidecegim devlet Hastanesinde yaptırıcam ikili testi nasıl yapılıyor o testHayırlısı olsun cnm bana giricekmisin taramaya dedi yok dedim kabul etmedim ben inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Yoo aslında tam tersi iyi ben yaptırmak istemedim sadece deneyimim kötü olduğu içinTarama zararlı mı ki
Tabi canım at bakalım
Kan aliyolar sonra doktor seni daha renkli ulturosona yolluyor bana öyle yapmışlardı ama başka hastanelerde devletlerde nasıl yapıyorlar bilmiyorumBnde haftaya gidecegim devlet Hastanesinde yaptırıcam ikili testi nasıl yapılıyor o test
Düşük riski değil canım , iki sonuç oluyor dedi doktor biri yüksek risk biri düşük risk o şekildeİkili teste düşük riski gözüküyor mu iyiymiş gözüküyor sa çok sevindim adınıza bende 7 marta gideceğim ikili teste hemen çıkıyor mu sonucu