2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim doktorum 11+3 de yaptı canım 11den sonra yapılıyor diye biliyorum

Yanlış ölçmezlerse yapar o zaman ya da en kötü erken der haftaya çağırır sadece salı izinliyim o yüzden bulmuşken randevu alayım dedim
Sen bulmuşken git dediğin gibi kontrol sürende yaptırırsın en kötü bişey olmaz git bebişini bi gör hem. Ben her fırsatı değerlendirip gidiyorum

Sen bulmuşken git dediğin gibi kontrol sürende yaptırırsın en kötü bişey olmaz git bebişini bi gör hem. Ben her fırsatı değerlendirip gidiyorum
zeynep kamile buldum sadece o daa taaa üsküdarda. Bu hamile halimde metrobüs otobüs mahvolurum. Eşim götürürde o da işinden olur çok iizn alıyor. Bulmuşken aldım bu yakın Bahçelievler devlette. Hepimizin sonucu temiz çıksr inşallah

Kızlar 12. Haftaya girdiğimden beri 4 gündür karnımın içi acıyor aynı şeyi yaşayan var mı aranızda özellikle eğilip doğrulurken çok fena canım yanıyor normal mi

Kızlar 12. Haftaya girdiğimden beri 4 gündür karnımın içi acıyor aynı şeyi yaşayan var mı aranızda özellikle eğilip doğrulurken çok fena canım yanıyor normal mi
Benim doktorum kanama olmadigi muddetce agrilar acilar normaldir diyor

Kızlar bu ağrılar ve kramplar için, benim ilk hamileliğimde aşırı kramp oluyordu bacaklarımda, magnezyum hapına ek olarak günlük 1 2 tane Kızılayın Erzincan maden suyu var yeşil olan bol magnezyumlu, ondan içtim ve gerçekten çok iyi geldi. Aklınızda bulunsun

Kızlar ikili tarama hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben çok kararsızım 2 hafta fln kaldı taramaya
Bende çok kararsızdım ama yaptırdım gitti bence yaptır canım en azından bişey çıkarsa diğer testlere yönelirsin. Doktor gayet normal düşük risk dediğinde içimiz çok daha fazla rahatladı bu hafta kendimi daha rahat hissediyorum mesela

Kızlar e bebekte gün gün olan indirimleri paylaşayım sizle duyduk duymadık demeyinn

Eklentiler

• IMG_7095.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7096.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…